نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست آوردن نام برنامه کلاینت هنگام اتصال به سرور

  1. #1

    بدست آوردن نام برنامه کلاینت هنگام اتصال به سرور

    سلام

    آیا ممکنه نام برنامه کلاینت را هنگام برقراری ارتباط با سرور بدست آورد؟
    تمام کلاینت ها روی کامپیوتر محلی قرار دارند.
    و از TcpListenerبرای پیاده سازی سرور استفاده کردم:


    TcpListener listener = new TcpListener(IPAddress.Loopback, 9025);
    listener.Start();
    TcpClient client = listener.AcceptTcpClient();

    string ClientName;
    /*
    بدست آوردن نام برنامه کلاینت
    .
    .
    .
    .
    .*/

    MessageBox.Show(ClientName);

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن نام برنامه کلاینت هنگام اتصال به سرور

    دوستان نظری ندارید در این مورد؟

    خب من دوتا راه تونستم پیدا کنم. اولی ساده است استفاده از دستور netstat (در cmd وارد میشه) همراه با پارامتر -o این دستور لیستی از تمام کانکشن های فعال tcp به همراه یک سری اطلاعات از قبیل شماره پورت مقصد ، ID پروسه مربوطه و ... را در اختیار قرار میده. برای بدست آرودن نام پروسه، شماره پورت TcpClient را در خروجی netstat جستجو می کنم و ID پروسه را بدست میارم و ....

    روش دوم کمی سخته و من نتونستم به نتیجه برسم استفاده از تابع GetExtendedTcpTable است ، در اینجا و اینجا به نوعی از این تابع استفاده شده.

    لطفا اگر روش بهتری سراغ دارید، به اشتراک بزارید.

    ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن نام برنامه
    نوشته شده توسط jeson_park در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 دی 1388, 15:28 عصر
  2. بدست آوردن نام و مسیر برنامه های در حال اجرا
    نوشته شده توسط S.H.M_Eboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1388, 21:10 عصر
  3. سوال: بدست آوردن نام database که به برنامه لينک شده است
    نوشته شده توسط mehdi_fiz در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 10:18 صبح
  4. بدست آوردن نام و ip کلاینت
    نوشته شده توسط setare7sky در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 14:51 عصر
  5. هر تلاش برنامه برای بدست آوردن نام سرور
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 17:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •