نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با bootstrap

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    مشکل با bootstrap

    سلام.
    من طبق آموزش موجود در اینجا خواستم یه پنجره ی دیالوگ مانند بسازم نمی شه. همین کدی که خودش به عنوان مثال قرار می ده رو استفاده می کنم که یه دکمه و یه div مخفی می سازه، ولی با زدن دکمه هیچ اتفاقی نمی افته.
    به نظر شما طبق اون کدی که برای مثال قرار داده شده چه مشکلی وجود داره؟
    این هم کد موجود در سایت:

    کد HTML:
    <!-- Button to trigger modal --><a href="#myModal" role="button" class="btn" data-toggle="modal">Launch demo modal</a> <!-- Modal --><div id="myModal" class="modal hide fade" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">  <div class="modal-header">    <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">×</button>    <h3 id="myModalLabel">Modal header</h3>  </div>  <div class="modal-body">    <p>One fine body…</p>  </div>  <div class="modal-footer">    <button class="btn" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">Close</button>    <button class="btn btn-primary">Save changes</button>  </div></div>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    سلام
    bootstrap را کامل دانلود کردید؟! برای اجرای این نیاز به js داره ها! اینو چک کنید اگه جواب نداد بگید تا مججدا بررسی کنم!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    بله. کاملا دانلود کردم و از فایل های bootstrap.min.css و bootstrap.min.js توی پروژه استفاده کردم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    آخه شما دقیقا کد دیفالت را استفاده کردید!!!
    من این کد را تست کردم مشکل نداره! مجددا کدهاتونو چک کنید! یا کدها را بذارید تا بررسی کنم!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    خب یعنی چی؟
    آره دیگه. من دقیقا از این کد استفاده کردم.
    یعنی چیزی باید بهش اضافه می کردم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    خیر! من همین کد را استفاده کردم کار داد! حالا شما 1 جای کارتون میلنگه!
    شاید آدرس فایلهایی ک استفاده کردید اشتباهه!
    شاید فایل jquery را استفاده نکردید!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    از فایل JQuery استفاده نکرده بودم. ولی الان با وجود اینکه این فایل رو هم اضافه کردم، بازم همون مشکل وجود داره!!
    آدرس فایل ها هم درسته.این رو می شه از Auto Complete هنگام نوشتن کلاس های CSS متوجه شد.
    یعنی مشکل از چی می تونه باشه!!

  8. #8

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    احتمال ِ زیاد مشکل از همون فایل jQuery باید باشه.
    اگه بتونین یه مقدار بیشتری اط کد ها رو به همراه قسمت Head بذارین بهتر میشه گفت.
    شاید اشتباها فایل JQuery رو بعد از Bootstrap.min.js اضافه کردین. دقت کردین که قبلش باشه ؟ آدرسش درسته ؟
    کدتون بدون شک درسته

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    نقل قول نوشته شده توسط Bojbaj مشاهده تاپیک
    احتمال ِ زیاد مشکل از همون فایل jQuery باید باشه.
    اگه بتونین یه مقدار بیشتری اط کد ها رو به همراه قسمت Head بذارین بهتر میشه گفت.
    شاید اشتباها فایل JQuery رو بعد از Bootstrap.min.js اضافه کردین. دقت کردین که قبلش باشه ؟ آدرسش درسته ؟
    کدتون بدون شک درسته
    درست شد. حق با شما بود، باید فایل JQuery رو قبل از فایل Bootstrap.min.js اضافه می کردم. ولی چرا باید اینطوری باشه؟ مگه همه ی فایل ها اول Load نمی شن؟
    با تشکر از دوستانی که جواب دادن.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با bootstrap

    نه فایل ها به همون ترتیب که مینویسی Load میشن
    برای همین وقتی توی bootstrap میخواست توابع jQuery رو اجرا کنه وجود نداشت.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •