نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در دیباگ کردن در visual studio 2012

  1. #1

    مشکل در دیباگ کردن در visual studio 2012

    سلام
    یه برنامه ساده C++‎ نوشتم وقتی دیباگ میکنم ارور زیر رو میده
    اگه کسی راه حلشو میدونه راهنماییم کنه لطفا
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Users\baran\Documents\Visual Studio 2012\Projects\ConsoleApplication1\Debug\ConsoleApp lication1.exe'. Symbols loaded.
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\apphelp.dll'. Cannot find or open the PDB file.
    SHIMVIEW: ShimInfo(Complete)
    'ConsoleApplication1.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\msvcr110d.dll'. Symbols loaded.
    The program '[4980] ConsoleApplication1.exe' has exited with code 0 (0x0).

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: مشکل در دیباگ کردن در visual studio 2012

    دوست عزیز شما به صورت دستی فایل های DLL رو لود کن. شاید مشکلت حل شد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دیباگ کردن در visual studio 2012

    میشه بیشتر توضیح بدید؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل حرف ی در موقع فارسی تایپ کردن در visual studio 2010
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1395, 18:01 عصر
  2. سوال: مشکل در دریافت Developer License در visual studio 2012 در ویندوز8
    نوشته شده توسط online98 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1392, 15:38 عصر
  3. سوال: مشکل در ایجاد Table در Visual Studio 2012 Ultimate 64x
    نوشته شده توسط mjzsoft25 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 22:49 عصر
  4. حرفه ای: مشکل با visual studio 2012
    نوشته شده توسط amin021 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 14:50 عصر
  5. مشکل با Intellisense جاوا اسکریپت در Visual Studio 2012 Ultimate.
    نوشته شده توسط Mohammad_1984 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •