نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با فیلد تاریخ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    40

    مشکل با فیلد تاریخ

    سلام. من برای فیلد تاریخ از کنترل masked استفاده کردم .لطفا میخوام بدونم چطوری تاریخش رو شمسی کنم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار llMMDll
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    IRAN - Tehran
    سن
    33
    پست
    50

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ



    maskedTextBox1.Mask = "0000/00/00";


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    40

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ

    ممنون دوست عزیز ولی چرا سال و ... در قسمت مربوط به خودشون نوشته نمیشن وتاریخ درهم وارد میشه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ

    از این کد برای ایجاد تاریخ شمسی استفاده کن مشکلت حل میشه

     string Date = pc.GetYear(DateTime.Now).ToString("0000") + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString("00") + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("00");

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    40

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ

    منظور از PC توی این کد چیه؟ خطا میگیره؟ در ضمن این کد رو کجا باید بنویسم ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ

    سلام

    دوست عزیز yas3131 ، همین الان قول بده وقتی کسی از شما سوالی پرسید ، مثل من بهش جواب بدی ، ( قول می دی ؟) این همه تاپیک توی این سایت برنامه نویسی است و دوستان میآن جواب میدن ولی ناقص مثل همین جوابی برای شما ارسال شده و شما نمی تونید ازش استفاده کنید.
    واقعاٌ من نمی دونم چرا ما نمی آیم 2 خط بیشتر بنویسیم تا کاربر وقتی می خونه خوب متوجه بشه و 20 ساعت وقت الکی نزاره !!!!

    بریم سر اصل مطلب : برای کار با تاریخ شمسی باید از کلاسی استفاده کنی ، این اواخر برنامه نویسان ایرانی به مایکروسافت Feedback زدند و گفتند برای ما هم یک تاریخ شمسی بزار ، و مایکروسافت هم بنا به سیاست خودش قبول کرده و یه کلاسی به نام PersianCalender برای ما ساخته
    برای استفاده ا آن باید فضای آن را Use کنی
    اون بالای فرم یا کلاست بنویس

    using System.Globalization;



    بعد از کلاس PersianCalender یک شی به نام PC بساز :
    به این شکل:

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();



    بقیه هم دوستمون اون بالا نوشت باید خودت فکر کنی تا متوجه بشی چی بر می گردونه؟

    امیدوارم خوب توضیح داده باشم. اگه سوالی بود در خدمتم
    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: مشکل با فیلد تاریخ

    ببخشید کد کاملش
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string Date = pc.GetYear(DateTime.Now).ToString("0000") + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString("00") + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("00");
    textBox3.Text = Date;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با فیلد تاریخ در فایل اکسل گرفته شده از جدول یک سایت
    نوشته شده توسط zahrashoja در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 07:55 صبح
  2. مشکل در فیلد تاریخ
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 12:24 عصر
  3. سوال: مشکل در فیلد تاریخ !
    نوشته شده توسط FiACKER در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:15 عصر
  4. مشکل در جستجوی تاریخ در فیلد Datetime
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مرداد 1386, 11:49 صبح
  5. مشکل در نمایش فیلد تاریخ
    نوشته شده توسط بهزادسلطانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •