نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در استفاده از سرویس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    اشکال در استفاده از سرویس

    سلام به همه دوستان.
    مدتی هست به دنبال یک مثال خوب در مورد نحوه استفاده از سرویس هستم ولی تا کنون چیزی که میخواهم رو پیدا نکردم . اون چیزی که مد نظرم هست رو توضیح میدم اگه دوستان لطف کنند و کمک کنند ممنون میشم.

    من میخوام برنامه ایی بنویسم که بعد از زدن دکمه back برنامه بسته نشه و در background در حال اجرا باشه.

    دقیقا مثل برنامه های gmail و ... هر وقت آپدیتی بود بهم خبر بده ( با نوتیفیکشن).

    تا الان خیلی کار کردم و هیچ کدوم از کد هام توی یه حالت استیبل نبودن و بعد از مدتی کرش میکنند.

    حالا از دوستان میخوام اگه کسی تجربه نوشتن چنین برنامه هایی داره یه نمونه کد در اختیار بنده بزاره تا از این درد سر من نجات پیدا کنم.

    باتشکر
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: اشکال در استفاده از سرویس

    خوب این خیلی باحاله
    قبلا انجام دادم
    ببین اول باید مشخص کنی که میخوای چه جوری سرویست صدا زده بشه
    با برودکست های خود اندروید یا میخوای خودت یک برودکست رو رجیستر کنی
    اگه گزینه ی دوم مد نظرت هستش broadcast registration رو جستجو کن
    اما اگر گزینه اول مد نظرت هستش حواست باشه چون شاید برنامه ی دیگه ای اونو منتظر اون باشه واسه اینکه برنامت اول اونو بگیره priority رو بزار 1000
    خوب حالا هر وقت برودکست صادر بشه میتونی به برنامت پیام میده
    بعد از بررسی اگه برودکست مورد نظرت بود میتونی ناتیفیکیشن صادر کنی دیگه یا هر کاری که خواستی

    موفق باشید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: اشکال در استفاده از سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    خوب این خیلی باحاله
    قبلا انجام دادم
    ببین اول باید مشخص کنی که میخوای چه جوری سرویست صدا زده بشه
    با برودکست های خود اندروید یا میخوای خودت یک برودکست رو رجیستر کنی
    اگه گزینه ی دوم مد نظرت هستش broadcast registration رو جستجو کن
    اما اگر گزینه اول مد نظرت هستش حواست باشه چون شاید برنامه ی دیگه ای اونو منتظر اون باشه واسه اینکه برنامت اول اونو بگیره priority رو بزار 1000
    خوب حالا هر وقت برودکست صادر بشه میتونی به برنامت پیام میده
    بعد از بررسی اگه برودکست مورد نظرت بود میتونی ناتیفیکیشن صادر کنی دیگه یا هر کاری که خواستی

    موفق باشید
    میشه نمونه کد یا برنامه ایی اگه دارید که میشه در اختیار دیگران بزارید رو اینجا بزارید تا ازش استفاده کنیم.
    باتشکر
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: اشکال در استفاده از سرویس

    سلام
    شما اینو ببینید اگه به نظرتون مفید کدش رو قرار بدم :
    http://cafebazaar.ir/app/ir.esfandune.rabbitdemo/?l=fa

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: اشکال در استفاده از سرویس

    البته این سرویس نیست
    این همون چیزیه که gmail ازش استفاده میکنه BroadcastReceiver هستش
    این کلاسی هستش که برودکست رو میگیره

    public class SmsReceiver extends BroadcastReceiver
    {
    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent)
    {
    //---get the SMS message passed in---
    Bundle bundle = intent.getExtras();
    SmsMessage[] msgs = null;
    String str = "";
    if (bundle != null)
    {
    //---retrieve the SMS message received---
    Object[] pdus = (Object[]) bundle.get("pdus");
    msgs = new SmsMessage[pdus.length];
    for (int i=0; i<msgs.length; i++){
    msgs[i] = SmsMessage.createFromPdu((byte[])pdus[i]);
    str += "SMS from " + msgs[i].getOriginatingAddress();
    str += " :";
    str += msgs[i].getMessageBody().toString();
    str += "\n";
    }
    //---display the new SMS message---
    Toast.makeText(context, str, Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    }
    }

    اینم قسمت مربوت به منی فست

    <receiver android:name=".SmsReceiver" android:exported="true">
    <intent-filter android:priority="1000">
    <action android:name="android.provider.Telephony.SMS_RECEI VED" />
    </intent-filter>
    </receiver>

    بازم اگه سوالی بود در خدمتم
    آخرین ویرایش به وسیله darkenerboy : دوشنبه 03 تیر 1392 در 18:43 عصر

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن وضعیت آب و هوایی با استفاده از سرویس یاهو
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 11:11 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 11:22 صبح
  3. اشکال در استفاده از DriveListBox
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1384, 13:17 عصر
  4. اشکال در استفاده از install shield
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 19:24 عصر
  5. اشکال درهنگام استفاده از پارادوکس
    نوشته شده توسط moradii در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1383, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •