نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درست کردن منو برای سایت ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    درست کردن منو برای سایت ؟

    سلام به دوستان ، یه سوال داشتم ، این cms ها که مثلا میشه توش منو درست کرد به چه صورتی هستش ، مثلا هر تعداد منو ، مثل همین فروم : پرتال برنامه نویس ، تالار ، آموزشگاه برنامه نویس ، کلا چطور میشه یه ماژول درست کردن منو ساخت ، بعد css هر صفحه به چه صورت هست ، Cssو میان تویه دیتابیس ذخیره می کنند ؟
    اگه میشه یه منبعی که اینا آموزش بده بهم معرفی کنید . ممنون .

  2. #2

    نقل قول: درست کردن منو برای سایت ؟

    ببینی این مشکل رو منم قبلا داشتم
    منوت رو توی دیتا بیس ذخیره میکنی بعد با یه حلقه While فراخوانی میکنی و نمایش میدی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: درست کردن منو برای سایت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط majidariamanesh مشاهده تاپیک
    ببینی این مشکل رو منم قبلا داشتم
    منوت رو توی دیتا بیس ذخیره میکنی بعد با یه حلقه While فراخوانی میکنی و نمایش میدی
    بعد استایل هر صفحه را چطوری میشه درست کرد ، چطوری میشه submenu براش درست کرد ؟ استایلا متفاوت را چجوری تویه یه صفحه بیارم ؟؟ اینم باید با حلقه بیارم ؟؟ اگه میشه یه مثال بزنید یا یه کدی که توش نمونه وجود داشته باشه . ممنون .

  4. #4

    نقل قول: درست کردن منو برای سایت ؟

    ببین مثلا منو رو بازیابی میکنی اینجوری پرینت کن
    echo "<li class = 'menu'> menu[item]</li>

    بعد تو css کلاس رو تغییر بده:-)
    برای sub menu هم باید یه فیلد parentID قرار بدی و بعد با if else زیر منو ها رو تشکیل بدی .... تو انجمن جستجو کن نمونه کدش هست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: درست کردن منو برای سایت ؟

    یه سوال ، فرضا ما یه منو داریم به این صورت :
    menu/video که این ویدیو را شامل میشه حالا نشون دادن این ویدیو ها مثلا به شکل یوتیوب هستش یا مثلا کل صفحه را تیکه تیکه ویدیو میذاریم ، یه منوی دیگه هم داریم که به صورت menu/farhangi که کلا تو این صفحه مطلب نشون میدیم و مثلا عکس ، خوب این 2 صفحه ی باید Css کاملا متفاوت داشته باشن ، آیا ما باید نحوه ی Css هر کدومشون را هم در دیتابیس با هاشون ثبت کنیم و بعد ببینیم چک کنیم که که url به چه صورت هست اگه تویه url ، -> video وجود داشت ما Css مربوط به video را از دیتابیس Fetch کنیم یا اگه چیزه دیگه ای بود css دیگه ای Fecth کنیم ، آیا باید اینکارو انجام داد یا روش دیگه ای هم برای انجام اون وجود داره ؟ ممنون میشیم درباره ی این هم توضیح بدین .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: درست کردن منو برای سایت ؟

    یک تیبل درست کن فیلد اولش آیدی auto _incerement باشه فیلد دومش parent_id و فیلد سومش باشه مثلا name بعد شما توی این تیبل منو ها رو تعریف میکنی این شکلی
    id / parent_id / name
    1 / 0 / صفحه اصلی
    2 / 0 / محصولات
    3 / 2 / کتاب
    4 / 2 / سی دی
    5 / 2 / دیوی دی
    . . . . .

    همین جوری تا آخر . حالا میتونی همینو تکمیلش کنی مثلا برای هر منو عکس انتخاب کنی و آیدی عکس و یا آدرس عکس بزاری تو یک فیلد یا آدرس لینک هاشونو بهش اضافه کنی تو یک فیلد دیگه

تاپیک های مشابه

  1. درست کردن تملت برای وب سایت .NET مانند وردپرس و جوملا
    نوشته شده توسط hesam_a110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1392, 00:28 صبح
  2. راهنمایی برای درست کردن منو های بازشو
    نوشته شده توسط ALIMAHDE54 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 21:58 عصر
  3. درست کردن پسورد برای برنامه خود
    نوشته شده توسط مهرداد برنامه نویس در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 16:21 عصر
  4. درست کردن ردیف برای Grouping
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 14:02 عصر
  5. درست کردن قسمتی برای اخبار و مقالات داخل یک سایت
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1383, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •