نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اپلود فایل

  1. #1

    اپلود فایل

    با سلام من سایت طراحی کردم که کاربر میتونه فایلی را اپلود کنه میخوام فقط تا 20 مگا بتونه ودر ضمن مشخص بشه کدام کاربر فرستاده این کدی که قرار میدهم فقط فایل اپلود میشه ولی چه کاربری فرستاده مشخص نیست




    <?php
    session_start();
    require('config/config.php');
    mysql_query("set names 'UTF8'");
    $query="select * from ketab2 where name='".$_POST['name']."'";
    $result=mysql_query($query);
    if ((mysql_num_rows($result))>0)
    {
    header('location:upload.php?msg=1');
    } @$file = $_FILE['FileName'];
    $isEx = new SplFileInfo($file);
    $ext = array('pdf' => 'pdf');
    $rEx = $isEx->getExtension();
    @$fSize = $_FILE['FileName']['size'];

    if( isset( $ext[$rEx] ) == $rEx && $fSize < 20768 )
    {
    move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"], "upload/".$_FILES["file"]["name"]);
    echo 'کتاب شما پس از بررسی توسط مدیر سایت، به نمایش خواهد آمد';
    }
    else {
    header('location:upload.php?msg2=1');
    }


    if (( strlen($_POST['name'])==0) || (strlen($_POST['subject'])==0) ||(strlen($_POST['author'])==0)||(strlen($_POST['publisher'])==0))



    {
    header('location:upload.php?msg0=1');
    }

    if(($_POST['name'] == '')|| ($_POST['subject'] == '')||($_POST['author'] == '')||($_POST['publisher'] == '')||($_POST['detail'] == ''))


    {
    header('location:upload.php?msg1=1');
    }


    else {


    $query="insert into ketab2 (name,subject ,author, publisher,detail)values('".$_POST['name']."','".$_POST['subject']."','".$_POST['author']."','".$_POST['publisher']."','".$_POST['detail']."')";
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    mysql_close($connect);

    $_SESSION['name']=$_POST['name'];
    $_SESSION['subject']=$_POST['subject'];
    $_SESSION['author']=$_POST['author'];
    $_SESSION[' publisher']=$_POST[' publisher'];

    $_SESSION['detail']=$_POST['detail'];







    header('location:complete1.php');

    }



    ?>





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: اپلود فایل

    برای اینکه کاربری که آپلود میکنه رو مشخص کنید باید از طریق سشن کاربر رو شناسایی و شناسه (معمولا id) کاربر رو بزنید توی دیتابیس. کدش هم بستگی به این داره که موقع لاگین چهجوری اطلاعات کاربر رو میذارید توی سشن(و یا کوکی)

  3. #3

    نقل قول: اپلود فایل

    کاربر از طریق سشن چک میشود چون فقط کاربران عضو به این صفحه دسترسی دارند کد لاگین قرار میدم لطفا راهنمایی کنید

    <?php
    session_start();
    require('config/config.php');
    mysql_query("set names 'UTF8'");



    $query="select * from member where username='".$_POST['username']."'and pass='".md5($_POST['pass'])."'";

    $result=mysql_query($query);
    if (mysql_num_rows($result)==1)
    {
    $row=mysql_fetch_assoc($result);
    if($row['user_access_level']=='admin')
    {
    $_SESSION['un']=$row['username'];
    $_SESSION['user_access']=$row['user_access_level'];
    $_SESSION['f_name']=$row['fname'];
    $_SESSION['l_name']=$row['lname'];
    $_SESSION['mail']=$row['email'];



    header('location:admin.php?msg3=1');
    }
    else
    {
    $_SESSION['un']=$row['username'];
    $_SESSION['user_access']=$row['user_access_level'];
    $_SESSION['f_name']=$row['fname'];
    $_SESSION['l_name']=$row['lname'];
    $_SESSION['mail']=$row['email'];


    header('location:index.php');


    }

    }




    else
    {
    header('location:login.php?msg=1');
    }


    ?>



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: اپلود فایل

    خب توی این صفحه یک مقدار یکتا از کاربر توی سشن ذخیره کنید(id رو توصیه میکنم) اما نام کاربری هم میشه:

    $_SESSION['userid']=$row['id'];

    یعدش وقتی آپلود میکنید این مقدار رو:

    $_SESSION['userid']

    توی دیتابیس و در فیلد مربوطه که براش در نظر گرفتید ذخیره میکنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین راه برای اپلود فایل های پر حجم چیه ؟
    نوشته شده توسط sassan.samiei در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 00:40 صبح
  2. سوال: خطا در هنگام اپلود فایل
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 13:27 عصر
  3. سوال: بهترین راه برای اپلود فایل های 30 تا 50 mb چیه ؟
    نوشته شده توسط sassan.samiei در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 08:59 صبح
  4. اپلود فایل تو پرشین گیگ یا پارسا اسپیس
    نوشته شده توسط babol-hacker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 22:30 عصر
  5. سوال: اپلود فایل به سرور
    نوشته شده توسط ali001 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1387, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •