نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ذخیره در یک متغیر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نحوه ذخیره در یک متغیر

    سلام من از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنم که کد زیر به صورت تصادفی مطالبی رو نمایش می دهد

    <?php get_component('random'); ?>


    من می خوام خروجی کد بالا را در یک متغیر ذخیره کنم چیکار باید بکنم دوستان راهنمایی بفرمایید با سپاس

  2. #2

    نقل قول: نحوه ذخیره در یک متغیر

    سلام
    خب شما بايد اون تابع رو پيدا كنيد ببينيد چطور كار ميكنه مثلا اگه مقادير درش بازگشت داده نميشن و چاپ ميشن بايد مقداري كه چاپ ميشه رو در تابع return كنيد و داخل يك متغير در جايي كه ارجاع دادين قرار بدين.
    مثلا:

    <?php
    get_component($random)
    {
    .
    .
    return $random;
    }
    $result=get_component('random');
    ?>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: نحوه ذخیره در یک متغیر

    ممنون.داداش جواب ندادش توی کد نویسی سیستم مدیریت محتوا هم دربدر دنبالش گشتم اما ....

    دوستان کسی راه دیگه ای سراغ نداره

  4. #4

    نقل قول: نحوه ذخیره در یک متغیر

    تا وقتي نتونيد تابع رو پيدا كنيد فكر نكنم بشه كاري كرد.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ذخیره کردن یک عکس در بانک اطلاعاتی از نوع paradox
    نوشته شده توسط haddad2004 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 05:18 صبح
  2. نحوه refresh کردن یک متغیر
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1383, 23:05 عصر
  3. نحوه ذخیره سازی جداول و...
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1382, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •