نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در مورد Assembly

  1. #1

    در مورد Assembly

    سلام به دوستان
    میخواستم از یک Assembly که مثلا دارای چندین فرم هست فرم پیشفرض این Assembly رو پیدا کنم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: در مورد Assembly

    شما وقتی کلاس Program و تابع Main رو نگاه کنید، اسم فرمی که اول اجرا میشه رو نوشته ...

     internal static class Program
    {
    [STAThread]
    private static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    try
    {
    Application.Run(new Form1());
    }
    catch (Exception exception)
    {
    MessageBox.Show(exception.Message);
    }
    }
    }


    اینجا :
      Application.Run(new Form1());

  3. #3

    نقل قول: در مورد Assembly

    ممنون ولی به چه شکل

    این کد که من الان استفاده میکنم میاد اولین فرم اسمبلی رو میسازه در صورتی که من فرم پیشفرض رو میخوام همون فرمی که وقتی رو exe کلیک میشه باز میشه
    برای مثال در کدی که گذاشتم Form1 رو باز میکنه در صورتیکه فرم پیشفرض Form2 است

    Assembly asm = Assembly.LoadFile(Application.StartupPath + "\\a.exe");
    Form frm=null;
    var types = asm.GetTypes();
    foreach (Type t in types)
    {
    if (t.BaseType == typeof(Form))
    {
    frm = (Form)Activator.CreateInstance(t);
    break;
    }
    }
    frm.Show();
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: در مورد Assembly

    سلام.
    در این دستور frm را نمایش میدهد.
    frm را از نوع form2 ایجاد نشده؟

  5. #5

    نقل قول: در مورد Assembly

    سلام
    Frm نباید از نوع Form2 باشد زیرا قرار هست هر فرمی که در Assembly وجود دارد یک نمونه ازش ساخته شود .

  6. #6

    نقل قول: در مورد Assembly

    سلام
    کسی راه حلی نداره
    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توضیح در مورد Mixed mode assembly
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 11:49 صبح
  2. سوال: سؤال در مورد نرم افزار Smart Assembly:
    نوشته شده توسط amd386 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 14:50 عصر
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •