نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

  1. #1

    در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    سلام دوستان
    من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم در حال کار کردن از روی کتاب آقای هاشمیان قسمت تبدیل نوع داده ای بودم که توجه ام به این جلب شد که کمی هم خودم جلو برم و با کد ها بازی کنم
    میشه بگید چی در این کد غلط هست ؟

    double Xm0on = 1;
    double Saeed = 2;
    Xm0on = double.Parse (Saeed) ;

    MessageBox.Show("Parse" + Xm0on);


    هر کاری که میکنم سی شارپ به من اررور میده !
    با اینیجر هم تست کردم بازم همین اررور
    این اررور رو میده که مربوط به خط :

    Xm0on = double.Parse (Saeed) ;

    است
    اررور :

    2 Argument 1 : cannot convert from 'double' to 'string'
    1 The best overloaded method match for 'double.Parse(string)' has some invalid arguments

    معنیش رو از تابع استرینگ نمی فهمم !
    آخه تو کتاب گفته شده که برای تبدیل نوع داده ای اعشاری به اعشاری از تابع :
    double.Pare ( Motaghayer);
    و صحیح به صحیح :
    int.Parse ( Motaghayer );
    ولی خب من نمیفهمم کجا غلط نوشتم :(

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    اولا مقدار متغییر Saeed شما double هست چرا دوباره تبدیل میکنید

    برای تبدیل متغییر string هم از کد Convert.ToDouble("string") استفاده کنید
    ثانیا


    MessageBox.Show("Parse" + Xm0on);


    آخر این کد یه ToString() کم داره


    MessageBox.Show("Parse" + Xm0on.ToString());

  3. #3

    نقل قول: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    پس دستور Parse برای چه کاری استفاده میشود ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    این دو دستور شبیه هم هستند
    ولی زمانی از parse استفاده میکنیم که اگر خطایی روی داد عدد مورد نظر ما جایگزین شود


    int x;
    x=int.parse("string",out 0);


    رشته 9999999999999999 در نظر بگیرید
    برای تبدیل این رشته به عدد اگر از convert.toint() استفاده شود چون این عدد از اندازه int بزرگتر می باشد باعث overflow یا سرریز و خطا میشود

    ولی اگر از int.parse استفاده شود در صورت بروز خطا عدد مورد نظر که در مثال بالا 0 هست جایگزین میشود
    آخرین ویرایش به وسیله IMANAZADI : سه شنبه 04 تیر 1392 در 23:47 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    هميشه از تابع convert استفاده كنيد.
    تبديل هاي بيشتري نسبت به تبديل خود متغير داره.

  6. #6

    نقل قول: در رابطه با تابع int.parse و double.parse

    نقل قول نوشته شده توسط i-phone مشاهده تاپیک
    پس دستور Parse برای چه کاری استفاده میشود ؟
    اگر به نوع پارامتر ورودی این متد توجه کنی ، متوجه میشی که متغیر رشته ای را به متغیر عددی تبدیل میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوالاتی در رابطه با تابع زمان
    نوشته شده توسط Arashdn در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 20:32 عصر
  2. کمک در رابطه با تابع فاکتوریل
    نوشته شده توسط mas'oud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 15:10 عصر
  3. تفاوت تابع convert.toint32 با int32.parse
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 18:49 عصر
  4. سوال در رابطه با تابع Integer
    نوشته شده توسط شبیر کریمی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 19:46 عصر
  5. چند مشکل در رابطه با تابع CopyFile
    نوشته شده توسط A_Salimi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •