نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول بودن ...

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول بودن ...

    با سلام من در سایت خودم شماره تلفن همراه کاربران را دریافت و در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنم

    حال می خوام در صورتی که شماره تلفن همراه کاربر ایرانسل می باشد یک پیام مثلا شما از اپراطور ایرانسل استفاده می نمایید و اگر همراه اول بود یک پیام دیگر مثلا شما از اپراتور تلفن همراه اول استفاده می نمایید و اگر مشخص نشد پیام " متاسفانه اپراطور تلفن همراه شما توسط ما پشتیبانی نمی شود " را نمایش دهد

    دوستان کسی راه حلی بلده

    خیلی مهمه برام اگر بشه خیلی عالی میشه کمکم کنید


    بی نهایت از لطفتون سپاسگذارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    کد زیر :
    $n = 9121234567;
    $mn = substr( $n , 1, 2);


    if( $mn >= 35 && $mn <= 39 )
    {
    echo 'irancell';

    }elseif ( $mn >= 10 && $mn <= 19 ) {

    echo 'mci';
    }
    else {

    echo 'unknown';
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    ممنون دوست خوبم اما شماره موبایلها در بانک اطلاعاتی من به صورت 09121234567 ذخیره شدند چه تغییری توی این کد باید انجام بدم که صحیح کار کند؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    از کد زیر استفاده کنید:

    $n = '09121234567';
    $mn = substr($n, 2, 2);


    if( $mn>=35 && $mn<=39 )
    {
    echo 'irancell';

    }elseif ( $mn>=10 && $mn<=19 ){

    echo 'mci';

    }else{

    echo 'unknown';
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    ممنون اما الان من چه شماره همراه اول و چه ایرانسل رو می زنم خروج unknown چاپ میشه!

  6. #6

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    سلام
    خب حتما دارين كوتيشن ها رو برميدارين كه نبايد بردارين.
    اگه بردارين مقدار صفر عددي در اول آرايه قرار ميگيره كه در نظر گرفته نميشه و به اين صورت اولين مقدار آرايه انديس 1 ميشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    دقیقا از همین کد استفاده میکنید؟ یا تغییری دادید؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    مرسی دوستان مشکل حل شد بی نهایت ازت سپاسگذارم qartalonline عزیز

    همچنین از شما دوست خوبم H:Shojaei ممنونم

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    دوستانی که می خوان در مورد تابع substr بیشتر بدونند به این صفحه مراجعه کنند http://ir2.php.net/substr من امروز با کمک دوستان خوبم تونستم تابع جدیدی از پی اچ پی رو یاد بگیرم و استفاده کنم

  10. #10

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 07:40 صبح دلیل: رفع اشتباه در پیش شماره اسپادان!

  11. #11

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    با اجازه، یکم کد شما رو بهینه سازی کردم:
    کد HTML:
    $mobile = '09156309626';
    
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?93(0|3|5|6|7|8|9)\d{7}$#', $mobile)) { echo 'IranCell'; }
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?91[0-9]\d{7}$#'          , $mobile)) { echo 'MCI'     ; }
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?92(0|1)\d{7}$#'          , $mobile)) { echo 'Rightel' ; }
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?932\d{7}$#'              , $mobile)) { echo 'Taliya'  ; }
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?93(1|4)\d{7}$#'          , $mobile)) { echo 'Spadan'  ; }
    if (preg_match('#^((\+|00)98)|0?934\d{7}$#'              , $mobile)) { echo 'TKC'     ; }
    دقت کنید که استفاده از پرانتزهای تودرتو Performance توابع preg رو خیلی پایین میاره. پس هر چقدر از تعداد پرانتزهای تودرتوی اضافه کم کنیم، بهتره. موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: آیا با استفاده از پی اچ پی می توان نوع شماره تلفن همراه را به دست آورد ایرانسل یا همراه اول

    نه اصولش همونه. شما جای دو کد رو عوض کنید، باز هم میبینید که دومی سریعتر اجرا میشه. فکر کنم اولی بخاطر راه اندازی انجین PCRE کمی کندتر باشه ولی مطمئن نیستم.

تاپیک های مشابه

  1. آیا با استفاده مجدد از متد fill در dataAdapter ...؟
    نوشته شده توسط mehdisiavashian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 09:36 صبح
  2. آیا امکان استفاده از TAPIEx در اکسس است !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 17:13 عصر
  3. کلاس آموزش HTML آیا قابل استفاده هست یا خیر؟
    نوشته شده توسط internet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 13:16 عصر
  4. آیا برای استفاده از بانک sql باید حتما sql نصب شده باشه؟؟
    نوشته شده توسط اَرژنگ در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1384, 02:57 صبح
  5. آیا برای استفاده از بانک sql باید حتما sql نصب شده باشه؟؟
    نوشته شده توسط user addi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 08:06 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •