نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تخصصی دامنه مجزا برای هر تولیدی

  1. #1

    تخصصی دامنه مجزا برای هر تولیدی

    سلام دوستان بنده برای یک اتحادیه یک سایت طراحی کردم.مثلا فرض کنید که هست www.example.ir که برای نمایش تولیدی که متعلق به اون اتحادیه مورد نظر هستنداز کوئری استرینگ استفاده میکنم.مثلا www.example.ir/view/12/ برای نمایش کارخونه ای با آِی دی 12 استفاده میکنم.حالا میخوام به جای استفاده از این روش به هر تولیدی یک دامنه مجزا اختصاص بدم.مثلا اگر کاربر آدرس www.factory1.com رو وارد مرورگر کرد مشخصات تولیدی مورد نظر نمایش داده بشه.ممنون میشم راهنمایی کنید باید چیکار کنم.خلاصه اش میشه این که من میخوام به جای استفاده از کوئری استرینگ از یک دامنه اختصاصی برای واکشی اطلاعات استفاده کنم.با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تخصصی دامنه مجزا برای هر تولیدی

    نقل قول نوشته شده توسط morteza_mokhtari مشاهده تاپیک
    سلام دوستان بنده برای یک اتحادیه یک سایت طراحی کردم.مثلا فرض کنید که هست www.example.ir که برای نمایش تولیدی که متعلق به اون اتحادیه مورد نظر هستنداز کوئری استرینگ استفاده میکنم.مثلا www.example.ir/view/12/ برای نمایش کارخونه ای با آِی دی 12 استفاده میکنم.حالا میخوام به جای استفاده از این روش به هر تولیدی یک دامنه مجزا اختصاص بدم.مثلا اگر کاربر آدرس www.factory1.com رو وارد مرورگر کرد مشخصات تولیدی مورد نظر نمایش داده بشه.ممنون میشم راهنمایی کنید باید چیکار کنم.خلاصه اش میشه این که من میخوام به جای استفاده از کوئری استرینگ از یک دامنه اختصاصی برای واکشی اطلاعات استفاده کنم.با تشکر
    سلام برای این کار تا اونجایی که من متوجه شدم شما باید دامنه مجزا خریداری کنی . اما اگر بصورت sub Domain بخوای استفاده کنی باید از UrlRewrite استفاده کنی . در اصل 1 Page اما Query های متفاوت

    مثال :
    www.ex.ir/q.aspx?q=tolidi1 < www.tolidi1.ex.ir
    www.ex.ir/q.aspx?q=tolidi3 < www.tolidi3.ex.ir

  3. #3

    نقل قول: تخصصی دامنه مجزا برای هر تولیدی

    سلام دوست من .میخوام دامنه مجزا خریداری کنم.ببنید فرض کنید که من چند تا دامنه دارم به این شکل http://www.example1.com,www.example2...w.example3.com .اولا میخوام تمام این دامنه ها یک سایت رو باز کنه.بعد هم باید بتونم بفهمم که کاربر با کدوم دامنه وارد سایت شده که بتونم اطلاعات مربوط به اون تولیدی رو نمایش بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: تخصصی دامنه مجزا برای هر تولیدی

    خیلی مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشه:
    1- Name serverهای دامنه خریداری شده روی NSهای دامنه اصلی تنظیم شوند. مثلا هردو ns1.hosts.com باشند.
    2- هر دامنه خریداری شده را روی دامنه اصلی پارک کنی. (در تنظیمات کنترل پنل هاست)
    3- در لود صفحه اول سایت، چک کنی کاربر با چه نشانی وارد شده. (این قسمت را بلد نیستم ولی فکر کنم شدنی باشه) و با توجه به نشانی،صفحات مورد نظر را نمایش بدی.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: ایجاد بخش مجزا برای شیرپوینت SharePoint
    نوشته شده توسط SPDeveloper در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 13:26 عصر
  2. درخواست تالار مجزا برای cloud computing
    نوشته شده توسط IsFull() در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 11:35 صبح
  3. سوال: ایجاد فایل مجزا برای هر جدول
    نوشته شده توسط antisocial در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 16:13 عصر
  4. تعیین نام مجزا برای objectدرون حلقه
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 08:06 صبح
  5. مزایا و معایب دیتابیس واحد یا مجزا برای دوره های مالی
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •