نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

    سلام

    من توی برنامه هام خیلی از LINQ 2 Sql استفاده میکنم

    و افزودن و ویرایش و حذف رو هم میدونم.(ویرایش رو از طریق دیتاگریدویو)

    ولی من توی قسمتی از برنامه ی خودم به جای گریدویو از کومبو باکس استفاده کردم

    حالا نمیدونم که از چه طریق میتونم Id رو بدست بیارم که بتونم ویرایشش بکنم

    من گرید ویو رو به شکل زیر ویرایش میکنم

    var db=new dataDatacontext();
    int Selected _Index=int.parse(datagridview.currentrow.cells["Id"].value.toString().
    var q=db.tbl.where(c=>c.Id==Selected_Index).single()
    q.Name="Test"
    q.submitchanges()


    لطفا راهنمایی کنید که این عملیات رو به چه شکل میتونم با کومبو باکس انجام بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

    تو ComboBox اگر اطلاعات یکتا دارد مشکلی نیست (مثل ID با هاش رفتار کن) ولی اگر یکتا نیست دردسر داری کلا بیخیالش بشی بهتره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

    منظورتو از اطلاعات یکتا چی هست؟

  4. #4

    نقل قول: ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

    comboBox دوتا خاصیت داره به نام های displayMember و valueMember که خاصیت اولی چیزیه که کامبو باید نشونش بده و خاصیت دوم هم باز میتونید هرچیزی نسبت بدین برا مثال :

    comboBox1.DataSource=db.tb1;
    comboBox1.displayMember="Name";
    comboBox1.ValueMember="id";



    خب حالا هر ایتمی که از کامبو انتخاب شد با خاصیت selectedValue میتونی مقدار کلید رو بدست بیاری
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : پنج شنبه 06 تیر 1392 در 00:48 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: ویرایش کردن اطلاعات دیتابیس از طریق Linq ولی با کومبو باکس؟میشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5530 مشاهده تاپیک
    منظورتو از اطلاعات یکتا چی هست؟
    یکتا = تک ، منحصر به فرد
    از آقای mousa1992 هم ممنون که به اطلاعات من اضافه کردن من چنین چیزی رو نمیدونستم

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش کردن اطلاعات موجود در DataGrid
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 11:10 صبح
  2. ویرایش کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 18:23 عصر
  3. ویرایش کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط click.1387 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1388, 16:34 عصر
  4. restore کردن اطلاعات دیتابیس از روی کلاینت
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1386, 22:23 عصر
  5. مشکل در کانکت کردن به دیتابیس از طریق برنامه
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •