نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از Sp

  1. #1

    استفاده از Sp

    سلام
    من sp زیر را نوشته ام
    ALTER proc [dbo].[Update_WareSurplus]
    @id int,
    @name nvarchar(100)
    as
    update ware
    set name=@name
    where ID=@id


    حال می خواهم در برنامه ام از sp بالا استفاده کنم که نمی توانم و برنامه ام را باکدهای زیر اجرا می کنم

    private void btnOk_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int Id = int.Parse(txtCode.Text);
    using (SurplusItemsDataContext db=new SurplusItemsDataContext())
    {
    var current = (from row in db.Wares
    where row.Id == Id
    select row).FirstOrDefault();
    current.Name = txtName.Text;
    db.SubmitChanges();
    this.Close();
    }
    }


    private void btnEdit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (SurplusItemsDataContext db = new SurplusItemsDataContext())
    {
    int RowId = dataGridView1.CurrentRow.Index;
    int Id = Convert.ToInt32(dataGridView1[0, RowId].Value);
    var Edit = (from row in db.Wares
    where row.Id == Id
    select row).FirstOrDefault();
    FrmWareSurplusEdit fwse=new FrmWareSurplusEdit();
    fwse.txtCode.Text = Edit.Id.ToString();
    fwse.txtName.Text = Edit.Name;
    fwse.ShowDialog();
    GetValue();
    }
    }


    حال می حواهم بدانم چطوری باید کنم را تغییر بدهم تا بتوانم sp مورد نظرم استفاده کنم
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از Sp

    ابتدا بایستی sp را به Context اضافه کنید(از پنجره server explorer و درگ spها به Context). یک متد همنام sp به Context اضافه میشه که میتونید از طریق اون آپدیت رو انجام بدید.
    در ضمن به نظرم برای نمایش فرم ادیت در باتن btnEdit نیازی نیست دوباره روی دیتابیس کوئری بزنید. مگر اطلاعات در دیتاگریدویو وجود نداره؟ میتونید مقادیر سلول سطر انتخابی را به صورت مستقیم به txtCode و txtName نسبت بدید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Sp

    سلام
    ببخشید بنظرم من مشکلم را خوب بیان نکردم
    من می دانم چطوری از SP استفاده کنم مشکلم در اینجا ربط دادن
    var currentوVar Edit است اگر زحمت بکشید واین کد را نبویسید سپاسگزار می شوم

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  2. چگونگی استفاده از اسکنر
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:19 صبح
  3. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر
  5. استفاده از nmsmtpبرای فرستادن email
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •