نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Function

  1. #1

    Function

    سلام به همه دوستان.
    یه سئوال در مورد function
    دارم. اگه جواب بدین ممنون میشم.
    بعد اینکه یه تابع چند متغیره رو در یک file.m
    ایجاد کردیم، چطوری باید آن را در file.m
    دیگر آدرس بدهیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: Function

    سلام
    اگه درست سوالتو فهمیده باشم
    یه ام فایل میسازی به اسم تابعی که میخوای داشته باشی مثلا myFunction.m
    حالا تو اون مثلا کد زیر رو مینویسی:
    function [out1,out2,out3]=muFunction(arg1,arg2,arg3)
    ...;
    ...;
    out1=1;
    out2=2;
    out3=3;
    end

    که در اون out1 , out2 , out3 و ... اسامی خروجیهاته . که میتونه یکی یا بیشتر باشه. برا وقتی که تابعت چند تا خروجی داره
    arg1 , arg2 , arg3 هم اسامی آرگومانهای ورودیته
    و myFunction هم همون اسم تابعته که باید اسم mFile هم دقیقا همون باشه.
    مثلا فرض کنیم می خوایم یه تابع بنویسیم که سه تا عدد رو بگیره و مقادیر ماکزیمم و مینیمم اونها رو بهمون بده:
    یه تابع به نام MinMax.m میسازیم و کد زیر رو توش مینویسیم:
    function [Min,Max]=MinMax(arg1,arg2,arg3)
    A=[arg1 arg2 arg3];
    Min=min(A);
    Max=max(A);
    end


    حالا برا استفاده از تابع کافیه تو کامند لاین (یا تو یه ام فایل دیگه) بنویسیم:
    [minimum,maximum]=MinMax(15, 23,4)

تاپیک های مشابه

  1. یک Link Function ساده
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1383, 20:30 عصر
  2. Return Array From Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 14:55 عصر
  3. Optional Argument in Function
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 12:55 عصر
  4. Declaring public functions !
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 04:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •