نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام

    من یه فرم دارم که میخوام گزیده ای از اطلاعاتم رو روی لیبلهای در فرم نمایش دهم

    مثلا فقط شماره دانشجوی تعدادی خاص چطوری میتونم این کار رو انجام بدم

    دیتابیس من اکسس هستش

    کدهای اتصال به دیتابیس:

    con = New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0 ; data source=" & Application.StartupPath() & "\db.mdb")
    con.Open()
    Dim da As New OleDbDataAdapter("select * from t1 order by id asc ", con)
    Dim ds As New DataSet
    Dim ds_sek As New DataSet

  2. #2

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    از دیتا گرید استفاده نمیکنی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    خیـــــــر این فرم روی نمایشگر میره و میخوام روی لیبل نمایش بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    مدیر محترم ....

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    م.هد
    پست
    191

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام

    از دیتاریدر استفاده کن

    Dim con As New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0 ; data source=" & Application.StartupPath() & "\db.mdb")
    con.Open()
    Dim da As New OleDbCommand("select * from t1 order by id asc ", con)
    Dim dr As OleDbDataReader = da.ExecuteReader
    While dr.Read
    MsgBox(dr(0))
    'یا
    MsgBox(dr("C1"))
    End While

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    مرسی

    ولی روی یه لیبل چظوری نمایشش بدم
    من کلاً 20 تا کالا دارم که تو یه صفحه نمایش به صورت انتخابی میخوام 10 تاش رو نمایش بدم و به محض اینکه قیمت به روز شد رو تابلو هم به روز بشه
    بازم مرسی از راهنماییت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    کسی میتونه کمک کنه
    چطوری میشه اطلاعات رو روی لیبل نمایش داد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام به نظر من بیا
    یا از حلقه استفاده کن
    یا از تایمر
    یک شرط براش بزار مثلا شماره دانشجوهایی که با 10 شروع میشن رو نمایش بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    داخل دیتابیس من کلاً 20 تا رکورد هست که آی دی داره ،نام ، قیمت خرید و قیمت فروش حالا توی یه نمایشگر من میخوام فقط 10 تا انتخابی (تاکید میکنم انتخابی) رو نمایش بدم به این صورت

    نام-خربد-فروش حالا بع توضیحاتی که دادم چطور میتونم این کار رو انجام بدم

    از راهنماییتون متشکرم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام
    نام-خربد-فروش حالا بع توضیحاتی که دادم چطور میتونم این کار رو انجام بدم
    داداشی اول به من بگو کار با بانک ها رو بلدی یا نه
    نمیدونم برنامه برای چه کاری داره نوشته میشه
    بر اساس چه چیزی میخوای اطلاعات رو نمایش بدی


    یا علی

  12. #12

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    من نمی دونم سوال شما رو درست متوجه شدم یا نه
    ولی اگر منظوراتون اینکه فرضا" ممکنه بار اول شما میخواین شماره دانشجویی و قیمت فروش و ... رو برای نمایش انتخاب کنین
    و بار دوم فقط قیمت فروش و قیمت خرید و .... در این صورت یه روش می تونه این باشه که زمان اجرا Label های لازم رو بسازین
    فکر کنم اگر بیشتر توضیح بدین دوستان کمک بیشنری کنن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    مرسی از جوابتون

    ببینید یه برنامه سادست بانک من اکسس هستش بالا توضیح دادم
    این برنامه قیمت 10 نوع کالا رو نگه میداره و هر روز این قیمت به روز میشه مثل سکه
    یه نمایشگر هست که باید این قیمتا رو نشون بده ولی نیاز نیست که هر 10 تا رو نمایش بدیم 6 تا از اینا ضروری هستش الان با دیتاگرید دارم این کار رو میکنم ولی جالب نیست چون همه کالاها هستن
    حالا سوالم اینه چطور یه فرم طراحی کنم که هر کالای رو که خواستم توی یه تکس باکس نمایش بدم
    متشکرم

  14. #14
    کاربر جدید آواتار antionline
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    طهران
    پست
    27

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام
    من از یه کلک استفاده می کنم. البته دیتا بیسی ک من کار می کنم sql هستش. کاری که می کنم اینه که یه دیتا گرید به فرمم اضافه می کنم اما جایی قرار میدم که کاربر نبینه و بعد اطلاعات رو وارد اون می کنم و بعد به ترتیب هر جایی که بخوام انتقالش میدم
    اینم کد فراخانیش

    Dim g As New DataTable
    f.Fill(g)
    DataGridView1.DataSource = g
    txtid.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString
    txtname.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value.ToString
    txtjense.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(2).Value.ToString

    توی پرانتز داخل cell شماره ستون رو وارد کن. یادت باشه ستونها از 0 شروع میشن
    موفق باشی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط antionline مشاهده تاپیک
    سلام
    من از یه کلک استفاده می کنم. البته دیتا بیسی ک من کار می کنم sql هستش. کاری که می کنم اینه که یه دیتا گرید به فرمم اضافه می کنم اما جایی قرار میدم که کاربر نبینه و بعد اطلاعات رو وارد اون می کنم و بعد به ترتیب هر جایی که بخوام انتقالش میدم
    اینم کد فراخانیش

    Dim g As New DataTable
    f.Fill(g)
    DataGridView1.DataSource = g
    txtid.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString
    txtname.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value.ToString
    txtjense.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(2).Value.ToString

    توی پرانتز داخل cell شماره ستون رو وارد کن. یادت باشه ستونها از 0 شروع میشن
    موفق باشی
    از لطف شما سپاسگذارم
    این کد فقط سطر جاری رو نشون میده بقیه سطرها رو چطور نمایش بدم من همه سطرها رو میخوام

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    سلام
    نیما خودت فرم رو طراحی کن حالا هر چی ببنیم که چطوری درست میکنی
    برنامه رو ضمیمه کن ببنیم چیکار کردی
    بهتر میشه نظر داد


    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله systam : شنبه 26 مرداد 1392 در 09:28 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل

    فرم رو طراحی کردم برنامه رو برا مشتری نصب کردم داره کار میکنه ولی با دیتا گرید که خیلی جالب نیست

    میخواستم یه فرم طراحی کنم که راحتر بتونم اطلاعات رو نمایش بدم

  18. #18

    نقل قول: نمایش برخی اطلاعات دیتا بیس روی یک لیبل


    Try
    Dim FNamePerson As String = String.Empty
    Dim LNamePerson As String = String.Empty
    Dim FaNamePerson As String = String.Empty
    Dim TellPerson As String = String.Empty
    Dim AddressPerson As String = String.Empty

    For Each SelectedRow As DataGridViewRow In Me.GridViewPersons.SelectedRows
    FNamePerson = SelectedRow.Cells(1).Value
    LNamePerson = SelectedRow.Cells(2).Value
    FaNamePerson = SelectedRow.Cells(3).Value
    TellPerson = SelectedRow.Cells(5).Value
    AddressPerson = SelectedRow.Cells(6).Value
    Next

    FNameP.Text = FNamePerson
    LNameP.Text = LNamePerson
    FaNameP.Text = FaNamePerson
    TellP.Text = TellPerson
    AddressP.Text = AddressPerson

    Catch ex As SqlClient.SqlException
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString)
    End Try

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: اتصال و نمایش اطلاعات دیتا بیس table sql در برنامه
    نوشته شده توسط clupcd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 13:25 عصر
  2. نمایش اطلاعات دیتا بیس در hint
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 22:33 عصر
  3. سوال: چگونه به دیتا بیس روی هاست کانت شویم؟
    نوشته شده توسط reza_mn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 18:05 عصر
  4. سوال: عدم نمایش اطلاعات دیتا بیس درگرید
    نوشته شده توسط etedali در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 02:29 صبح
  5. ارتباط با دیتا بیس روی سرور بیچاره ام کمکم کنید
    نوشته شده توسط Mona-Manochehry در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 20:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •