نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    سلام

    یکی از دوستان زحمت میکشه آموزش قرار دادن ویرایشگر CKEditor رو در فایل php یا html برای ما توضیح بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    سلام

    شما از سایت CKeditor جدیدترین نسخه ادیتورشو دانلود کن, بعد دانلود تو پوشه samples انواع و اقسام نمونه ای اتصال و امکانات و ابزارشو همراه با توضیح گذاشته (دمو) که خیلی ساده میفهمی چی به چیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    خیلی ممنون colors عزیز

    ولی هر چی تلاش کردم به نتیجه نرسیدم

    میشه یکی از برزگواران یه اموزش مبتدیانه ای بده به ما؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    فایل اصلی جاوا اسکریپتشو اینکلود کن داخل برنامت
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" src="editor/ckeditor.js"></script>
    بعد هر جا خواستی ازش استفاده کنی فقط کافیه کلاس textarea بشه ckeditor اینجوری
    کد HTML:
    <textarea name="note" id="note" cols="60" rows="8" class='ckeditor'></textarea>

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    الیته یه مشکل کوچولو وجود داره این ادیتور خیلی چیزا رو نداره مثلا آپلود عکس و اکسپلورر نداره اگه میشه راهنمای کنید اونا رو چجوری فعال کنم ؟
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    نقل قول نوشته شده توسط فرزند کوروش مشاهده تاپیک
    فایل اصلی جاوا اسکریپتشو اینکلود کن داخل برنامت
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" src="editor/ckeditor.js"></script>
    بعد هر جا خواستی ازش استفاده کنی فقط کافیه کلاس textarea بشه ckeditor اینجوری
    کد HTML:
    <textarea name="note" id="note" cols="60" rows="8" class='ckeditor'></textarea>
    خیلی ممنون عزیز دل

    ولی بازم نفهمیدم !!!
    شرمنده
    من میخوام از این ویرایشگر توی یک فایل html استفاده کنم

    میشه کد های کاملش رو بذارین؟

    کد HTML:
    <html>
    
    <head>
    </head>
    
    <body>
    
    </body>
    
    <foter>
    
    </foter>
    
    </html>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    کد HTML:
    <html>
    
    <head>
    <script type="text/javascript" src="editor/ckeditor.js"></script>
    </head>
    
    <body>
    <textarea name="note" id="note" cols="60" rows="8" class='ckeditor'></textarea>
    </body>
    
    <foter>
    
    </foter>
    
    </html>
    فایلهای ck باید توی پوشه editor و کنار صفحه ای باشه که توش این کدا رو گذاشتی.

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    یکی از دوستان زحمت میکشه آموزش قرار دادن ویرایشگر CKEditor رو در فایل php یا html برای ما توضیح بده
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1843351

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    سن
    35
    پست
    72

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    یکی از دوستان زحمت میکشه آموزش قرار دادن ویرایشگر CKEditor رو در فایل php یا html برای ما توضیح بده
    میتونی به لینک زیر هم یک سر بزنی! من خودم از آموزش ایشون کار با این ادیتور را یاد گرفتم. با اینکه asp و ajax را توضیح دادن ولی اوایلش اصلا ربطی به اونها نداره و کامل مربوط به خود ckeditor و طریقه استفاده اش در html هست:

    http://www.barnamenevis.org/showthre...ry-%D9%88-AJAX

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    سلام
    خسته نباشید
    من به یک مشکل برخوردم
    با cols و row نمیتونم اندازه تکست آریارو تنظیم کنم
    ینی نمیشه
    چکار کنم؟؟؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    دوستان ببخشید
    مجبور شدم اسپم بدم
    خوب اگه میشه جواب بدید
    ممنون میشم
    سوالمو اگه بد توضیح دادم دوباره توضیح میدم
    به عکس زیر نگاه کنید:
    http://s1.picofile.com/file/7908640321/barnamenevis.png
    من میخوام فقط محتویان مابین اون دوتا فلش قرمز دیده بشه
    طول این ادیتور تمام صفحه هستش که میخوام طولش رو بتونم خودم تعیین کنم
    یا کمتر بشه
    چکار کنم؟؟؟
    باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: قرار دادن ویرایشگر CKEditor در فایل PHP یا HTML

    ببینید :
    http://stackoverflow.com/questions/9990157/how-to-change-the-editor-size-of-ckeditor
    http://stackoverflow.com/questions/1546408/ckeditor-3-0-height

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن خبر با استفاده از php در سايت
    نوشته شده توسط alifiroozi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:16 عصر
  2. قرار دادن خروجی rss سایتها با php در سایت خود
    نوشته شده توسط fox999 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 08:15 صبح
  3. ساده ترین راه قرار دادن یک تمپلیت بر روی PHP
    نوشته شده توسط the Dead در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 09:08 صبح
  4. قرار دادن فایل PHP در HTML و ارتباط آنها
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 16:30 عصر
  5. نحوه قرار دادن فایلهای Wav در فایل Exe برنامه
    نوشته شده توسط مهندس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 16:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •