نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: روش پرینت گرفتن از فرم خام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    روش پرینت گرفتن از فرم خام

    سلام
    این کد برای پرینت گرفتن است ولی موقع پرینت کل صفحه A4 را نمی گیرد.
    چطور می توانم سایز پرینت را مشخص کنم که مثلاً کل A4 یا A5 پرینت بگیرد؟؟؟

    namespace


    WindowsFormsApplication2

    {



    publicpartialclassForm1 : Form

    {



    public Form1()

    {

    InitializeComponent();

    }



    Bitmap memoryImage;



    privatevoid CaptureScreen()

    {



    Graphics myGraphics = this.CreateGraphics();



    Size s = this.Size;

    memoryImage =

    newBitmap(s.Width, s.Height, myGraphics);



    Graphics memoryGraphics = Graphics.FromImage(memoryImage);

    memoryGraphics.CopyFromScreen(

    this.Location.X, this.Location.Y, 0, 0, s);

    }

     



    privatevoid printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)

    {

    e.Graphics.DrawImage(memoryImage, 0, 0);

    }



    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    CaptureScreen();

    printDocument1.Print();

    }



    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)

    {



    // TODO: This line of code loads data into the 'RadmanDataSet.tblLetter' table. You can move, or remove it, as needed.



    this.tblLetterTableAdapter.Fill(this.RadmanDataSet.tblLetter);



    this.reportViewer1.RefreshReport();

    }

    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    لطفاً یکی راهنمایی کند!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    می خوام این جوری پرینت بگیرم که به جای اندازه فرم که روی برگه A4 می افته کل A4 رو پر کنه.
    یکی جواب بده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    یه کده دیگه پیدا کردم که کمتر از بالاییه.

    private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    printDialog1.ShowDialog();
    printDocument1.Print();
    }






    private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    Bitmap b = newBitmap(this.panel1.Width, this.panel1.Height);
    this.panel1.DrawToBitmap(b, newRectangle(0, 0, this.panel1.Width, this.panel1.Height));
    e.Graphics.DrawImage(b, new Point(0, 0));
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    می دونم چرا جواب نمی دید.
    دارید پیش خودتون می گید که جاهای دیگه تالار این کدها هست ولی اون چیزی که من می خوام نداره.
    یه PrintOption.PaperSize پیدا کردم که بتونم برابر A4 قرارش بدم ولی PaperSize رو نمی شناسه انگار این کد مخصوص VB هستش.
    لطفاً سریعتر یکی به من کمک کنه نیاز دارم فوراً.
    اقلاً اگه نمیشه اونجوری کرد بشه موقع زدن دکمه در قسمت new Point(0, 0 بشه یه عددی زد که در قسمت بالای صفحه به جای اینکه عکس بال سمت چپ بیافته بالا وسط بیافته.
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    در رویداد PrintPage اندازه مبدا و مقصد رو تعیین کنید:

    Bitmap bmp;
    private void CaptureScreen()
    {
    Graphics myGraphics = this.CreateGraphics();
    bmp = new Bitmap(this.Width, this.Height);
    this.DrawToBitmap(bmp, new Rectangle(0, 0, this.Width, this.Height));
    }
    private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    int newWidth = (int)printDocument1.DefaultPageSettings.PrintableA rea.Width;
    int newHeight = Convert.ToInt32((double)newWidth / bmp.Width * Height);
    e.Graphics.DrawImage(bmp,
    new Rectangle(0, 0, newWidth, newHeight),
    new Rectangle(0, 0, bmp.Width, bmp.Height),
    GraphicsUnit.Pixel);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش پرینت گرفتن از فرم خام

    داداش دمت گرم که کارم خفن راه افتاد.
    خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پرینت گرفتن از فرم در VB.Net 2005 ؟
    نوشته شده توسط sjj در بخش VB.NET
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 00:07 صبح
  2. پرینت گرفتن از فرم
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 19:40 عصر
  3. پرینت گرفتن از فرم ( این فرق داره )
    نوشته شده توسط handvbnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 16:23 عصر
  4. پرینت گرفتن از فرم
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 18:15 عصر
  5. پرینت گرفتن یه فرم
    نوشته شده توسط چون کوه استوار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •