نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ترتیب عمل در input ها

  1. #1

    ترتیب عمل در input ها

    سلام
    من 3تا input دارم که زیر هم هستند
    وقتی که روی اولی کلیک می کنم و بعد دکمه tab روی کیبرد را می زنم به ترتیب input ها فعال می شن
    حالا من می خوام وقتی tab را می زنم از اخر به اول بیاد
    باید چی کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    سلام دوست من
    تا اونجا که از متنت فهمیدم جور صحبتت معلومه برنامه نویس رشته دیگری هستی و سر این سوالت یکی بستگی به مرورگر دارد و دیگری اگر از نر مازفارهای معمولی اچ تی ام ال برای برنام هنویسی استفاده می کنی طبق اولویت که مثلا اول دکمه گذاشتی بعد فیلد ورود متن به این صورت تب خوانده میشه پس اگر اول فیلد رو بزاری پس اول فیلد را تب پیدا می کند امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    از خاصیت tabindex استفاده کرده و input ها رو شماره گذاری کنید:

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>tab index</title>
    </head>
    <body>
        <input type="text" value="" tabindex="1"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="4"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="3"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="2">
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    همين طور كه دوست عزيز ما گفتن از خواصيت tabindex استفاده كنيد
    کد HTML:
    <form name="hongkiat" method="post" action="#">
            <div>
                <section>
                <input name="1" type="text"  tabindex="1"  placeholder="نام كاربري" autocomplete="off"  >
                <input name="2" type="password" tabindex="2"  placeholder="بسورد" autocomplete="off" />
                </section>
            </div>
    
    
            <section>
                <input type="submit" name="submit" tabindex="3" value="ارسال">
            </section>
            </form>
    موفق باشيد

  5. #5

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    از خاصیت tabindex استفاده کرده و input ها رو شماره گذاری کنید:

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>tab index</title>
    </head>
    <body>
        <input type="text" value="" tabindex="1"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="4"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="3"><br>
        <input type="text" value="" tabindex="2">
    </body>
    </html>
    دست شما درد نکنه
    به این صفحه یک نگاه بندازید
    تب ایندکس براش تعریف کردم
    اما شما روی input اول کلیک کنید و سپس تب را همین طور بزنید و ترتیب ان ها را نگاه کنید
    همه چی درست کار می کنه و من تب ایندکس ها را برای شماره موبایل گذاشتم
    حالا وقتی می خواد بره به سراغ شماره موبایل از رووش می پره و به input بعدی می ره
    باید چی کار کنم که به ترتیب بره و وقتی به شماره موبایل می رسه از چپ به راست حرکت کنه و ادامه بده؟
    آخرین ویرایش به وسیله padidehco : یک شنبه 09 تیر 1392 در 08:29 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    برای این کار کل input ها رو به ترتیبی که نمیخواید از اول شماره گذاری کنید و بهشون tabindex بدید .

  7. #7

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    برای این کار کل input ها رو به ترتیبی که نمیخواید از اول شماره گذاری کنید و بهشون tabindex بدید .
    متوجه منظورتون نشدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    ببخشید "ن" اضافه افتاده .

    منظورم اینه که از ابتدا به ترتیب inputها رو شماره گذاری کنید.

    مثلا:
    input نام : tabindex=1
    input نام خانوادگی : tabindex=2
    .
    .
    .

  9. #9

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    ببخشید "ن" اضافه افتاده .

    منظورم اینه که از ابتدا به ترتیب inputها رو شماره گذاری کنید.

    مثلا:
    input نام : tabindex=1
    input نام خانوادگی : tabindex=2
    .
    .
    .
    داداشم من نمی تونم این ها را از اول تب ایندکس بدم
    چون این یک اسکریپت هست و امکان داره مقادیر اون جابهجا بشه و یا input ها کم و زیاد بشه
    باز باید چی کار کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    شما فقط با ترتیب فیلدهای تلفن همراه مشکل دارید؟

  11. #11

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    شما فقط با ترتیب فیلدهای تلفن همراه مشکل دارید؟
    بله ، دقیقا

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    میتونید با استایل دادن این مشکل رو برطرف کنید.
    کدتون رو بصورت زیر اصلاح کنید:
    کد HTML:
    <label class="description">تلفن همراه : <span id="required_8" class="required">*</span></label>
    <div style="direction:ltr">
        0 <input id="element_8_1" name="element_8_1" class="element text" size="3" maxlength="3" onclick="this.select();" placeholder="913" type="text" /> -
        <input id="element_8_2" name="element_8_2" class="element text" size="3" maxlength="3" onclick="this.select();" placeholder="000" type="text" /> -
        <input id="element_8_3" name="element_8_3" class="element text" size="4" maxlength="4" onclick="this.select();" placeholder="0000" type="text"/> 
    </div>

  13. #13

    نقل قول: ترتیب عمل در input ها

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    میتونید با استایل دادن این مشکل رو برطرف کنید.
    کدتون رو بصورت زیر اصلاح کنید:
    کد HTML:
    <label class="description">تلفن همراه : <span id="required_8" class="required">*</span></label>
    <div style="direction:ltr">
        0 <input id="element_8_1" name="element_8_1" class="element text" size="3" maxlength="3" onclick="this.select();" placeholder="913" type="text" /> -
        <input id="element_8_2" name="element_8_2" class="element text" size="3" maxlength="3" onclick="this.select();" placeholder="000" type="text" /> -
        <input id="element_8_3" name="element_8_3" class="element text" size="4" maxlength="4" onclick="this.select();" placeholder="0000" type="text"/> 
    </div>
    داداش دمت گرم
    نمی دونم چرا به ذهن خودم نرسید

    خیلی خیلی ممنون
    خیلی بزرگواری

تاپیک های مشابه

  1. کمک فوری ( ترتیب عمل در jquery )
    نوشته شده توسط armindelavari در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 08:29 صبح
  2. معادل Input box دلفی در #C؟
    نوشته شده توسط DelphiMaster در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 16:49 عصر
  3. ترتیب اجرای کنترل های وب فرم
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1382, 12:12 عصر
  4. ترتیب اجرای objectها
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 19:10 عصر
  5. تغییر ترتیب فرم ها
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1381, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •