نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه نعیین سرور

  1. #1

    نحوه نعیین سرور

    با سلام واحترام
    من یک برنامه نوشتم که بانک اظلاعاتی آن sql server 2008 است وبانک بر روی سرور قرار دارد.برای تعیین سرور میخوام کاربر در صفحه login قادر به وارد کردن ip سرور باشد وبعد از آن هر بار ip وارد شده به صورت default برای کاربر نمایش داده شود.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه نعیین سرور

    چند تا سرور داری ؟!؟
    می خوای یه کاری تقریبان تو مایه های Console.readline() بکنی ، بعد آی پی رو که گرفتی ، به او وصل بشی ؟؟!؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه نعیین سرور

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    چند تا سرور داری ؟!؟
    می خوای یه کاری تقریبان تو مایه های Console.readline() بکنی ، بعد آی پی رو که گرفتی ، به او وصل بشی ؟؟!؟
    شاید چند سرور داشته باشم.ولی بانک من فقط روی یکی از سرورهاست و باید هر کاربری برنامه رو نصب کرد Ip اون سرور را در صفحه اول بده تا بهش وصل بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه نعیین سرور

    با اس کیو ال بانکتو که ساختی , با یه متغیری مثل bool درست کن و ادرس اون سرور هارو تو آرایه بریز حالا اگه اون ای پی تو اونجا بود true و در غیر این صورت false برگردون .

    حالا با توجه به اوون آی پی که گرفتی به اس کیو ال سرور متصل شو .

  5. #5

    نقل قول: نحوه نعیین سرور

    شاید من فردا بخوام برنامه روی شبکه ای نصب کنم که اصلا تا حالا ip ها اون رو نداشتم.
    تصویری کاری که من میخوام انجام بدم ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (85.0 کیلوبایت, 8 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه بازكردن سرور در يك ما‍‍ژول
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 15:05 عصر
  2. سوال: نحوه ارتباط سرور با کلاینت(SqlServer2000)
    نوشته شده توسط qwertyuiopasdfghjklzxcvb در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 17:26 عصر
  3. نحوه ایجاد جدول و فیلدهای دلخواه در سرور
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1383, 11:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •