نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

  1. #1

    کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    من میخواستم بدونم چطوری میشه تشخیص داد که توی table هیچ رکوردی ذخیره نشده و اگر اون table خالی بود یک باتن غیر فعال بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    سلام!
    شما تیبلت رو لیست کن بریز توی متغییر بعد اون متغییر رو بشمار!
    اینطوری:
     using (var db = new SQLTOLINQDataContext())
    {
    var counter = db.TBLName.ToList();
    if (counter.Count == 0)
    {
    //شرط شما
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql


    int b;
    var db = new LINQDataContext()
    b = db.Mytables.Count();
    if (b > 0)
    MessageBox.Show("Hast");
    else
    MessageBox.Show("Nist");


    البته به روش ساده گفتم واستون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    این مقاله از آقای نصیری با عنوان "Count یا Any" رو ببینید
    http://www.dotnettips.info/post/472/...B%8C%D8%A7-any

  5. #5

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    شما تیبلت رو لیست کن بریز توی متغییر بعد اون متغییر رو بشمار!
    اصلا لیست نکنید. لیست کردن همه داده ها رو به رم منتقل میکنه. به فکر حافظه هم باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اصلا لیست نکنید. لیست کردن همه داده ها رو به رم منتقل میکنه. به فکر حافظه هم باشید.
    using رو واسه همین نوشتم!
    الیته اینجا لیست هم نکنیم جواب میده!

  7. #7

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan1234 مشاهده تاپیک
    using رو واسه همین نوشتم!
    الیته اینجا لیست هم نکنیم جواب میده!
    using بکنید یا نکنید هیچ ربطی به var counter = db.TBLName.ToList(); نداره. با Tolist داده ها از هارد به رم منتقل میشه. متغیر که با Tolist و Toarray مقدار بگیره مستقل از منبع داده(db) خواهد بود.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    using بکنید یا نکنید هیچ ربطی به var counter = db.TBLName.ToList(); نداره. با Tolist داده ها از هارد با رم منتقل میشه.

    واقعا؟!چجوری میشه که اینجوری میشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    واقعا برام جالب شد!
    using بعد اینکه کارش رو کرد میاد حافظه اشغال شده رو آزاد میکنه!تا اینجا درسته؟
    چجوری ربطی نداره؟!
    چرا از هارد به رم انتقال میده!
    و اینکه بلاخره خیلی جاها لازمه حتما لیست بشن داده ها(مثلا تو گزارش گیری ها)
    لطفا بیشتر توضیج بدبد!
    3 پاس گدازم!

  10. #10

    نقل قول: کدی برای تشخیص خالی بودن table در روش linq to sql

    باید با توجه به سوال تاپیک بحث رو پیش ببریم. برای گزارش گیری حتما قبلش یه فیلتری روی کوئری اعمال میشه و حجم داده ها به مراتب کمتر از کل داده های جدول هست.
    باید ببینید using روی چه شئ ای اعمال میشه. در کد شما روی db تاثیر داره. و البته نکته اصلی رو شما نگرفتی ، اینکه گفتم tolist باعث ایجاد یه منبع داده مجزا میشه و با اجرای var counter = db.TBLName.ToList(); همه داده های جدول به رم منتقل میشه. اما توجه کنید که برای چه کاری قراره کوئری بزنید. سوال اینه که خالی بودن جدول چک بشه. اینکار رو با Count میتونید انجام بدید البته بدون tolist کردن ، همونطور که bazikadeh نوشتند.
    برای اینکار نیازی به لود داده ها در رم نیست. با کوئری که به sql ترجمه و سمت sqlserver اجرا میشه میتونید به راحتی انجام بدید.
    البته بهینه ترین روش استفاده از Any هست:

    if (db.tbl.Any())
    {
    MessageBox.Show("There are some rows in the table");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Table is empty");
    }

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص خالی بودن یا نبودن DataGrid
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 11:32 صبح
  2. طریقه تشخیص خالی بودن textbox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 23:59 عصر
  3. کد برای خالی بودن table
    نوشته شده توسط hasiby در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 22:44 عصر
  4. کدی برای تشخیص رزولوشن مونیتور
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 05:36 صبح
  5. تشخیص خالی بودن فایل متنی
    نوشته شده توسط sharare در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •