نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کمک در ساخت یک کد

  1. #1

    کمک در ساخت یک کد

    سلام
    خسته نباشید دوستان
    من قصد دارم که وقتی مشتری سایتم را باز میکند بصورت پنهان و مخفی و بدون اینکه خودش خبردار بشه یک خط را در یکی از فایل های ویندوز اضافه کنم
    آیا چنین چیزی امکان داره ؟
    اگه داره اطفاً راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    سلام
    اگه بشه كه سنگ رو سنگ بند نميشه. تا جايي كه من ميدونم همچين چيزي امكان نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    سلام

    دوست من به هیچ وجه امکان نداره

  4. #4
    کاربر جدید آواتار Mitra M
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    یه جا دیدم میشه!
    باید یک تروجان با حجم کمتر از 40 کیلوبایت بنویسید (که نرم افزار ZoneAlarm بهش حساس نشه) و اون رو تو کد های قسمت هد سایت قرار بدی. با دانلود شدن صفحه این تروجان هم دانلود شده و کار شما رو انجام میده!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    نقل قول نوشته شده توسط Mitra M مشاهده تاپیک
    یه جا دیدم میشه!
    باید یک تروجان با حجم کمتر از 40 کیلوبایت بنویسید (که نرم افزار ZoneAlarm بهش حساس نشه) و اون رو تو کد های قسمت هد سایت قرار بدی. با دانلود شدن صفحه این تروجان هم دانلود شده و کار شما رو انجام میده!
    عجیجم اینا دیگه قدیمی شده
    نرم افزار های مدیریت دانلود رو میخوای چیکار کنی
    چجور میخوای اجرا کنی

  6. #6

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    دوستان حرف زیاد میشه زد کسی نیست راهنمایی کنه و اینکار عملی کنه

  7. #7

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    الان سایت های مثل یاهو و گول و بقیه چطور در فایل hosts آی پی و مینویسن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    حاظرم قسم بخورم که امکان پذیر نیست . بی خیال

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک
    حاظرم قسم بخورم که امکان پذیر نیست . بی خیال
    نیاز به قسم نیست. چشمامون رو باز کنیم میبینیم که نمیشه.
    البته شاید راه های Private باشه.در دنیای زیر زمینی هکر ها

  10. #10

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    دوستان اقلاً راهنمایی کنید که چطور میشه ریجستری رابا فایل bat ویرایش کرد


    من کد زیر را میزنم ولی کار نمیکنی



    REG ADD "HKCR\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Settings" /V DefaultServer8 /T reg_sz /D http://um04.eset.com/eset_upd/v7 /F

  11. #11

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    کسی نمیتونه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: کمک در ساخت یک کد

    با php نمیشه برو سراغ python یا C++‎

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ساخت یک یاهو مسنجر
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 اردیبهشت 1393, 09:39 صبح
  2. کمک در ساخت گزارش
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1385, 09:56 صبح
  3. کمک در ساخت کنترل
    نوشته شده توسط مطهر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 09:10 صبح
  4. کمک در ساخت یه برنامه مثل اعلانات بازار بورس یا ساعات پرواز
    نوشته شده توسط ashki در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 22:08 عصر
  5. درخواست کمک برای ساخت بازی خانه سازی Trisبرای پروژه درسی
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •