نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تنظیمات برنامه به صورت پویا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    تنظیمات برنامه به صورت پویا

    سلام دوستان :
    یه سوالی داشتم چطوری میتونیم تنظیمات فرم (مثل فوت و رنگ زمینه و... ) کاربر خودش به سلیقه خود انتخاب کنه

    دوستان اگه کسی کدی داره بزاره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: تنظیمات برنامه به صورت پویا

    سلام دوست عزیز :
    برای هر خصوصیتی که می خواهید کاربر قابلیت تغییر آن را داشته باشید می توانید از application setting مخصوص آن کنترل استفاده نمایید .مثلا رنگ کنترل تکست باکس از قسمت پراپرتیز بالاترین گزینه application setting را انتخاب نموده و رنگ را انتخاب می کنید . البته یه تیکه کد کوچکی هم دارد که بعد از تغییر آن خصوصیت توسط کاربر باید این تغیرات اعمال گردد.
     Properties.Settings.Default.Save();


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    نقل قول: تنظیمات برنامه به صورت پویا

    ممنون
    با این کد اگه برنامه رو ببندم و دوباره اجرا کنیم تغییراتی که اعمال کردیم میمونه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    نقل قول: تنظیمات برنامه به صورت پویا

    ممنون
    با این کد اگه برنامه رو ببندم و دوباره اجرا کنیم تغییراتی که اعمال کردیم میمونه؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تنظیمات برنامه به صورت پویا

    اره دیگه !
    Properties.Settings.Default.Save();

    این خط ذخیره می کنه
    اول تست کنید بعد کامنت بدید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 00:05 صبح
  2. سوال: چگونگی فراخوانی دی ال ال به صورت پویا در برنامه اگزه
    نوشته شده توسط nsco_nsco در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 12:29 عصر
  3. چگونه یک فلش در ابتدای برنامه به صورت تمام صفحه پخش شود
    نوشته شده توسط rouzbeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 14:05 عصر
  4. ساخت فرمهای برنامه به صورت ویزاردی ؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 08:23 صبح
  5. اجرای یک برنامه به صورت full screen
    نوشته شده توسط Mehrab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1382, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •