نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمگ در مورد ذخیره ادرس تصویر در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    Thumbs up کمگ در مورد ذخیره ادرس تصویر در بانک

    سلام خسته نباشید دوستان گرامی
    همینطور که میدونید ذخیره مستقیم عکس در بانک کار اشتباهی هست کسی از دوستان پروژه ای یا کدی یا هر چیزی در مورد نحوه ذخیره ادرس عکس در بانک اطلاعاتی اس کیو ال داره به من کمکی کنه
    ؟؟؟
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: کمگ در مورد ذخیره ادرس تصویر در بانک

    این که خیلی ساده است آدرس تصویر رو از کاربر می گیری و با فرمت var char تو دیتابیس ذخیره می کنید.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کمگ در مورد ذخیره ادرس تصویر در بانک

    واسه ریختن عکس اینجوری من عمل میکنم

    یه تکست باکس با یه باتن و یه پیک باکس رو فرمت بزار

    کد زیر برای انتخاب عکس
    private void btnimage_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog openFileDialog1 = new OpenFileDialog();
    DialogResult result = openFileDialog1.ShowDialog(); // Show the dialog.
    if (result == DialogResult.OK) // Test result.
    {
    string file = openFileDialog1.FileName;
    pictureBox1.Image = new Bitmap(file);

    }
    }


    کد زیر هم عکس انتخاب شده تو میریزه کنار فایل برنامه ت و آدرسشو میریزه داخل تکست باکس

    pictureBox1.Image.Save(txtid.Text + ".png", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Png);
    txtimage.Text = Application.StartupPath + "\\" + txtid.Text + ".png";


    حالا مقدار تکست باکسو بریز داخل بانکت.
    بعد با کد زیر اونو بخون

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM home where ID=" + txtid.Text + "", "server=(local);database=[name banket];trusted_connection=yes");
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    picbox.Load(ds.Tables[0].Rows[0][indexe khoneye addrese axet].ToString().Trim());


    مثلا اگه آدرس فیلد عکست تو جدولت ستون سوم باشه باید اینجوری بنویسی

    picbox.Load(ds.Tables[0].Rows[0][2].ToString().Trim());

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: کمگ در مورد ذخیره ادرس تصویر در بانک


تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک- ذخیره نشدن تصویر در بانک SQL2008
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 17:23 عصر
  2. ذخیره سازی تصویر در بانک
    نوشته شده توسط sara933 در بخش MySQL
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 22:30 عصر
  3. یه مشکل کوچولو در ذخیره کردن تصویر تو بانک !
    نوشته شده توسط mosharecat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 00:16 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 08:44 صبح
  5. یک سوال در مورد ذخیره عکس در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط kazifasa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 21:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •