صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: اکشن حذف

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    اکشن حذف

    سورس اکشن حذف در mvc4 رو میخواستم لطفا کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: اکشن حذف

    به شکل ساده:

    public ActionResult Delete(int id)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    var item = context.SliderModels.Find(id);
    context.SliderModels.Remove(item);
    context.SaveChanges();
    }
    return RedirectToAction("Index");
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    context چیه؟ form collection را نیز بنویسید.

  4. #4

    نقل قول: اکشن حذف

    context شئی از dbContext شما هست

    formCollection هم به همین صورت هست. فقط با نام کلید بایستی بخونید

    در هنگام حذف و ویرایش اطلاعات برای سادگی و خوانا بودن کد بهتره کلید اصلی رو به کنترلر ارسال کنید و عملیات رو انجام بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    البته در Action مربوط به Delete نیازی به چک کردن ModelState.IsValid نیست.

  6. #6

    نقل قول: اکشن حذف

    سلام
    هم باید چک بشه که آیتم وجود داشته باشه و هم نوع درخواست باید محدود به HttpPost باشه. (در این مقاله، قسمت "یک نکته امنیتی" را مطالعه بفرمایید.)

  7. #7

    نقل قول: اکشن حذف

    نکته [HttpPost] جالب بود.

    متشکرم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    هر کاری میکنم sliderModel رو نمیاره

  9. #9

    نقل قول: اکشن حذف

    نقل قول نوشته شده توسط manit44 مشاهده تاپیک
    هر کاری میکنم sliderModel رو نمیاره
    دوست عزیز sliderModel یه مثال بود. بجای slidermodel اسم جدول هایی موجود در dbcontext خودتون رو قرار بدید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    بعد از اینکه اسم جدول خودم را میزنم متد find() و remove را نمیاره

  11. #11

    نقل قول: اکشن حذف

    کدهایی که نوشته اید رو بزارید.

    dbcontext رو هم بزارید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    این تا اینجاش
    public ActionResult Delete(int? id)
    {
    var q = db.tbl_students.Where(c => c.id == id).SingleOrDefault();
    return View(q);
    }
    public ActionResult remove(FormCollection form3)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    var item =db.tbl_students

  13. #13

    نقل قول: اکشن حذف

    کلاس dbcontext رو هم قرار بدید

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    اگه میتونید اکشن حذف را کدشو برام بذارید

  15. #15

    نقل قول: اکشن حذف

    در post شماره 2 که نوشته شده

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    کلاس dbcontext رو کجا باید قرار بدم لطفا منظورتون را واضح تر بگید

  17. #17

    نقل قول: اکشن حذف

    کلاس MyDbContext مشتق شده از کلاس DbContext غالبا در پوشه ای بنام DataLayer قرار می دهند.

    این کلاس در ایجاد و ارتباط با دیتبیس نقش اصلی رو ایفا می کنه.

    اطلاعات بیشتر در لینک این لینک و ادامه این لینک رو تا آخر Entity framwork بخونید

    و جهت یادگیری بهتر MVC هم این لینک رو تا آخرین لینک بخونید

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    امکانش هست کدی که نوشتم رو ویرایش کنید و درستش رو بنویسید؟ ممنون میشم

  19. #19

    نقل قول: اکشن حذف

    متدهای Remove و Find متدهای کلاس DbSet هستند. وقتی مدل شما از نوع DbSet تعریف میشه خودبه خود این متدها رو ارث بری میکنه


    public DbSet<UserProfile> UserProfiles { set; get; }

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    کلاس DbSet در چه فضای نامی تعریف میشه؟

  21. #21

    نقل قول: اکشن حذف

    System.Data.Entity

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    این فضای نام هم تعریف کردم اما کلاس dbSet را نیاورد

  23. #23

    نقل قول: اکشن حذف

    یعنی شما همچین چیزی می نویسید خطا میده!؟

    public DbSet<UserProfile> UserProfiles { set; get; }

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    بله دقیقا همینطوره

  25. #25

    نقل قول: اکشن حذف

    هنگام ایجاد پروژه کدام یک از گزینه های ایجاد پروژه رو انتخاب کردید؟

    مطمئن هستید Entity framwork رو نصب کردید؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    این مسیر رو میرم: file> new> project> web> asp.net mvc4 web application

  27. #27

    نقل قول: اکشن حذف

    این لینک رو ببینید

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    الان درست شد ولی موقع کامپایل با این ارور مواجه میشم: The parameters dictionary contains a null entry for parameter 'id' of non-nullable type 'System.Int32' for method 'System.Web.Mvc.ActionResult remove(Int32, System.Web.Mvc.FormCollection)' in 'university_mvc.Controllers.universityController'. An optional parameter must be a reference type, a nullable type, or be declared as an optional parameter.
    Parameter name: parameters



  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    دوست عزیز به نظرم شما باید یه دور ASP.NET MVC رو از اول و با دقت بیشتر بخونید + Entity Framework

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    این کل کد سورس اکشن حذفی هست که نوشتم لطفا اشکالاتش را بگویید: در ضمن st شیئی از کلاس جدولم هست و student شیئی از کلاس DbSet هست و context هم نیز شیئی از کلاس DbContext هست.

    public ActionResult Delete(int id=0)
    {
    tbl_student st = student.Find(id);
    if (st == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    return View(st);
    }


    public ActionResult remove(int id=0)
    {
    tbl_student st = student.Find(id);
    if (st == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    student.Remove(st);
    context.SaveChanges();
    return RedirectToAction("index");
    }
    }
    }

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    یا اسم remove رو بکنید Delete و بالاش فقط [HttpPost] بذارید یا اینکه اگر می خواهید همین اسم (remove) باشه بالاش علاوه بر [HttpPost] این رو هم باید بذارید: [ActionName("Delete")]
    قطعه کد کامل:

    [HttpGet]
    public ActionResult Delete(int id=0)
    {
    var st = context.Students.Find(id);
    if (st == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    return View(st);
    }

    [ActionName("Delete")]
    [HttpPost]
    public ActionResult remove(int id)
    {
    var st = context.Students.Find(id);
    if (st == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    context.Students.Remove(st);
    context.SaveChanges();
    return RedirectToAction("index");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mze666 : پنج شنبه 13 تیر 1392 در 19:27 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    الان به این قسمت
    tbl_student st = student.Find(id);
    ارور می گیره و میگه: Object reference not set to an instance of an object.

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    اوه اوه حواسم نبود. باید بنویسید context.Students.Remove(st) و برای گرفتنش هم همینطور context.Students.Find(id)
    الان توی کد بالا هم درستش می کنم.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    میبخشید مگه DbContext نباید به صورت public dbcontext; تعریف بشه؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    اول کلاس کنترلر مربوطه به صورت زیر تعریف میشه:
    private MyContext context = new MyContext();

    که میتونید توی using هم بنویسید مثل کد زیر:
    using (var context = new MyContext())
    {
    // ارتباط با ديتابيس
    }

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    MyContext اسم جدولمون هست دیگه؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    نه دیگه! MyContext اسم کلاسی هست که از DbContext مشتق شده. شما از Entity Framwork Code First استفاده کردید یا Database First (فایل edmx)؟

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    من از DbSet استفاده کردم و همچنین با linq برنامه ام رو دارم می نویسم

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: اکشن حذف

    یعنی چی از DbSet استفاده می کنید؟ DbSet رو کجا تعریف کردید؟ اصلاً context که توی کدهاتون نوشته بودید چی بود؟!
    به هر حال اگر از Entity Framework استفاده نمی کنید من هم نمی تونم کمکتون کنم.
    شرمنده.

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: اکشن حذف

    اولا: dbSet رو در کلاس کنترلر تعریف کردم

    ثانیا:من اومدم یک dbContext هم تعریف کردم

    ثالثا از Entity FrameWork استفاده میکنم چون فضای نام System.Data.Entity رو تعریف کردم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. حذف پوشه
    نوشته شده توسط مصطفی61 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 20:16 عصر
  2. چگونگی حذف تمام اطلاعات داخل یک جدول در بیسیک
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 17:32 عصر
  3. حذف فیزیکی
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 12:21 عصر
  4. حذف یک رکورد
    نوشته شده توسط shsoft در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 13:37 عصر
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •