نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

  1. #1

    Unhappy قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    سلام دوستان
    می خوام مقدار بازیابی شده از پایگاه داده را در textbox قرار بدم میشه کمکم کنید؟

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    اگه منظورتون از textbox، تگ textarea است، باید بین محل بازشدن و بسته شدن تگ، اون رو echo کنید ولی اگه منظورتون تگ input با خاصیت type برابر با text هست، باید با استفاده از خاصیت value مقدار رو توی کادر متن قرار بدین.

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    میخوام داخل input قرار بدم میشه نحوه نوشتن رو بگین

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    <input name="user" type="text" value="<?php echo $row['username']; ?>" />

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    من دارم توی php مینویسم پس لازم نیست دوباره phpتگ رو باز کنم

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    echo '<input name="user" type="text" value="' . $row['username'] . '" />';

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    من این کد رو نوشتم
    echo '<input name="user" type="text" value="' . $result['description'] . '" />';
    این ارور رو داد
    Notice: Undefined index: description in C:\wamp\www\kian_star\administrator\ed.php on line 28

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    توی آرایه ای که خواستین چاپ بشه (result$)، اندیس description ندارین. کدتون رو بررسی کنید.

  9. #9

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    پس چرا وقتی print_r($result ) مینویسم description رو چاپ می کنه؟

  10. #10

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    چک کنید ببینید املای درست داره یا نه؟ شاید اسم متغیر اشتباهه (مثلاً بجای result$ باید row$ بنویسین) یا ممکنه متغیر رو در محل اشتباه (ازنظر Scope) بکار بردین یعنی متغیر در اون محل تعریف نشده.

  11. #11

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    همه چیزهایی که گفتین چک کردم درست بود نمیدونم چه کار کنم؟

  12. #12

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox

    کد کاملتون رو بگذارین.

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن مقدار یک فیلد از Database در Textbox
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 21:54 عصر
  2. قرار دادن مقدار یک فیلد در خاصیت visible یک کنترل
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 16:35 عصر
  3. قرار دادن مقدار از دیتابیس داخل TextBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 15:46 عصر
  4. قرار دادن مقدار رشته ای تو عددی
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 15:30 عصر
  5. قرار دادن مقدار comboboxدر بانک
    نوشته شده توسط samiraamiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1384, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •