مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره این آموزش؟

رای دهنده
43. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    30 69.77%
  • خوب

    6 13.95%
  • متوسط

    3 6.98%
  • ضعیف

    1 2.33%
  • بد

    3 6.98%
صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 129

نام تاپیک: MVC به زبان ساده

  1. #1

    MVC به زبان ساده

    با سلام خدمت دوستان محترم، یک اسلاید آموزشی درست کردم که میخواستم توی نشست بعدی نهاد توی بابل درموردش یک کارگاه یکروزه تشکیل بدم که از اونجا که تا حالا نظرسنجی طوری پیش رفته که بیشتر تمایل داشتن یک پروژه عملی توی کارگاه انجام بشه، تصمیم گرفتم این اسلاید رو برای دانلود و مطالعه در اختیار دوستان بگذارم.
    لینک دریافت:
    http://www.barnamenevis.ir/articles/67/MVC
    خوشحال میشم نظر دوستان رو درباره این آموزش بدونم. اگه احیاناً سؤالی هم بود توی همین تاپیک مطرح کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip MVC.zip‏ (277.3 کیلوبایت, 2133 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 10 تیر 1392 در 10:08 صبح دلیل: ضمیمه کردن فایل اسلاید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farazsahebdel
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اسپانیا - بارسلونا
    سن
    24
    پست
    226

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان محترم، یک اسلاید آموزشی درست کردم که میخواستم توی نشست بعدی نهاد توی بابل درموردش یک کارگاه یکروزه تشکیل بدم که از اونجا که تا حالا نظرسنجی طوری پیش رفته که بیشتر تمایل داشتن یک پروژه عملی توی کارگاه انجام بشه، تصمیم گرفتم این اسلاید رو برای دانلود و مطالعه در اختیار دوستان بگذارم.
    لینک دریافت:
    http://www.barnamenevis.ir/articles/67/MVC
    خوشحال میشم نظر دوستان رو درباره این آموزش بدونم. اگه احیاناً سؤالی هم بود توی همین تاپیک مطرح کنید.
    این لینک که خرابه

  3. #3

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    لینک سالمه. به لطف برخی دوستان، پهنای باند ماهانه سایت تمام شده و درنتیجه باید تا اول ماه میلادی بعدی (گمونم فردا باشه) صبر کنید تا دوباره سایت بیاد بالا!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,147

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    لینک سالمه. به لطف برخی دوستان، پهنای باند ماهانه سایت تمام شده و درنتیجه باید تا اول ماه میلادی بعدی (گمونم فردا باشه) صبر کنید تا دوباره سایت بیاد بالا!
    یعنی برخی دوستان dos attack زدند ؟

  5. #5

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    اسلاید و حای دیگه ایلود کنید زمان طلاست !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    29
    پست
    627

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    من 10 تا فیلم دارم البته زبان انگلیسی هست از ابنتدا mvc رو یاد میده تا ajax در mvc و یک cms کوچک با mvc درست می کنه کاملا هم خوب آموزش میده خودم می خواستم به صورت یک pdf فارسی درست کنم یک مقداری هم انجام دادم ولی وقت ندارم اگر کسی انجام میده با مدیران هماهنگ کنه من این فیلم هارو آپلود کنم که دانلود کنه و آموزش رو توی سایت بزاره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    اگه بزاری که خیلی خوبه

  8. #8

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    اسلاید و حای دیگه ایلود کنید زمان طلاست !

    منم موافقم :)

  9. #9

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    فایل اسلاید به پست اول همین تاپیک ضمیمه شد.

  10. #10

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    از دوستان عزیزی که آموزش رو دریافت و مطالعه کردن تقاضا میکنم اگه نظری درموردش دارن، بیان کنن چون همین سبک آموزش (ازنظر سادگی بیان) قراره مبنای کار در ادامه تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP قرار بگیره و اونجا، با همین روند، MVC رو بطور کامل و با جزئیات بیشتر آموزش بدیم.

  11. #11

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    تشکر مفید بود .
    یه کلاس رجیستری هم برای نگه داشتن آبجکت کنترلر ها و مدل ها و احیانا کلاسهای دیگری که بعنوان کامپوننت استفاده خواهند شد ، لازم بود پیاده سازی کنید .

  12. #12

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این آموزش در ساده ترین حالت بوده. توی آموزش جامع که بعداً میگذارم، موارد مختلفی مثل Singleton و Registry و Factory و... همه به تفصیل و با مثال توضیح داده میشه.

  13. #13

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    از دوستان عزیزی که آموزش رو دریافت و مطالعه کردن تقاضا میکنم اگه نظری درموردش دارن، بیان کنن چون همین سبک آموزش (ازنظر سادگی بیان) قراره مبنای کار در ادامه تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP قرار بگیره و اونجا، با همین روند، MVC رو بطور کامل و با جزئیات بیشتر آموزش بدیم.
    خیلی خوب بود.
    بهترین مطلب در این زمینه که تاحالا دیده بودم.
    هم بقدر کافی مختصر بود هم ساده و هم جامعیت خوبی داشت.

    تشویق شدم که وارد MVC بشم.
    شاید آموزشهای قبلی بخاطر همون اشتباهات که شما اشاره کردید و نقص و ابهامهایی که داشتن باعث شده بودن بقدر کافی به MVC علاقمند نشم (متوجه میزان کارایی و اهمیتش در زمینهء رفع مشکلات برنامه های بزرگ و پیچیده نشده بودم).

  14. #14

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    راستی یه جایی همین امروز میخوندم که کامپوننت گرایی و MVC با هم رابطهء چندان خوبی ندارن.
    یعنی MVC طراحی سیستمهای کامپوننت رو خیلی دشوارتر میکنه ظاهرا.
    البته به این هم اشاره کرده بود که حالا این مبحث کامپوننت هم همه چیز نیست و لزومی نداره اصلا سیستم کامپوننتی باشه (بخصوص در وب ظاهرا).
    حالا من نمیدونم دقیقا منظور چیه.
    اصولا باید اول کامپوننت و اینها رو تعریف و روشن کنیم.
    یعنی کامپوننت چیه، و مثلا فرقش با پلاگین و ماجول و Addon و اکستنشن چیه و چرا MVC طراحی کامپوننت رو دشوار میکنه.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    24
    پست
    361

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    آموزش خوبی بود.
    راستی آقای شهرکی میخواستم بدونم اون کتابی معرفی کردید از انتشارات Apress هست؟

  16. #16

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    اموزش عالی بود!

    میشه ی اموزش cmsمتوسط با mvcمثال بزنید؟
    ممنون اقای شهرکی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    29
    پست
    627

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    آموزش خوبی بود.
    راستی آقای شهرکی میخواستم بدونم اون کتابی معرفی کردید از انتشارات Apress هست؟
    فکر می کنم Apress باشه من نمی دونم چه کتابی رو معرفی کردند ولی یکی از بهترین کتاب های MVC برای انتشارات Apress هست توی google book هم می تونین رایگان بخونین

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    من توی MVC متد هارو همه استاتیک میزارم
    به نظر شما صحیح هست ؟
    ======
    نوید فیلمایی که گفتی رو میزاری ؟

  19. #19

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    متد static باید بعنوان آخرین راهکار و جایی که دیگه هیچ چاره ای ندارین، مورد استفاده قرار بگیره چون اگه قرار بود همه متدها رو static بگذاریم و با کمک اسم کلاس بهش دسترسی پیدا کنیم و دیگه شئ و کپسوله سازی و... مطرح نباشه، خوب چه کاریه، با همون توابع معمولی کار میکردیم!

  20. #20

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    آقاي شهركي ميشه اون cms ساده اي ه در جلسات 7 و 8 آموزشتون ساخته بودين با MVC بنويسين ؟؟؟؟

    چون اونجوري بهتر ياد ميگيريم.

    بعد من يه جا خونده بودم MODEL براي دسترسي به ديتابيس هست ... يعني اينا اشتباه آموزش داده بودن؟

  21. #21

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نه اشتباه نیست. من هم که گفتم Model برای دسترسی به دیتابیس هست.

  22. #22

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نه اشتباه نیست. من هم که گفتم Model برای دسترسی به دیتابیس هست.
    پس ويو رو بايد خارج از كنترلر صدا بزنيم؟

  23. #23

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    بله، همه کلاسها (شامل model و view و controller) بیرون از این عناصر (توی فایل اصلی که معمولاً index.php هست) فراخوانی میشن. منتها کنترلر به مدل و ویو به هر دو شئ دیگه دسترسی داره تا درصورت نیاز، از کنترلر بخواد به مدل دستور بده داده های خاصی رو در اختیارش بگذاره.

  24. #24

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    بله، همه کلاسها (شامل model و view و controller) بیرون از این عناصر (توی فایل اصلی که معمولاً index.php هست) فراخوانی میشن. منتها کنترلر به مدل و ویو به هر دو شئ دیگه دسترسی داره تا درصورت نیاز، از کنترلر بخواد به مدل دستور بده داده های خاصی رو در اختیارش بگذاره.
    آقاي شهركي ميشه اين رو انجام بديد؟
    آقاي شهركي ميشه اون cms ساده اي ه در جلسات 7 و 8 آموزشتون ساخته بودين با MVC بنويسين ؟؟؟؟
    اين طوري يه مثال عملي هم هست ...

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    Global Village
    سن
    32
    پست
    75

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    با تشکر از آقای شهرکی خیلی آموزش ساده و مفیدی بود.از دوستان کسی هست که این کتاب رو گیر آورده باشه؟ (pro PHP MVC)

  26. #26

    نقل قول: MVC به زبان ساده


  27. #27
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    آقاي شهركي ميشه اون cms ساده اي ه در جلسات 7 و 8 آموزشتون ساخته بودين با MVC بنويسين ؟؟؟؟

    چون اونجوري بهتر ياد ميگيريم.

    بعد من يه جا خونده بودم MODEL براي دسترسي به ديتابيس هست ... يعني اينا اشتباه آموزش داده بودن؟
    در اصل Model برای دسترسی به داده هامون چه در دیتابیس و چه در آرایه ها و امثال ایناست!!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    29
    پست
    627

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    من توی MVC متد هارو همه استاتیک میزارم
    به نظر شما صحیح هست ؟
    ======
    نوید فیلمایی که گفتی رو میزاری ؟
    بله می زارم تا یک هفته دیگه الان سرم خیلی شلوغ هست

  29. #29

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    آقاي شهركي ميشه اين رو انجام بديد؟
    اين طوري يه مثال عملي هم هست ...
    اگه خدا بخواد و فرصت کنم، توی خود تاپیک آموزش PHP از جلسه 16 به بعد که به MVC اختصاص داره (جلسه 15 تکمیل و جمع بندی مباحث شئ گرایی هست)، همون CMS رو با اصول و استانداردهای جدید (HTML5 و CSS3 و MVC و...) بازنویسی میکنیم.

  30. #30

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام . خیلی ممنون . ایا باز ادامه داره ؟
    خیلی خوب بود . منتها من یک خطا میگیرم . نمیدونم دلیلش چیه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط Variable مشاهده تاپیک
    سلام . خیلی ممنون . ایا باز ادامه داره ؟
    خیلی خوب بود . منتها من یک خطا میگیرم . نمیدونم دلیلش چیه
    سلام
    کدتون درسته. فقط چک کنید که قبل از EOT پایانی هیچ whitespaceای وجود نداشته باشه.

    ولی تو عکسی که گذاشتین 2 تا خطا وجود داره، بهتره کدتون رو اینجا قرار بدید که بررسی کنیم

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    دوستان من این کد پیاه را هم برای MVC نوشتم ، یه MVC ساده هستش ، اگه میخواید می تونید بررسیش کنید و و اگه سوالی هم داشته باشین می تونم به شما پاسخ بدم ، راستی اگه دیدین که میتونه بهترش بشه یا یه جاهایی را بد رفتم ، ممنون میشم که راهنماییم کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط Variable مشاهده تاپیک
    خیلی خوب بود . منتها من یک خطا میگیرم . نمیدونم دلیلش چیه
    دلیلش اینه که بعد از EOT>>> احتمالاً توی کد شما Space اضافه تایپ شده. دقت کنید که بعد از Delimiter توی خط شروع HereDoc و قبلش توی خط پایانی، هیچ Whitespace Character خاصی (شامل Tab و Space و...) نباید وجود داشته باشه.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    30
    پست
    251

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    من یه مدت هست که دارم افزونه های جوملا طراحی میکنم هیچ وقت نمیدونستم که دارم از روش mvc استفاده میکنم
    فقط یه مشکل هست کدوم رابطه بین قسمت ها درست هست ؟ چیزی که شما میگین یا چیزی که جوملا میگه ؟
    این عکس توی سایت جوملا بودش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png mvc.png‏ (14.0 کیلوبایت, 1123 دیدار)

  35. #35

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این تصویر مربوط به ساختار قدیمی MVC هست و ساختار جدید، همون تصویری هست که توی اسلاید گذاشتم و توی ویکیپدیا هم در صفحه MVC گذاشته شده.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار jamejam123
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    399

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام من تازه شروع به یادگیری php کردم
    mvc یاد بگیرم خوبه یا شی گرا
    فرق این دوتا چیه

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    برای پیاده سازی معماری MVC باید اول شی گرایی بلد باشیم

  38. #38

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    البته یادگیری شئ گرایی کمک خیلی زیادی توی اجرای بهتر MVC میکنه ولی لزوماً ضرورتی نداره حتماً از شئ گرایی استفاده بشه و MVC رو بصورت Procedural هم میشه مورد استفاده قرار داد. اصولاً قدمت MVC بیشتر از OOP هست.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار jamejam123
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    399

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    یه سوال دیگه داشتم
    خالی با php هم می شه وبسایت فوق العاده ای ساخت
    اونوقت اینا به چه درد می خورن.

  40. #40

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    گویا مطالب رو بطور کامل و دقیق نخوندین. بله دوست عزیز، بدون MVC و OOP و... هم میشه وبسایت فوق العاده ساخت ولی بعد از مدتی اگه پروژه بزرگ بشه و بخواین افزونه های مختلفی بهش اضافه کنید و این بخشها رو مدیریت کنید و کد مرتباً تغییر کنه، اونوقت در بین انبوهی از کدهای نامرتب و بهم ریخته که هر بخش با تمام بخشهای دیگه ارتباط تنگاتنگ و مدیریت نشده داره، گرفتار خواهید شد. Design Patternها برای حل اینگونه مشکلات درست شدن.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش به زبان ساده ASP.NET MVC 4
    نوشته شده توسط farjadp در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1392, 10:18 صبح
  2. ASP.NET MVC به زبان ساده
    نوشته شده توسط Mostafa_Dindar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 08:41 صبح
  3. سی دی آموزشی VB6 به زبان فارسی ، ساخت و تولید dll ، activex , class به زبان ساده ...
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 02:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •