مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره این آموزش؟

رای دهنده
43. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    30 69.77%
  • خوب

    6 13.95%
  • متوسط

    3 6.98%
  • ضعیف

    1 2.33%
  • بد

    3 6.98%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 129

نام تاپیک: MVC به زبان ساده

  1. #81
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    شرمنده آقای شهرکی من توی این پست این تیکه رو متوجه نشدم و یه سری دیگه هم از شما پرسیدم ولی جوابی بهش ندادین.
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    باید یک فایل index بسازین با یک مدل، ویو و کنترلر اصلی که index این فایلها رو فراخوانی میکنه و کنترلر اصلی، برحسب پارامترهای ورودی کاربر، مدل، ویو و کنترلرهای دیگه رو صدا میزنه (مثلاً login).
    این لینکو که برای دانلود گذاشتم نگاه کنید اگه منظور شما این بود پس لطف کنید بگید، کد logout.php و login.php رو چطوری باید بنویسم؟
    example.rar
    و خواهشا اگه علاوه بر index.php اگه باز لازمه کدنویسی بشه بگید که چه فایلی و چطوری؟ آقای شهرکی ممنونم میشم این برنامه رو طوری تکمیلش کنید که وقتی توی پوشه ی www ریختم اجرا بشه.
    یه سوال دیگه کدهای java یا css کجا باید زده بشن؟
    خدا کنه تونسته باشم منظورمو برسونم.

  2. #82

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    ظرف همین یکی دو روز براتون یک مثال کامل از login و logout با MVC بصورت Procedural آماده میکنم.

  3. #83
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام آقای شهرکی لطفا در مورد پیاده سازی معاری 3 لایه (three-tier programming) در php هم توضیح و مثال می زنید.

  4. #84

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این هم از مثال Procedural MVC که قولش رو داده بودم. دقت کنید که این فقط یک مثال خیلی کوچکه که یکی از روشهای پیاد هسازی MVC رو بصورت رویه گرا و بدون شئ گرایی نشون میده و فقط دو جزء Login و Logout رو پیاده سازی میکنه. البته توی همین مثال کوچک هم میشه فهمید شئ گرایی چقدر به ساده شدن این برنامه میتونه کمک کنه. توضیحات لازم درمورد نحوه نصب و تست پروژه توی فایل ReadMe.txt موجوده. فقط یک نکته مهم برای کارکردن این برنامه اینه که mod_rewrite توی Apache باید فعال باشه تا کار کنه. موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #85
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام آقای شهرکی این خطاها چیه میده؟
    mod_rewrite توی Apache رو فعال کردم.

    بعد از کلیک رو Login خطای زیرو میده؟
    error.rar

  6. #86

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    يك پوشه توي www به اسم pmvc بسازين و فايلها رو داخل اون بگذارين.

  7. #87
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام،من با ساختار mvc یک قسمت کوچیک نوشتم برای نمایش عنوان و مطالب یک جدول،اگه وقت دارید یک نگاه بکنید ببینید با استاندارد جدید مطابقت دارد یا نه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip mvc.zip‏ (3.8 کیلوبایت, 40 دیدار)

  8. #88
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام شرمنده آقای شهرکی یه مشکل دیگه اینکه وقتی رو لاگین (عکس error1) کلیک میکنم خطای زیرو میده و توی نوار آدرس اینو ADDR/login اضافه میکنه و کار دیگه ای انجام نمیده؟ http://localhost/pmvc/ADDR/login
    Notice
    : Use of undefined constant ADDR - assumed 'ADDR' in C:\wamp\www\pmvc\library\view.php on line 13
    Login

  9. #89

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    دوست عزیز، اگه فایلها به درستی توی پوشه pmvc قرار گرفته باشن، مشکلی پیش نمیاد چون ثابت ADDR توی فایل config.php که توی اون پوشه قرار داره، تعریف شده. دقت کنید که باید حتماً ازطریق آدرس localhost/pmvc وارد سایت بشین تا فایل config در ابتدای فایل index ضمیمه بشه و ثابتهایی که توش تعریف شده، بارگذاری بشن.

  10. #90
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    منتظر پاسخ

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    عالی بود اقای شهرکی ، ولی امیدوارم روی زبان فارسی مانور بدیم . چون این چیزی که طراحی شده به نظرم به زبان فارسی بر به مشکل می خوره !

    علاقه مند به همکاری برای ساخت یه مدل ام وی سی در گیت هاب !

  12. #92
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط silencer مشاهده تاپیک
    سلام،من با ساختار mvc یک قسمت کوچیک نوشتم برای نمایش عنوان و مطالب یک جدول،اگه وقت دارید یک نگاه بکنید ببینید با استاندارد جدید مطابقت دارد یا نه
    هنوز منتظر.............؟!!!؟؟؟!

  13. #93

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    شرمنده که اینقدر چک کردن کد شما طول کشید. راستش خیلی سرم شلوغ بود. کدی که نوشتین خیلی خوب بود. فقط چند مورد اصلاحات انجام شد که بیشتر، ریزه کاری بود و اصول کلی رو رعایت کرده بودین. کد اصلاح شده رو اینجا آپلود کردم.

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام ، من یه login ساده نوشتم میتونید بررسی کنید ، ممنون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #95
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    من مثالهای توی پاور پوینت رو انجام دادم مثال اول که یه رشته رو اکو میکنه ولی با این ارور برخورد کردم مشکل چیه
    هرچی چک میکنم چیزی دستگیرم نمیشه

    Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\mvcshahraki\view\view.php on line 15

  16. #96
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    دوستان نمیشه کسی جواب بده؟

  17. #97

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    یه جایی توی تنظیمات مشکل دارین. کدهاتون رو بطور کامل بگذارین یا ایمیل کنید یا اطلاعات TeamViewer رو برام پیام خصوصی کنید تا به سیستمتون وصل بشم ببینم مشکل کجاست.

  18. #98
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط redhat2 مشاهده تاپیک
    سلام ، من یه login ساده نوشتم میتونید بررسی کنید ، ممنون .
    سلام آقای شهرکی میشه یه نگاهی هم به mvc ما بندازین . ممنون . توی پستا ی بالا لینکش هست .

  19. #99

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام
    mvc دقیقا یعنی چی؟
    الآن من واسه پروژم کتابخونه درست می کنم و توابع رو از اون فراخوانی می کنم.
    به نظرتون دارم ام وی سی تشکیل می دم؟
    بدون کتابخونه هم می شه ام وی سی درست کرد
    آیا بدوم دونستن oop می شه ام وی سی درست کرد.
    ممنون

  20. #100

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام
    کتابی در این مورد سراغ دارید؟

  21. #101

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    فایل ضمیمه رو خوندین؟ MVC اون چیزی که الآن دارین پیاده سازی میکنید نیست. یکبار دیگه به دقت فایل رو بخونید. کتاب هم Pro PHP MVC خوبه.

  22. #102

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    به لطف آقای شهرکی و دوستان یه چیزایی از MVC فهمیدم. ولی من شنیدم به تازگی HMVC جای اون را گرفته. میشه لطفا بفرمائین این دیگه چه صیغه ایه؟

  23. #103

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام
    من موقع اجرا کردن برنامه اقای شهرکی با این متن روبه رو میشم


    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
    More information about this error may be available in the server error log.


    باید چکار کنم ؟

  24. #104

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این خطا مربوط به اسکریپت نیست. از htaccess. استفاده کردین؟

  25. #105

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    بله
    من خودم از فایل htaccess. خاصی استفاده نکردم از همان فایلی هست که خود شما درون سورس خود قرار دادید
    می خواستم بدونم باید چکار کنم تا این صفحه بره ؟
    البته به غیر از پاک کردن فایل htaccess.

    برای راحتی کار شما من کدها htaccess رو همین جا می ذارم

    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /pmvc
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [L,NC,QSA]

  26. #106

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    کسی جواب ما رو نمیده؟

  27. #107

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    اگه اسم پوشه رو چیزی غیر از pmvc گذاشتین، توی خط سوم، همون اسم رو بجای pmvc بگذارین (اسلش باید باشه). اگر هم توی پوشه root سرور کپی کردین، خط سوم رو کلاً حذف کنید.

  28. #108

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    با تشکر از اقای شهرکی که وقتشون رو گذاشتن
    خدمت شما عرض کنم پوشه رو تغییر نام ندادم مسیری هم که برنامه رو اجرا می کنم به شکل زیر هست
    http://127.0.0.1:8081/pmvc
    برنامه شما رو من دارم روی لوکال اجرا می کنم
    و از برنامه WAMP هم استفاده می کنم
    ولی همچنان مشکل پا برجا هست

  29. #109

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    خوب وقتی پورت رو دارین تغییر میدین، باید اون رو هم مشخص کنید. این کد htaccess. رو تست کنید:

    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /pmvc
    RewriteCond %{HTTP_PORT} ^8081$
    RewriteRule ^(.*)$ /index.php?url=$1 [NC,L]

  30. #110

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این کد شما رو عینا کپی کردم و هنوز با این پیغام مواجه هستم
    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
    More information about this error may be available in the server error log.

  31. #111

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    راستش تا اینجا چیزی که از مشکل شما میشه فهمید اینه که مسئله سر همون تغییر پورت پیشفرض Apache هست. توی اینترنت دنبال htaccess rules with non default apache port on localhost جستجو کنید ببینید چی گیرتون میاد.

  32. #112

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    مشکل من حل شد
    این هم کد هایی که استفاده کردم

    <IfModule mod_rewrite.c>
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /pmvc

    RewriteCond %{SERVER_PORT} !^8081$
    RewriteRule .* http://127.0.0.1:8081/index.php?url=$1 [L]
    </IfModule>

  33. #113

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    آخ ببخشید شرمنده اصلاً یادم نبود که پورت غیر 80 جزو HTTP محسوب نمیشه و باید از SERVER_PORT استفاده بشه. بهرحال خوشحالم که مشکلتون رفع شد.

  34. #114

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط abd1mr مشاهده تاپیک
    به لطف آقای شهرکی و دوستان یه چیزایی از MVC فهمیدم. ولی من شنیدم به تازگی HMVC جای اون را گرفته. میشه لطفا بفرمائین این دیگه چه صیغه ایه؟
    تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگید.

  35. #115
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    این hmvc چیزه خاصی نیست ، در حقیقت بیشتر برای پروژه های بزرگ استفاده میشه ، شما کلا پروژه تون را با یه mvc میویسین ولی در hmvc میان و برای قسمت های مختلف mvc های مختلف استفاده میکنن ، یعنی هر تیکه از برنامه خودش یک الگوی mvc داره ، همینطور که گفتم تویه پروژه های بزرگ استفاده میشه ، همین ، چیزه خاصیم نیست ، یه search بزنین به نتایج خوبی میرسین .

  36. #116
    کاربر تازه وارد آواتار lilac8
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    32

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    کتاب http://prefiles.com/ac5e4qedn88v/Apr...C.Nov.2012.rar pro php mvc


    اموزشی از ام وی سی به تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP از پايه با مثال اضافه شده؟
    توی عناوین ندیدم

  37. #117

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام
    من کد نویسی php متوسط رو تازه تموم کردم.
    حالا وارد mvc می شم.
    یه سوال داشتم
    کار این تابع چیه ؟
    construct__
    توابعی که به ابن صورت با __ شروع می شوند چه کاربرد هایی دارند؟
    بی نهایت ممنون

  38. #118

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    من این مدل رو از روی توضیحات استاد شهرکی ساختم.
    حالا موندم کار تابع construct__ تو هر کدوم از کلاس ها چیه؟
    ممنون



    <?php
    class model{
    public $string;
    public function __construct(){
    $this->string="php + mvc";
    }
    }




    class controler{
    public $model;
    function __construct($model){
    $this->model=$model;
    }
    }




    class view{
    public $controler;
    public $model;

    public function __construct($model,$controler){
    $this->model=$model;
    $this->controler=$controler;
    }
    function output(){
    return '<p>'.$this->model->string.'<p>';
    }
    }


    $model=new model();
    $controler=new controler($model);
    $view=new view($model,$controler);

    echo $view->output();
    ?>


  39. #119

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    سلام و خسته نباشید به اساتید عزیز
    لطفا به این پروِه ساده یه نگا بندازید.
    می شه بگید تونستم mvc رو توش پیاده سازی کنم یا نه.
    http://s1.picofile.com/file/8101450268/mvc.zip.html
    تشکر فراوان

  40. #120

    نقل قول: MVC به زبان ساده

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    سلام
    من کد نویسی php متوسط رو تازه تموم کردم.
    حالا وارد mvc می شم.
    یه سوال داشتم
    کار این تابع چیه ؟
    construct__
    توابعی که به ابن صورت با __ شروع می شوند چه کاربرد هایی دارند؟
    بی نهایت ممنون
    سلام
    construct__ ربطي به مدل MVC نداره از مباحث شيگرايي (OOP) هست.
    در حقيقت بهش ميگن سازنده ي كلاس يعني تو اين متغيرهاي كلاس مقدار دهي ميشن و يا كارهاي ديگه مثلا تو MVC اضافه كردن لايه هاي مختلف و وقتي شما يه شي جديد از كلاس ميسازيد به صورت خودكار تابع construct__ صدا زده ميشه و هرچي هم توش باشه اجرا ميشه.

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش به زبان ساده ASP.NET MVC 4
    نوشته شده توسط farjadp در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1392, 09:18 صبح
  2. ASP.NET MVC به زبان ساده
    نوشته شده توسط Mostafa_Dindar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 07:41 صبح
  3. سی دی آموزشی VB6 به زبان فارسی ، ساخت و تولید dll ، activex , class به زبان ساده ...
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 00:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •