نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سگمنت بندی ویدیویی

  1. #1

    سگمنت بندی ویدیویی

    سلام
    اینجا کسی رو کاوش ویدیویی کار کرده؟
    می خواهم یک مقاله (vsumm)رو پیاده سازی کنم و تو ابتدایی ترین قسمتش موندم
    یعنی تبدیل ویدیو به فریم و استفاده از این فریم ها در کد نویسی
    تو متلب ی کارهایی کردم اما فایده ای نداشت و ارور می ده
    خواهش می کنم کمکم کنید
    چه جوری می شه ویدیو را به فریم ها سگمنت بندی کرد و بعدا بتوان ویژگیهای رنگیشو استخراج کرد
    خودم این کد رو پیدا کردم :
    vidObj = VideoReader('9.avi');
    ltFrame = read(vidObj, [1 Inf])
    ولی مدام می گه تعداد فریم ها 13985 هست و مموری کامپیوتر نمی تونه ساپورتش کنه
    در صورتیکه این ی فیلم ده دقیقه ای هست و فیلم اصلی من شاید 5 تا 6 ساعت باشه
    می شه کمک کنید که چه جوری ویدیو را فریم بندی کنم و از این فریم ها در کدبندی استفاده کنم
    ممنون:)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: سگمنت بندی ویدیویی

    سلام
    اون چیزی که یادمه (تو متلب 2012) اگه اشتباه نکنم اینجوری بود:
    اول که باید قسمت image processing رو نصب میکردی (که البته اگه مطلب رو کامل نصب کرده بودی، این هم نصب شده)

    دستور خواندن فایل:

    hsrc = vision.VideoFileReader('1.mpg', 'ImageColorSpace','RGB', 'PlayCount', 1);



    خوندن فریم فعلی:
    thisFrame  = step(hsrc);


    برا اینکه بفهمیم به آخر فیلم رسیده یانه میتونیم از شرط زیر استفاده کنیم:
    if isDone(hsrc)

  3. #3

    نقل قول: سگمنت بندی ویدیویی

    سلام آ سد جواد . میشه بگی چجوری میشه از یک فریم از ویدیو یک تبدیل ویولت زد ؟؟؟؟ و ویزگی های یک شیئ رو از یک فریم که تصویر هست دراورد بیرون ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: سگمنت بندی ویدیویی

    میشه یکی کمکم کنه ؟؟ چجوری باید از تصویر یا فریم تبذیل ویولت زد و ویزگیهاشو استخراج کرد ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    Convert Between Image Sequences and Video

    از مثال های 2013 متلب
    %% Convert Between Image Sequences and Video
    % This example shows how to convert between video files and sequences of
    % image files using VideoReader and VideoWriter.
    %
    % The sample file named |shuttle.avi| contains 121 frames. Convert the
    % frames to image files using VideoReader and the |imwrite| function. Then,
    % convert the image files to an AVI file using VideoWriter.

    % Copyright 2011 The MathWorks, Inc.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سگمنت بندی حافظه
    نوشته شده توسط jeson_park در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 16:50 عصر
  2. پاراگراف بندی در گزارش ها
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 14:51 عصر
  3. شبکه بندی در لینوکس؟!
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •