نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

    کد زیر در قسمت e از من ایراد می گیرد.
    چطور می توانم آرگومان e را به یک کلاس یا تابع بفرستم؟؟؟


    public
    void pprriinntt(Form f){
    Bitmap b = newBitmap(f.Width, f.Height);f.DrawToBitmap(b,
    newRectangle(0, 0, f.Width, f.Height));
    e.Graphics.DrawImage(b,
    newPoint(0, 0));
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

    کمکم کنید!

  3. #3

    نقل قول: روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

    میخوای روی فرم بکشی؟ برای هر کنترل میتونی از طریق متدcreategraphics شئ گرافیک اون کنترل رو استفاده کنی:

    public void pprriinntt(Form f)
    {
    Bitmap b = new Bitmap(f.Width, f.Height);
    f.DrawToBitmap(b, new Rectangle(0, 0, f.Width, f.Height));
    Graphics g = f.CreateGraphics();
    g.DrawImage(b, new Point(0, 0));
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

    این کدای منه.

    private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    printDialog1.ShowDialog();
    printDocument1.Print();
    }




    private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    Bitmap b = newBitmap(this.panel1.Width, this.panel1.Height);
    this.panel1.DrawToBitmap(b, newRectangle(0, 0, this.panel1.Width, this.panel1.Height));
    e.Graphics.DrawImage(b, new Point(0, 0));
    }



    می خوام تمام این کدهارو ببرم تو کلاس ولی با e مشکل دارم نمی دونم چطوری باید اونو بفرستم به ورودی تابعم.
    دروغ نگم نتونستم کدی که شما گذاشتید رو امتحان کنم اگر هم چیزی باشه که من می خوام کلاً می خوام بدونم چطوری میشه e رو به یه تابع فرستاد؟؟؟
    لطفاً کمکم کنید.

  5. #5

    نقل قول: روش فرستادن e به یک کلاس یا تابع

    خب خیلی راحت میتونی یه ورودی به متد بدی و ازش استفاده کنی
    یعنی اینجوری:
            public void pprriinntt(Form f, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    Bitmap bm = new Bitmap(f.Width, f.Height);
    f.DrawToBitmap(bm, new Rectangle(0, 0, f.Width, f.Height));
    e.Graphics.DrawImage(bm, 0, 0);
    }

    به همین راحتی میتونید e رو به عنوان یه ورودی ازسال کنید و برای فراخوانی این متد هم در printDocument1_PrintPage از این کد استفاده کنید( فرض کنید میخواین از Form1 پرینت بگیرین)
    pprriinntt(Form1, e);

    اگه سوالی هست در خدمتم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در فرستادن یه آرایه از کلاس به یک تابع
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 11:32 صبح
  2. سوال: فرستادن یک ارجاع از شی کلاس به تابع عضو همان کلاس
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 23:16 عصر
  3. فرستادن بیشتر از یک ارگومان به تابع callback چگونه امکان پذیر است؟
    نوشته شده توسط hamid206 در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 05:19 صبح
  4. نیاز به کلاس یا تابع
    نوشته شده توسط mj_1312007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 16:49 عصر
  5. فرستادن پیغام از یک کلاس به کلاسی دیگر؟
    نوشته شده توسط Moharram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •