نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: پسوندهای richtextbox

  1. #1

    پسوندهای richtextbox

    چطور میتونم درون یک richtextbox کاری کنم که بجز پسوند rtf ,پسوندهای دیگه مثل doc,txt هم پشتیبانی کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    کافیست تو تکه کدی که نوشتی که فایلی رو باز کنه پسوند های مورد نظرتو بنویسی شاید هم منظورت چیزه دیگست که من نگرفتم ولی اگه بخوای من یه برنامه notpad نوشتم که می دم شاید به دردت بخوره چون از richtextbox استفاده کردم

  3. #3
    جطور باید پسوند ها رو تو کدم اضافه کنم؟

  4. #4
    شما مگه برای باز کردن فایل از OpenFileDialogBox استفاده نمی کنید .
    اگر استفاده می کنید دیالوگ باکس گزینه ای داره به نام filter که از طریق اون می تونی مشخص کنی که چه پسوندهایی باز بشه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    نقل قول نوشته شده توسط Mehrafrooz
    شما مگه برای باز کردن فایل از OpenFileDialogBox استفاده نمی کنید .
    اگر استفاده می کنید دیالوگ باکس گزینه ای داره به نام filter که از طریق اون می تونی مشخص کنی که چه پسوندهایی باز بشه .
    مگا جان ببین این کارتو راه می ندازه یا نه


    |*.*"OpenFileDialog1.Filter = "Text Files|*.TXT|HTML Files|*.HTM|All Files

  6. #6
    خب من این کار رو کردم،اما نمی دونم چرا فقط *.rft رو می شناسه؟!

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Mega7000
    خب من این کار رو کردم،اما نمی دونم چرا فقط *.rft رو می شناسه؟!
    منظورت چیه؟
    تو اگه تو قسمت بازکردن فایل میگی و اینکه میخوای این فرمتهارو هم تو browser نشون بده ازهمین خط دستور میتونی استفاده کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    یک نکته :
    من در یک APP باید فایلهای doc یا rtf را fax میکردم اول میخواستم با richtextbox اونا را باز میکردم.خوب اگر فقط Text بود مشکلی نداشت ولی اگر یک چیزی غیر از text داشت مشکل داشت.
    اگر فقط میخوای فایل را باز کنی و یک سری کارا بکنی و نیاز نداری که فایل را کاربر ببینه با این Reference کارت میشه.
    Microsoft office 11.0 object library

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    مگا جان نمی دونم ولی باید اصولا این تکه کد کار کنه چون من تست کردم کار می کنه
    می خوای کدشو بفرستم واست

  10. #10
    ممنون می شم اگه بفرستی،
    اما همه قسمت برنامه بخوبی کار می کنه جز این،مثلا فایل word که میدی چرت و پرت باز می کنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    برای اینکه richtextbox اصلا فرمت Doc رو پشتیبانی نمیکنه
    با این کنترل و مثالش مشکلت حل میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    اگر از Microsoft office 11.0 object library استفاده کنی بصورت زیر میتونی فایل خودت را باز کنی.

    Word.ApplicationClass WordApp = new Word.ApplicationClass();
    OpenFileDialog myBrowser =
    new OpenFileDialog();
    myBrowser.Filter = "Microsoft Word files (*.doc)|*.doc";
    //myBrowser.ShowDialog();
    if (myBrowser.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = myBrowser.FileName;


    // give any file name of your choice.
    object fileName = myBrowser.FileName;
    object readOnly = true;
    object isVisible = true;
    object missing = System.Reflection.Missing.Value;

    // Make word visible, so you can see what's happening
    //WordApp.Visible = true;
    // Open the document that was chosen by the dialog

    Word.Document aDoc = WordApp.Documents.Open(
    ref fileName,
    ref missing, ref readOnly, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref missing, ref missing,
    ref missing, ref isVisible, ref missing, ref missing, ref missing, ref missing);
    // compute number of document page
    Word.WdStatistic stat = Word.WdStatistic.wdStatisticPages;
    int num = aDoc.ComputeStatistics(stat, ref missing);
    //
    // MessageBox.Show(num.ToString());
    // MessageBox.Show(aDoc.GrammaticalErrors.Count.ToStr ing());
    // MessageBox.Show(aDoc.Sections.Count.ToString());
    // MessageBox.Show(aDoc.SpellingErrors.Count.ToString ());


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    نقل قول نوشته شده توسط Mega7000
    ممنون می شم اگه بفرستی،
    اما همه قسمت برنامه بخوبی کار می کنه جز این،مثلا فایل word که میدی چرت و پرت باز می کنه
    مگا جان این کد کامل باز کردن فایله
    If RichTextBox1.Modified Then
    Dim a As MsgBoxResult
    a = MsgBox("File hasn't been saved. Discard changes?", MsgBoxStyle.YesNo, "New Text Requested")
    If a <> MsgBoxResult.Yes Then
    Exit Sub
    End If
    End If
    OpenFileDialog1.Filter = "Text Files|*.TXT|HTML Files|*.HTM|All Files|*.*"
    OpenFileDialog1.ShowDialog()
    If OpenFileDialog1.FileName = "" Then Exit Sub
    Dim b As System.IO.StreamReader
    b = New System.IO.StreamReader(OpenFileDialog1.FileName)
    RichTextBox1.Text = b.ReadToEnd
    b.Close()

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    مگا جان مشکلت حل شد

  15. #15
    سلام
    من تازه از مسافرت اومدم
    سعی می کنم در اولین فرصت خبرشو بدم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    فکر نکنم مشکلت حل بشه چون هنوز تعداد سولات به 100000 تا نرسیده

تاپیک های مشابه

  1. چطوری محتوای RichTextBox رو پرینت کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 07:57 صبح
  2. چگونگی ذخیره richTextBox در پایگاه داده
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 14:20 عصر
  3. richtextbox
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 23:44 عصر
  4. پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •