نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال C#‎به Access

  1. #1

    اتصال C#‎به Access

    سلام دوستان خسته نباشید من یک مشکل برخورد کردم می خواهم از C#‎به Accessمتصل بشم این کد را نوشتم باک میده نمی دونم اشکال کارم کجاست آیاکدم درسته لطفا راهنمایی کنید ممنون می شم string strcon = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" + ";Data Source=" + "E:\\db1.MDB";
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(strcon);
    cn.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandText = "insert into table1(name) values(@a)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@a", "lll");


    cmd.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();

  2. #2

    نقل قول: اتصال C#‎به Access

    سلام.
    میشه خطای کدتونو نشون بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    نقل قول: اتصال C#‎‎به Access

    ویندوز شما 64 بیتی هستش؟

    اگه ویندوز شما 64 بیتی هست باید از Microsoft.ACE.OLEDB استفاده کنین ,



    OleDbConnection conn = new OleDbConnection( @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=path\filename;Persist Security Info=False");
    conn.Open();

    da.InsertCommand = new OleDbCommand();
    da.InsertCommand.Connection = conn;
    da.InsertCommand.CommandText = "INSERT INTO tbl ( f1,f2) values ('x','y')
    da.InsertCommand.Parameters.AddWithValue("x", txt1.Text);
    da.InsertCommand.Parameters.AddWithValue("y", txt2.Text);
    da.InsertCommand.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();


    آخرین ویرایش به وسیله havash.link : سه شنبه 11 تیر 1392 در 08:14 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    نقل قول: اتصال C#‎‎به Access

    اگه باز حل نشد به لینک زیر مراجعه کن

    لینک

  5. #5

    نقل قول: اتصال C#‎‎‎به Access

    سلام دوستان
    من کدم به دیتابیس کانکت نمیشه میشه بگید ایراد کار از کجاست؟



    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=d:\agency.accdb;Persist Security Info=True");
    string query = "select * from کارمند where نام کاربری='" + textBox1.Text + "'";
    OleDbCommand cm = new OleDbCommand(query, con);
    OleDbDataReader dr;
    con.Open();
    dr = cm.ExecuteReader();


    if (dr.Read())
    {
    string pas = dr["پسورد"].ToString().TrimEnd();

    if (pas == textBox2.Text)
    {

    label4.Text = "hello";
    }
    else label4.Text = "رمز عبور شما درست نيست";
    }
    else
    label4.Text = "نام کاربری ثبت نشده است";
    con.Close();


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    نقل قول: اتصال C#‎به Access

    اسم فیلد ها و جدول ها رو فارسی نوشتین؟
    اگه اینطور هستش نام جداول و فلید ها تون را به صورت لاتین بنویسن
    و برای یک نام مستقل که برای جدول یا فیلد انتخاب می کنین به جای استفاده از فاصله از _ استفاده کنید
    مثلا برای نام کاربری >>>>>>> user_name استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به بانک Access با Ado
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 15:21 عصر
  2. اتصال Data Baseهای ACCESS با دلفی
    نوشته شده توسط heroma در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 22:54 عصر
  3. اتصال یک databse access به یک form یا صفحه
    نوشته شده توسط بهرام طاهرنیا در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 17:43 عصر
  4. اتصال به بانک ACCESS پسورد دار از طریق BDE ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 22:12 عصر
  5. چگونگی اتصال به فایل Access Database با پسورد
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1383, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •