نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل دستور include و فایل css

  1. #1

    Question مشکل دستور include و فایل css

    سلام
    من دو تا فایل php دارم که هر دو دارای فایل های css و javascript مجزا هستند. و هردو به خوبی کار میکنند ولی وقی که یکی رو در دیگری include میکنم صفحه به درستی کار نمیکنه . مشکل اینجاست که فایل های css , javascript دو بار در هر دو فایل فرا خوانی می شوند .حالا به نظر شما راه حل اصولی چیه؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: مشکل دستور include و فایل css

    نقل قول نوشته شده توسط majid36 مشاهده تاپیک
    سلام
    من دو تا فایل php دارم که هر دو دارای فایل های css و javascript مجزا هستند. و هردو به خوبی کار میکنند ولی وقی که یکی رو در دیگری include میکنم صفحه به درستی کار نمیکنه . مشکل اینجاست که فایل های css , javascript دو بار در هر دو فایل فرا خوانی می شوند .حالا به نظر شما راه حل اصولی چیه؟
    مشکل از اصول برنامه نویسی شماست!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در include کردن فایل ها
    نوشته شده توسط oysamani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 10:02 صبح
  2. مشکل php include با فایل utf-8
    نوشته شده توسط esi022 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 10:59 صبح
  3. مشکل در ادرس دهی فایل css
    نوشته شده توسط hoja06101001 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 23:19 عصر
  4. مشکل در include کردن فایل js به مستر پیج
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 22:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •