نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در هنگام اجرای یک برنامه جاوا-

  1. #1

    اشکال در هنگام اجرای یک برنامه جاوا-

    سلام. من توی جاوا ناواردم. امیدوارم کسی باشه که بتونه این مشکل من رو حل کنه. خیلی مهمه برام.
    من یه برنامه دارم که وقتی اجراش میکنم خطایی میدهد که دلیلش مورد زیر است
    Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/opt4j/optimizer/mopso/MOPSOModule
    at coral.solvers.SolverKind.get(SolverKind.java:19)
    at gov.nasa.jpf.symbc.numeric.ProblemCoral.solve(Prob lemCoral.java:589)
    در فایل coral.jarایی که دارم هم نگاه کردم. کلاسی یه اسم MOPSOModule نداشت. البته خود فایل جاوای این کلاس رو دانلود کردم. حالا چه جوری می تونم این فایل جاوا را داخل فایل jar بذارم . باید تبدیلش کنم به فایل class؟
    چه جوری؟
    در ضمن با eclipse‌کار می کنم.

  2. #2

    نقل قول: اشکال در هنگام اجرای یک برنامه جاوا-

    کسی نیست بگه چه کنم؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    65

    نقل قول: اشکال در هنگام اجرای یک برنامه جاوا-

    نقل قول نوشته شده توسط parantezbaz مشاهده تاپیک
    کسی نیست بگه چه کنم؟
    سلام
    خطايي كه ميده رو كامل بذار با سورس پرو‍‍‍ژه ايي كه نوشتي شايد بتونم اونجوري كمك كنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اشکال در هنگام اجرای یک برنامه جاوا-

    فایل های جار مربوط به وابستگی های corel.jar رو نداری احتمالن
    بگرد طریقه نصب و وابستگی های اون رو پیدا کن و فایل های جار رو کامل کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: error به هنگام اجرای setup برنامه در سیستم مشتری
    نوشته شده توسط nahidkh در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 13:19 عصر
  2. سوال: error به هنگام اجرای setup برنامه در سیستم مشتری
    نوشته شده توسط nahidkh در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 15:06 عصر
  3. سوال: نمایش پیغام هنگام اجرای مجدد برنامه
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 09:24 صبح
  4. اشکال در هنگام اجرای برنامه پس از نصب !!!
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 21:04 عصر
  5. Parameters هنگام اجرای یک برنامه
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 11:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •