نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200

  1. #1

    نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200

    سلام دوستان من میخوام تکست رو به صورت 50,200 در تکست وارد کنم و موقع ذخیره در دیتابیس به صورت 500200 باشه ایا میشه کاری کرد؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200

    براي تبديل به 50,200 تو سايت بگرد زياده
    برا تبديل به 50200 هم اين كار رو بكن
    "50,200".replace(",","");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200

    اینم متدی برای جدا کردن سه رقم سه رقم اعدا
       //جدا کننده سه رقه سه رقم ارقام در تکست باکش
    public static void PartToPart(TextBox txt)
    {
    txt.BackColor = Color.Beige;
    decimal Number;
    if (decimal.TryParse(txt.Text, out Number))
    {
    txt.Text = string.Format("{0:N0}", Number);
    txt.SelectionStart = txt.Text.Length;
    }
    }


    بعد میتونی در رویداد text_changed اون تکست باکست این متد رو به این صورت فراخوانی کنی
    private void txt_FirstFixPrice_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    GeneralMethods.PartToPart(txt_FirstFixPrice);

    }

  4. #4

    نقل قول: نمایش تکست به صورت 50,200 و ذخیره در دیتابیس به صورت 500200

    دوستان ممنون کمکم کردین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 12:05 عصر
  2. سوال: ذخیره کردن عبارات به صورت زیر هم در فایل تکست
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 22:59 عصر
  3. چگونه اطلاعات در DBGrid نمایش داده می شود اما در DataBase ذخیره نشده اند
    نوشته شده توسط a_allameh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 10:34 صبح
  4. ارتباط با بانک و ذخیره داده ها به صورت xml
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 00:17 صبح
  5. مشکل ذخیره نکردن Table در صورت Restart شدن
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •