نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: صرف نظر کردن از خطا تابع file_get_contents ؟

  1. #1

    Question صرف نظر کردن از خطا تابع file_get_contents ؟

    سلام.
    وقتتون بخیر.
    در برنامه ای که نوشتم از تابع file_get_contents استفاده نموده ام زمانی که این تابع قادر به پیدا کردن لینک نیست ارور بروی صفحه نمایش داده می شود و از ادامه برنامه جلوگیر ی می کند.
    در نمونه کد زیر بعد از اینکه لینک مورد نظر یافت نشه (error 404) حلقه for ناقص باقی میمونه.
    چطوری می تونم از اررور تابع file_get_contents صرف نظر کنم؟
    باتشکر.


    for($i=0;$i<15;$i++)
    {
    $comment="http://www.test.com/$i";
    $text[$i] =file_get_contents( $comment);
    }

  2. #2

    نقل قول: صرف نظر کردن از خطا تابع file_get_contents ؟

    $file=@file_get_contents("google.com");
    echo $file;

    از غلامته @ استفاده کنی .فکرکنم جواب بده

  3. #3

    نقل قول: صرف نظر کردن از خطا تابع file_get_contents ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Variable مشاهده تاپیک
    $file=@file_get_contents("google.com");
    echo $file;

    از غلامته @ استفاده کنی .فکرکنم جواب بده
    ممنون ار پاسختون.
    متاسفانه با قرار دادن @ فقط اررور بروی صفحه نمایش داده نمی شود و برنامه همچنان نیمه کاره باقی می ماند.

  4. #4

    نقل قول: صرف نظر کردن از خطا تابع file_get_contents ؟

    سلام خسته نباشید من از تابع file_get_contents("http://cdn.tsetmc.com/Loader.aspx"); استفاده کردم و ادرس فوق را هم تحت هرشرایطی چه base64 , utf8 امتحان کردم اما جواب نگرفتم . و منظورم اینه که فونت ها کاملا به همریخته بودند و اصلا حتی با استفاده از تابع file_put_contetents هم نتوانستم فایل ذخیره شده در کام پیوتر را با فونت مربوطه فراخوانی کنم این در حالیه که و قتی سورس این سایت به خصوص را می بینم هیچ موردی ندارد و قابل رویت با فونت های فارسی است . ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید چه کدی استفاده کنم تا این سورس قابل رویت باشه و فونت های اون به هم ریخته نباشد.

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن دلیل خطا
    نوشته شده توسط eyelash در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 00:17 صبح
  2. پیدا کردن یونیت یک تابع
    نوشته شده توسط amincaspian در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1388, 18:46 عصر
  3. صرفه نظر کردن از پیغام ها
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 21:34 عصر
  4. اضافه کردن پیغام خطا
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 02:22 صبح
  5. فارسی کردن پیغام خطا های SQL SERVER
    نوشته شده توسط vatal در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 04:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •