نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

  1. #1

    Red face نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    با سلام خدمت همه

    من یه سوال داشتم یک کد دارم که با اون مقادیر رو به صورت ajax به یک فایل php ارسال میکنم
    من در ارسال هیچ مشکلی ندارم فقط می خوام مدت زمانی که طول میکشه تاپاسخ از طرف فایل php دریافت میشه یک تصویر یا نوشته لودینگ به کاربر نمایش بدم نمی خوام از تایم استفاده کنم یک کد می خوام که تا لود نشدن کامل فایل برگشتی یک نوشته و یک تصویر نمایش بده متشکر میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند


    کد من



    <script>
    $(document).ready(function(){
    $("#start").click(function () {
    $.ajax({
    type: "POST",
    data: "name=" + $("#txtname").val()+"&number=" + $("#txtnumber").val()+"&add=" + $("input:radio[#txtadd]:checked").val()+"&del=" + $("#txtdel").val(),
    url: "itemload.php",
    dataType: "script",
    success: function(msg){
    $("#recontent").html(msg)
    }
    });
    });
    });
    </script>






  2. #2

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    کسی کمکم نمیکنه

  3. #3

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    اول شما اون تصویر رو به html اضافه کنید و مخفیش کنید. بعد قبل از ارسال ajax اونو نشون بدید و تو متد complete هم اونو مخفی کنید.
    $(document).ready(function(){  
    $("#start").click(function () {
    $("#loading").show();
    $.ajax({
    type: "POST",
    data: "name=" + $("#txtname").val()+"&number=" + $("#txtnumber").val()+"&add=" + $("input:radio[#txtadd]:checked").val()+"&del=" + $("#txtdel").val(),
    url: "itemload.php",
    dataType: "script",
    success: function(msg){
    $("#loading").hide();
    $("#recontent").html(msg)
    }
    });
    });
    });

    اگه بخواهید این اتفاق برای همه درخواست‌های ajax بیافته میتونید از متدهای global مربوط به ajax استفاده کنید.
    $(document).on({
    ajaxStart: function (){
    $("#loading").show();
    },
    ajaxStop: function (){
    $("#loading").hide();
    }
    });

  4. #4

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    متشکر از شما میشه یکم بیشتر توضیح بدید اخه من زیاد از جاوا سر در نمیارم

    الان $("#loading").show(); اضافه شد الان باید چیکار کنم کجا باید نوشته و تصویر لودینگ رو قرار بدم


  5. #5

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    این قسمت مربوط میشه به html و css. شما میتونید تصویر رو به انتهای فایل html اضافه کنید و css رو هم جوری تنظیم کنید که تصویر وسط صفحه به نمایش در بیاد. برای مثال اگه تصویری با طول و عرض ۱۰۰ پیکسل در اختیار دارید میتونید از روش زیر استفاده کنید.
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style>
    			#loading {
    				position:fixed;
    				top:50%;
    				left:50%;
    				margin-top: -50px;
    				margin-left: -50px;
    				z-index: 1000;
    			}
    		</style>
    	</head>
    	<body>
    		<!-- some other tags here -->
    		<img src="loading.gif" id="loading" style="display:none;">
    	</body>
    </html>

  6. #6

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    آقای متشکر فقط یه مورد این الان کار میکنه ولی همش تصویر رو نشون میده؟ چرا بعد از لود غیر فعال نمی شه؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    کدتونو بزارید.
    تو مثال اولیم کد مربوط به مخفی کردن رو باید تو متد complete میزاشتم که اشتباهی تو success گذاشتم. شاید اشکال از اونه.

  8. #8

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    عالی بود متشکر من حواسم نبود

    $("#loading").hide();

    رو نزاشته بودم

    مرسی

  9. #9

    نقل قول: نمایش نوشته در حال بارگزاری قبل از لود یک صفحه

    سوال اخر ببخشید مزاحم شما میشم

    اگه بخوام یک div رو که درونش هم نوشته و هم تصویر باشه چیکار باید کنم
    //////////////////////
    <div id="loading" style="display:none;
    حل شد با تشکر از شما

تاپیک های مشابه

  1. نمایش یک فایل فلش قبل از لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط amincaspian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 21:12 عصر
  2. نمایش پیغام در حال بارگزاری
    نوشته شده توسط aliyeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 اردیبهشت 1390, 13:46 عصر
  3. نمایش عکس یا نوشته قبل از لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط Behnama در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 20:38 عصر
  4. progressbar قبل از لود کامل صفحه
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •