نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: غیر فعال کردن تبلیغات پاپ آپ سایتهایی که در بروزر ویژوال بیسیک لود میشوند

  1. #1

    غیر فعال کردن تبلیغات پاپ آپ سایتهایی که در بروزر ویژوال بیسیک لود میشوند

    سلام
    آیا امکان غیر فعال کردن تبلیغات پاپ آپ سایتهایی که در بروزر ویژوال بیسیک لود میشوند وجود داره؟

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن تبلیغات پاپ آپ سایتهایی که در بروزر ویژوال بیسیک لود میشوند

    سلام علیکم
    از رویداد NewWindow مقدار Cancel را True کنید:

    Private Sub WebBrowser1_NewWindow2(ppDisp As Object, Cancel As Boolean)
    Cancel = True
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن Screen Saver
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1383, 21:21 عصر
  2. غیر فعال کردن کلید Start!!
    نوشته شده توسط HoneySaberi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 13:52 عصر
  3. غیر فعال کردن ستون datagrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 20:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •