نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

  1. #1

    ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    سلام
    می خواستم بدونم برای ویرایش کردن چند فیلد از جدولمون باید Stored Procedures جدید تعریف کنیم یا می تونیم از Stored Procedures که برای ویرایش کل جدول طراحی شده استفاده کنیم .
    ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    سوالتون واضح نیست اگه منظورتون ویرایش توسط لینک هست ، خود لینک این کارو پشتیبانی میکنه:

    using (NorthwindDataContextcontext = new NorthwindDataContext()) {
    var customer = (from c in context.Customers
    where c.CustomerID == ID
    select c).Single();

    customer.CompanyName = TextBoxCompanyName.Text;
    customer.ContactName = TextBoxContactName.Text;
    customer.ContactTitle = TextBoxContactTitle.Text;
    customer.Address = TextBoxAddress.Text;
    customer.City = TextBoxCity.Text;
    customer.Region = TextBoxRegion.Text;
    customer.PostalCode = TextBoxPostalCode.Text;
    customer.Country = TextBoxCountry.Text;

    context.SubmitChanges();



    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    حالا ما اگه خاستیم row هایی که دارای یک شرط خاص هستند دوچار تغییر بشن چی؟

    شما در این روش از SINGLE() استفاده کردید که فقط یک row انتخاب میشه

    اگه میشه راهنمایی کنید

    مرسی

  4. #4

    نقل قول: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    سوالتون واضح نیست اگه منظورتون ویرایش توسط لینک هست ، خود لینک این کارو پشتیبانی میکنه:

    using (NorthwindDataContextcontext = new NorthwindDataContext()) {
    var customer = (from c in context.Customers
    where c.CustomerID == ID
    select c).Single();

    customer.CompanyName = TextBoxCompanyName.Text;
    customer.ContactName = TextBoxContactName.Text;
    customer.ContactTitle = TextBoxContactTitle.Text;
    customer.Address = TextBoxAddress.Text;
    customer.City = TextBoxCity.Text;
    customer.Region = TextBoxRegion.Text;
    customer.PostalCode = TextBoxPostalCode.Text;
    customer.Country = TextBoxCountry.Text;

    context.SubmitChanges();



    }

    منظور من اينه كه از بين اين فيلدهاي كه شما آورديدفقط دو تا سه فيلد بخوام ويرايش كنم بايد چيكار كنم ؟
    مثلا اين دوتا فيلد رو

    customer.ContactName = TextBoxContactName.Text; customer.ContactTitle = TextBoxContactTitle.Text;


  5. #5

    نقل قول: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5530 مشاهده تاپیک
    حالا ما اگه خاستیم row هایی که دارای یک شرط خاص هستند دوچار تغییر بشن چی؟

    شما در این روش از SINGLE() استفاده کردید که فقط یک row انتخاب میشه

    اگه میشه راهنمایی کنید

    مرسی
    شما بايد از شرطي استفاده كنيد كه بين تمام ركورد ها مشترك هستند مثلا ركوردهاي كه شهر آنها برابر تهران هستند(در مثلي كه دوستمون آورند)رو تغيير بديد .

  6. #6

    نقل قول: ویرایش چند فیلد از جدول در LINQ

    کسی نمی تونه راهنمائیم کنه ؟برای ویرایش چند فیلد از بین فیلد ها باید چیکار کنم ؟حتما باید به تمام فیلدهای خودمو ویرایش کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:49 صبح
  2. حرفه ای: ویرایش چند فیلد همزمان
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 12:21 عصر
  3. سوال: کپی کردن چند فیلد یک جدول در خود آن جدول
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 07:47 صبح
  4. آموزش: نشان دادن چند فیلد از جدول در قالب یک فیلد
    نوشته شده توسط amin_iman82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 21:49 عصر
  5. مشکل استفاده از فیلد کلید برای چند باردر یه جدول
    نوشته شده توسط mina_148m در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •