نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره ستون های یک datagridview

  1. #1

    ذخیره ستون های یک datagridview

    سلام. من یه سری ستون توی یک datagridview اضافه کردم که محتویاتی از sql میگیره و در این ستون ها جا میگیره. اگه datagridview.datasource رو null کنم و دوباره محتویات sql رو توی dvg بریزم،ستون های اولیه ای که درست کرده بودم از بین میره. چطور میتونم این ستون ها و تنظیماتشو ذخیره کنم تا بعد از null کردن dvg دوباره اضافه بشن؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    کسی نیست جواب ما رو بده؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    تو ی حلقه for بزار. اینجوری

    for (int i = 0; i < dataGridView11.RowCount; i++)
    {
    SqlConnection conupdate = new SqlConnection("server=(local);database=bank name;trusted_connection=yes");
    SqlCommand comupdate = new SqlCommand(دستور آپدیت, conupdate);
    conupdate.Open();
    comupdate.ExecuteNonQuery();
    conupdate.Close();
    }

  4. #4

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    خب شما مگه از DataTable استفاده نمیکنی؟؟؟
    خب تا وقتی که DataTable شما new نشه که خالی نمیشه و همیشه اطلاعات رو تو خودش داره
    شما اطلاعات رو بریز توی DataTable و هر موقع خواستی ازش استفاده کن
    در واقع با این کار یه جورایی میشه گفت اطلاعاتو save کردین

  5. #5

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    خب شما مگه از DataTable استفاده نمیکنی؟؟؟
    خب تا وقتی که DataTable شما new نشه که خالی نمیشه و همیشه اطلاعات رو تو خودش داره
    شما اطلاعات رو بریز توی DataTable و هر موقع خواستی ازش استفاده کن
    در واقع با این کار یه جورایی میشه گفت اطلاعاتو save کردین
    من اینکار رو می کنم. اما بعد از اینکه dvg.datasource رو null می کنم و دوباره محتویات datatable رو توی dvg می ریزم، ستون هایی که درست کرده بودم از بین میره و یکسری ستون با تنظیم خودش قرار میده. برای من عنوان و سایز عرض ستون ها مهم هست که از بین میره و یه چیز دیگه مینویسه...

  6. #6

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    خب شما مگه توی کد های button ای که گریدویو رو پر میکنه تنظیماتشو انجام ندادی؟؟؟
    نگاه کن ، شما وقتی میتونی تنظیماتی مثل عرض ستون ها رو انجام بدی که گریدویو پر باشه
    شما برای تعیین عرض ستون ها فکر میکنم به احتمال زیاد از این کد استفاده میکنی
    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;

    خب این کد یعنی چی؟؟؟ یعنی این که برو تو گرید ویو اولین ستونشو پیدا کن و عرضشو 50 کن
    پس این کد باید وقتی عمل کنه که گرید ویو پر شده باشه یعنی کد زیر اتفاق افتاده باشه
        dataGridView1.DataSource = dt;

    اگه شما قبل این که گریدویو رو پرکرده باشین بیاین بگین عرض ستون اولو 50 قرار بده کار نمیکنه چون ستونی تو گریدویو وجود نداره که بخواد بکنه 50
    پس شما باید بعد هر بار پر کردن گریدویو تنظیماتتو انجام بدی
    طبیعیه که شما dgv.datasource رو null کنید تنظیماتشم باهاش پاک میشه
    به خاطر همین میگم بعد هر بار پرکردن گریدویو باید تنظیماتش هم اجرا بشه یعنی یه چیزی مثل کد زیر
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection sc = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db2;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter sd = new SqlDataAdapter("select * from t1",sc);
    DataTable dt = new DataTable();
    sd.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;
    dataGridView1.Columns[1].Width = 60;
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "نام";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "نام خانوادگی";
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط Amin69 مشاهده تاپیک
    من اینکار رو می کنم. اما بعد از اینکه dvg.datasource رو null می کنم و دوباره محتویات datatable رو توی dvg می ریزم، ستون هایی که درست کرده بودم از بین میره و یکسری ستون با تنظیم خودش قرار میده. برای من عنوان و سایز عرض ستون ها مهم هست که از بین میره و یه چیز دیگه مینویسه...
    دستور ات مربوط به بایند دیتا گرید رو داخل یه متد قرار بدین بعد هرجا که تغییراتی در اطلاعات بوجود آمد ، حالا حذف و اضافه و آپدیت یا هرچی ، اون متد بایند گرید رو در آخر دستوراتتون فراخوانی کنین

  8. #8

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    خب شما مگه توی کد های button ای که گریدویو رو پر میکنه تنظیماتشو انجام ندادی؟؟؟
    نگاه کن ، شما وقتی میتونی تنظیماتی مثل عرض ستون ها رو انجام بدی که گریدویو پر باشه
    شما برای تعیین عرض ستون ها فکر میکنم به احتمال زیاد از این کد استفاده میکنی
    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;

    خب این کد یعنی چی؟؟؟ یعنی این که برو تو گرید ویو اولین ستونشو پیدا کن و عرضشو 50 کن
    پس این کد باید وقتی عمل کنه که گرید ویو پر شده باشه یعنی کد زیر اتفاق افتاده باشه
        dataGridView1.DataSource = dt;

    اگه شما قبل این که گریدویو رو پرکرده باشین بیاین بگین عرض ستون اولو 50 قرار بده کار نمیکنه چون ستونی تو گریدویو وجود نداره که بخواد بکنه 50
    پس شما باید بعد هر بار پر کردن گریدویو تنظیماتتو انجام بدی
    طبیعیه که شما dgv.datasource رو null کنید تنظیماتشم باهاش پاک میشه
    به خاطر همین میگم بعد هر بار پرکردن گریدویو باید تنظیماتش هم اجرا بشه یعنی یه چیزی مثل کد زیر

    }
    ممنون ولی... این کد جواب نمیده...
    من ستون ها رو در محیط Editor دیتاگریدویو اضافه کردم و خصوصیاتی چون پهنا، نام، هدر و ... رو اونجا بهش دادم...
    dvg.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Clear();
    dataGridViewX2.DataSource = dt;

  10. #10

    نقل قول: ذخیره ستون های یک datagridview

    دوست عزیز فقط کافیه قبل از اینکه
    dataGridView.DataSource
    رو ست کنی این کد را قرار بدهی
    dataGridView.AutoGenerateColumns = false;

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تعداد ستون های یک DataGridView
    نوشته شده توسط barnamenevis_omid در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 19:01 عصر
  3. اتصال فیلدهای جدول، به ستون های از پیش ساخته شده در DataGridView
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 18:35 عصر
  4. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح
  5. مرتب کردن ستون های عددی ذخیره شده به صورت رشته
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 13:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •