صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627
    آخرین ویرایش به وسیله navid3d_69 : پنج شنبه 13 تیر 1392 در 15:01 عصر دلیل: قسمت 11 اضافه شد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    فکر کنم پهنای باند هاستت پر شده چون نمیشه دانلود کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    مشکلی نداره الان تست کردن bw 1 ترا بایتی دارم هنوز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    فکر کنم با مشکل پهنای باند مواجه شدید سرعت دانلودم از 300 به 25 رسیده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    من الان چک کردم تا 100 kb که سرعت اینترنتم جواب می داد دانلود داد شما 8 تا کانکشن برای دانلود کانکت میشه یا فقط چندتاش وصل میشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    از دوستانی که دانلود کردن نظرشون رو درباره آموزش بگن ممنون

  7. #7

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    1: عذر به دلیل اینکه تاپیک چند روز پیش میارم بالا
    2: دلیل اینکه ویدیو ها به طرز خفنی توپند
    3: اگه اکانت youtube این بابا رو دارید بگین
    4: توی ویدیوی اول چه جوری دسترسی به view از Controller اصلی درست کار میکنه؟ نه object گرفته نه چیزی ! ذرتی گفته
    $this-> view  = ...

    ولی نه آبجکتی نه چیزی! مثه گاو هم کار میکنه! خودش ام میگه اگه نمی فهمید یه سری ویدیو دارم که توضیح میده چه جوری کار میکنه
    پس لطفا اگه اکانتش رو دارید بگین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    به جز اکانت سایت هم دارن این آقا توی کامنت های زیر این ویدئو زده بود یه متغیر می سازیم توش مقدار رو میریزم مثلا کلاس error که باهاش یک ارور به این روش چاپ کرد
    آخرین ویرایش به وسیله navid3d_69 : سه شنبه 09 اردیبهشت 1393 در 08:21 صبح

  9. #9

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    Jesse Boyer
    http://www.linkedin.com/in/jream
    jream.com
    سوالها رو توی g+ جواب میده

  10. #10

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط alterman مشاهده تاپیک
    4: توی ویدیوی اول چه جوری دسترسی به view از Controller اصلی درست کار میکنه؟ نه object گرفته نه چیزی ...
    دوست عزیز، به زمان 16:20 ویدئوی اول دقت کنید. توی کنترلر اصلی داره یک شئ از View میسازه و چون بقیه کلاسها از این کنترلر مشتق شدن و با parent::__construct سازنده والد خودشون رو صدا میزنن، درنتیجه همه اونها، شئ View رو در اختیار خواهند داشت.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    از دوستانی که دانلود کردن نظرشون رو درباره آموزش بگن ممنون
    ممنون ، من که زبان انگلیسی بلد نیستم و میدم برام ترجمه و زیرنویس کنن ، اگر چیز خوبی از آب دراومد لینک جدید رو تقدیم میکنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    از دوستانی که دانلود کردن نظرشون رو درباره آموزش بگن ممنون
    خیلی آموزش های پر محتوا و عالی بود .
    واقعا ازت ممنونم .

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام
    ببخشيد وقت شما را مي گيرم
    من تا الان سي شارپ تحت ويندوز كار مي كردم و الان مي خواهم تحت وب هم ياد بگيرم
    به نظر شما اول بايد برم ASP.NET بعد MVC يا از اول MVC كار كنم كافي است؟؟

  14. #14

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    این سؤال ارتباطی به تالار PHP نداره.

  15. #15

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    آیا این آموزش بر اساس صفحه MVC در ویکیپیدا هست یا قدیمیه ؟

  16. #16

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    4: توی ویدیوی اول چه جوری دسترسی به view از Controller اصلی درست کار میکنه؟ نه object گرفته نه چیزی !
    من ویدیو رو ندیدم ولی کلا تو mvc برای ارتباط برقرار کردن با layout هر کلاس از template engine که تو controller ساخته میشه استفاده می کنن، در رابطه با :

    $this-> view  = ...


    یکی از روش های ابتدایی در گرفتن view یعنی همون فایل layout هر کلاس یا بهتره بگم متد استفاده از همین روشی هست که شما کدشو گذاشتی ولی روش دیگه ای هم برای این قضیه به کار میره که میایم انتخاب فایل view رو به عهده خود controller مذاریم و خودش فایل رو render می کنه



    موفق باشید

  17. #17

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    با سلام

    دوستان این آموزش mvc در زبان php یا asp????????????

  18. #18

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط cyber1 مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان این آموزش mvc در زبان php یا asp????????????
    باسلام
    دوست عزیز اگردقت کرده باشید درتالار PHP هست!
    موفق باشید.

  19. #19

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام دوستان با تشکر از فیلم های زیبا
    در قسمت اول یه جایی از msg استفاده میکنی بدون اینکه در کلاس view اورا تعریف کرده باشه ؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    میشه این کارو کرد مشکلی نیست این کد رو تست کنید



    <?php

    class test {

    }

    $s = new test();
    $s->tt = 'navid';

    echo $s->tt;

    ?>


  21. #21

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    اقا تشکر از قرار دادن لینک های آموزش
    الان به یه مشکلی توی آدرس دهی واسه css خردم
    هرکاری میکنم فایل رو نمیخونه
    آدرس دهی درست انجام میشه ولی فایل رو نمیخونه و ارور از فایل bootstrap میگیره که میگه controller/public.php پیدا نشد
    این هم انگار میندازه تو mvc

    مشکل از htaccess نیست به نظرتون؟
    مثل آموزش جلو رفتم ولی الان به این مشکل برخردم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    فکر می کنم فایل htaccess مشکل داره این رو تست کنید



    RewriteEngine On

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

    RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]

  23. #23

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    کسی زیر نویس فاریسی رو نداره بزاره اینجا

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    میشه این کارو کرد مشکلی نیست این کد رو تست کنید



    <?php

    class test {

    }

    $s = new test();
    $s->tt = 'navid';

    echo $s->tt;

    ?>

    منم اینو متوجه نشدم .
    در قسمت اول یه جایی از msg استفاده میکنی بدون اینکه در کلاس view اورا تعریف کرده باشه ؟
    طبق گفته ی شما نباید مشکلی ایجاد کنه ولی دستورات ویدیو رو که نوشتم fatall error میده
    Call to undefined method View::msg()

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    کد خودتون رو بزارین تا بتونم جواب بدم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    mvc2.rar

    ممنون.
    اگه صفحه ای رو در url وارد کنیم که نباشه باید طبق ویدیو خطای msg رو نشون بده .

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    شما توی کنترولر error این کد رو زدین


    $this -> View -> msg('dose not this page');


    این کد یعنی متد msg رو مقدار متن شماره بهش بده در صورتی که msg متد نیست متغیر هست

    درستش این هست


    $this -> View -> msg = 'dose not this page';

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    ممنون . درست شد .
    و دو سوال دیگه :

    در ویدویوی 1 , یک قسمتی در controller.php اینو وارد میکنه :

    class Controller {

    function __construct() {

    echo 'main controller<br/>';
    $this -> View = new View();
    }
    }

    توی کنترلر یک شی از View میسازه .
    من تا بحال اینطوری ندیده بودم و استفاده نکرده بودم . در واقع کد بالا , معادل این هست ؟ چون میخواد به متدهای view دسترسی داشته باشه .

    class Controller extends View {

    function __construct() {

    echo 'main controller<br/>';
    parent :: render(); // method of view
    }
    }


    ---------------------------------------------------------------

    و این دو تا هم معادل هستند , درسته ؟

    $controller = new Help();
    $controller = new help;

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    درسته البته در مورد view فکر کنم به روشی که خودش توضیح داده کار کنین کدش خوانا تره

    در مورد این کنترولر اگر شما توی construct مقداری نخواهید از کاربر بگیرید می تونین بدون پرانتز بنویسید

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    در مورد این کنترولر اگر شما توی construct مقداری نخواهید از کاربر بگیرید می تونین بدون پرانتز بنویسید
    والبته نسبت به حروف کوچک و بزرگ هم حساس نیست انگار .

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    توی ویندوز شاید اینجوری باشه من همه رو یه جوری نوشتم که مشکلی پیش نیاد

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    از دوستانی که دانلود کردن نظرشون رو درباره آموزش بگن ممنون
    من فعلا دو ویدئوی اول رو دیدم . بنظرم خیلی خوبه . حتی اگه انگلیسی مون هم در حد متوسط باشه , خود کدها و روند آموزش گویا هستن .
    خیلی ممنون .

  33. #33

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام
    می خواستم بدونم دقیقا کاربر این خط در htaccess چیست
    RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط Emir New مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم دقیقا کاربر این خط در htaccess چیست
    این کد مقداری که توی آدرس بار وارد می کنه رو به صورت


    $_GET['url']


    یعنی نیازی نیست شما در آدرس بنویسید


    ?url=

  35. #35

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    میگه هرچی توی URL بعد از آدرس سایت اومده رو بعنوان متغیر url به فایل index.php با روش Get بفرسته. مثلاً اگه کاربر توی آدرس بنویسه example.com/category/5 توی اسکریپت index.php با خوندن ['GET['url_$ میتونید به مقدار category/5 دسترسی پیدا کنید. L یعنی Last (اگه این Rule اجرا شد، دیگه Ruleهای بعدی اجرا نشه) و QSA هم یعنی Query String Also یعنی اگه توی آدرس، چیزی با همون روش معمول Get ارسال شده بود، اون رو هم بفرسته. مثلاً اگه کاربر آدرس example.com/category/5&type=test رو درخواست کنه، توی صفحه index.php با کمک ['GET['url_$ میتونید به category/5 و با کمک ['GET['type_$ میتونید به مقدار test دسترسی پیدا کنید.

  36. #36

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نرم افزاری که توی فیلم آموزشی داخلش کد می زنند اسمش چیه؟

  37. #37

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    NetBeans IDE

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    وقتی به انتهای ویدئوها میرسه , یدفعه تموم میشه و بحث نیمه کاره میمونه . تو ویدئوی بعدی هم ادامه نمیده .
    مثلا ویدوئوی دوم میخواد مشکل url[1] رو اگه موجود نبود حل کنه که یدفعه تموم میشه و تو ویدوئوی سوم هم pdo رو شروع میکنه .
    برای شما هم همینطوره ؟ ترتیب فیلم ها بنظرتون درسته ؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    ببنید قسمت قسمت مشکلات رو حل می کنه تا قسمت 10 کلاس Bootstrap کامل میشه و هر دفعه به مشکلی می خوره بر میگرده و درستش می کنه آموزش به این صورت هست

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    تو ویدوئوی سوم , یه قسمتی هست که میخواد بگه , اگه لاگین اتفاق نیفتاد و session ست نشد , دوباره به login برگرده .
    اما اصلا header های من عمل نمیکنه . بنظرتون مشکل چیه ؟

    class dashboard extends Controller{

    function __construct() {

    parent :: __construct();
    Session :: init();
    $logged = Session::get('loggedin');
    if($logged == false){
    Session :: destroy();
    header('Location :../login');
    exit;
    //echo 'no';
    }

    }

    یعنی اگه قبل از لاگین شدن , تو url وارد کردیم : dashboard باید برگرده به login,
    من تست کردم و فهمیدم مشکل از session و شرط نیست , مشکل از عمل نکردنه header هستش .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)
    نوشته شده توسط raziee در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 61
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1400, 14:44 عصر
  2. آموزش: آموزش کامل jquery از ابتدا تا انتها به همراه مثال
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1392, 09:32 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 14:54 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:44 صبح
  5. مقاله: درخواست آموزش ایجاد یک وب سایت در VB6 از ابتدا تا انتها.(لطفاً همه مشارکت کنند):
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •