نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    سلام
    دوستان من یک جدول درون بانک اکسس دارم که چند فیلد رو از نوع فقط ساعت تعریف کردم و وقتی اطلاعات رو ذخیره میکنم فقط ساعت ذخیره میشه تا اینجا مشکلی نیست حتی وقتی از خود اکسس اطلاعات رو چک میکنم فقط ساعت ذخیره هستش
    ولی وقتی میخوام اطلاعات رو جستجو کنم و داخل گرید نمایش بدم فقط تاریخ نشون میده یعنی از ساعت دیگه خبری نیست
    چطوری میتونم کنترل کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    لطفا راهنمایی کنید خیلی وقته می خوام این پروژه رو بسازم اما هر بار مشکلی برام پیش اومد حالا هم نزدیک تحویل پروژه هستم
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    خیلی احتیاج دارم لطفا بگید چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    کدتو بزار ی نگا بهش بندازیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    آخه کد خاصی نداره نمایش اطلاعات

    string date3 = "06/18/2013";
    string date4 = "07/25/2014";

    string s = "select * from Busy where (Datehours) between #{0}# and #{1}#";
    s = string.Format(s,date3,date4);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand(s, cn);

    cn.Open();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    cn.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    والا من که نمیدونم. کلا از time و datetime استفاده نکن. برو nvarchar تعریفش کن خیال خودتو راحت کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    ساعت رو بعدا بخوام جمع بزنم مشکلی پیش نمیاد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: نشان دادن تاریخ بجای ساعت از جدول بانک

    کار که نشد نداره واسه اونم ی راهی پیدا میشه

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: نشان دادن تاریخ سیستم در برنامه
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 22:33 عصر
  2. سوال: نشان دادن تاریخ به صورت شمسی در gridview
    نوشته شده توسط صنم در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 18:06 عصر
  3. اشکال در نشان دادن تاریخ فارسی.
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش Classic ASP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1385, 09:53 صبح
  4. نشان دادن تاریخ و ساعت بر اساس موقعیت جغرافیایی
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 دی 1384, 07:42 صبح
  5. نشان دادن تاریخ در maskedit
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •