صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 161

نام تاپیک: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

  1. #1

    Thumbs up فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام بچه ها ...

    امثال اینطور تایپیک ها زیادن اما این کلی هست ...
    اول بگم این تومار رو باید بخونید باید .... اگر برنامه نویس هستید واجب هست بخونید ... (یه وضیفه ی ملی هست) خواهش میکنم تا آخر بخونید ... اگه وقت ندارید ذخیرش کنید و بعدا بخونید ...

    مدتیه یه چیزی داره ذهنمو درگیر میکنه البته نه تنها ذهن من بلکه ذهن تمام برنامه نویسام ایرانی رو
    خب میخوام حرف بزنم و از همه کمک بگیرم تا راه چاره ای پیدا کنید ...

    خب

    پس از چند سال سردرگمی در انتخاب زبان برنامه نویسی و پلتفرم و ...

    برنامه نویس ها دو دسته هستند
    دسته ی اول برنامه نویس هایی هستند که شغلشون چیز دیگه ای هست و فقط به دلیل لذت از برنامه نویسی علاقه ی شخصی و ... کد نویسی میکنن (با این کاری ندارم ... همین ها هستند که دسته ی دوم رو بدبخت کردن)

    دسته ی دوم برنامه نویسی شغلشون هست و برای کسب در آمد + علاقه کد نویسی میکنند (اینو کار دارم)

    خب من قبلا از دسته ی اول بودم و بعد از اینکه شغلم شد الان دسته ی دومی شدم ...

    همه میدونن در ایران قانونی برای کپی رایت نرم افزار ها وجود نداره و نرم افزار های ایرانی نمیتونن با رقبای خارجی برابری کنن
    همه میدونن که بازار فروش نرم افزار در دست نرم افزار های خارجی هست
    همه میدونن در ایران خیلی کم از برنامه های عمومی پولی در میاد
    و همه میدونین در ایران فقط برنامه های سفارشی برای شرکت ها و سازمان ها و ... در آمد دارن

    اگه یه جستجو داخل نت بزنید میبینید که چه برنامه های رایگانی که از طرف برنامه نویسان ایرانی داخل نت نیست

    اصلا چرا داخل همین سایت رو آنالیز نکنیم ... !
    داخل همین سایت برنامه نویس هایی پیدا میشن که ماه ها روی پروژه هاشون کار کردن و در آخر فایل نهایی + سورس رو به صورت رایگان در داخل همین سایت آپ میکنن ... (این هم خوبه هم بد)
    شاید الان بگین خب این کار خوبی هست و میتونه منابع آموزشی خوبی برای بقیه باشه ...خب این درسته اما میدونید چه برنامه نویسان سود جویی هستند که از قطعه کدهایی که این برنامه نویس ها نوشتن برای تکمیل برنامه های خودشون استفاده میکنن و برنامشونو به چه قیمت هایی میفروشن و هیچ چیزی دست برنامه نویس بیچاره رو نمیگیره !

    یه مثال میزنم ... یادمه یه دانشجو پارسال برای نوشتن یه الگوریتم و تبدیل اون به کد قرار بود به من 300 هزار تومن بده ... ! (C++‎)
    2 روز بعد اومد پیشم و گفت داخل اینترنت یکی شبیه پیدا کرده و نیازی به کد نویسی من نیست !!!
    خب این وسط کی سود کرد ؟
    من که ضرر زیادی نکردم وقتمو روی یه چیز دیگه گذاشتم + (300 هزارتومن از دستم رفت)

    دلم برای اون برنامه نویسی میسوزه که این کدر رو به صورت رایگان داخل نت گذاشته بود ... بیچاره چه 300 هزارتومن هایی که از دستش روفتن !

    حالا این تنها مشکل نیست یادمه همین چند ماه پیش یه پروژه ی سایت گرفتم پروژه بزرگی بود و من باید تکمیلش میکردم ... من 1 میلیون قیمت دادم ... طرف قبول کرد ... خدا میدونه قبول کرد و حتی پروژه رو به من داد
    اما بعد از چند ساعت ایمیل داد و گفت که قرار نیست پروژه تکمیل بشه ... خب منم تکمیلش نکردم و پروژه رو پس دادم چندروز بعد خبر دار شدم یکی اومده و پیشنهاد 500 هزارتومنی داده (خب پیمانکار چرا باید به من کار رو بده ؟)
    پروژه در حد 1.5 میلیون تومن بود و من اون 0.5 میلیونشو از قلم انداختم چون به فکر این بودم که کسی کم تر قیمت نده و پیمانکار راضی باشه برای کار های بعدی ...
    خب الان کی ضررر کرد ؟
    دلم برای اون طرفی میسوزه که پروژه ی 1.5 میلینی رو 500 هزار تومن گرفت ... یعنی 1 میلیون ضرر
    حالا اینا چیزی نستن من الان چنتا پروژه دارم ... که اینا رو باید یه جورایی به فروش برسونم اما چطوری ؟

    از چه راه هایی باید نرم افزار هام رو بفروشم ؟
    ما داخل ایران حتی یه فروش گاه نرم افزار هم نداریم (من ندیدم)

    از یک طرف گوگل و مایکروسافت و اپل و ... ما رو تحریم کردن و از یک طرف گوگل و مایکروسافت و اپل و ... با نرم افزار هاشون اقتصاد نرم افزاری ما رو فلج ردن !

    حالا اینا هیچ :
    من الان میخوم برای IOS نرم افزار بنویسم ... خب چطور بفروشمشون ؟
    طبق معمول این برنامه های داخل App Store اپل قرار میگیرن ... که ما از این خدمت اپل عاجزیم ... تحریم
    ماکروسافت هم همینطور برنامه نویسان ایرانی از ارسال برنامه به Windows Store عاجز هستند .... تحریم

    مگر یه حساب و یه هویت خارجی داشته باشیم و یا یه واسط حارجی مثل یه شخص یا شرکت ... که اونم صرفا برای ((کنده برنامه نویس هاست)) ... نه ما!


    یادمه 1 سال پیش سفارش یه برنامه ی Pach رو داشتم ... طرف 200 هزار تومن میداد و کار برنامه فقط چند ساعت بود ... (طرف میخواست برنامه رو از من پولی بگیره و برای تبلیغ سایتش رایگان در اتیار عموم قرار بده) ...
    پروژه رو ندادم ... چون غیرت برنامه نویسیم این اجازه رو به من نداد که یه برنامه ی سفارشی ور عمومی بدم بیرون ... خب به من ربطی نداشت ... من پولمو میگرفتم اما با رایگان دادن این برنامه به همه از طرف مشتری دیگه 200 هزار تومن های دیگه ای برای برنامه نوی های دیگه خبری نبود ... دلم سوخت (هنوزم نمیدونم اشتباه کردم یا نه ... چون یکی دیگه اومد و اونو برای مشتری با قیمت 150 تومن نوشت ... (دوستم بود))

    حالا من این نرم Pach رو نوشتم و نمیدونم باید چطور بفروشمش !! برنامه یه برنامه ی عمومی هستش که خیلی ها بهش نیاز دارن مخصوصا کاربران ایرانی ...
    البته نمونه هاش داخل نت زیاده که باید همینجا بگم من نمونه ی خارجیش رو پولی هم ندیدم چه برسه به رایگان ... اینم از خصلت ما ایرانی هاست که همیشه تخریب رو به سازندگی ترجیح میدیم (ربطی به برنامه نویس ها نداره)

    ما حتی یه صنف حمایت از برنامه نویس ها هم نداریم (من که ندیدم)

    خب هر کس میاد برای خودش چنتا سورس که معلوم نیست مال کدوم بیچاره هست رو کپی میکنه و به عنوان برنامه ی کاربردی به مشتری تحویل میده اونم با هر قیمتی که خودش دوست داشته باشه (تازه کم تر از همه میده و پیش خودش فکر میکنه به خودش لطف کرده)

    میدونم این تنها درد من نیست ... نه من و نه شما و نه دولت و نه ... به تنهایی نمیتونیم این مشکل رو حل کنیم
    نیاز به یه حماسه هست ... هعمه باید باشن
    نظر شما چیه .. چکار باید کرد تا برنامه نویس های ایرانی مثل برنامه نویس های خارجی به حقشون برسن ... ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    هیچکار نمی تونی بکنیم هیچ کار ....... حماسه بزرگ را برنامه نویسان بزرگ باید انجام بدند که انها دلشون نسوخته .بعد از ان هم اینقدر کار دارند که حوصله اینجور کارها را ندارند

  3. #3

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    حاجی خیلی دلت خونه ها !! (بدتر از من)
    اینجا (ایران) در 2000سال آینده اتفاقی نمی افته ،همه کاربرا به مفت خوری عادت کردن و کلاً پول بابت برنامه نمیدن خارجی و داخلی هم نداره (نرم افزاری عمومی رو میگم) ،و فقط شانس بیاری بتونی نرم افزارهای سفارشی بنویسی همین ... .

    اگه میتونی بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــرو اونور ،اینجا چیزی درست نمیشه.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.webgard
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    استان گلستان - شهرستان گرگان
    پست
    139

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    ما اینجا چندین هزار برنامه نویس داریم
    به نظرم بشه یه جورایی به گوش مسئولین رسوند
    راهشو نمیدونم!

  5. #5

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    در هر قسمتی ! ( برای مثال : طراحی بنر ! ) حتی !
    کاربرانی داریم که با 3 هزار تومن کار انجام میدن ! . و کار رقابتی بدی رو برای اونی که خوب و حرفه ای انجام میده رو ایجاد میکتتد
    این نمونه کوچیکی بود ! حالا در زمینه برنامه نویسی هم همینطور وقتی قیمت ها بالاست یکی دوست داره بیاد کار رو با قیمت پایین تر بگیره و به حساب در آمد کسب کنه ! : حالا این میتونه دلیل اقتصادی داشته باشه و مشکلات دیگه !
    اما وقتی صنفی نباشه و فیمت پایه ای ایجاد نکنه و فضای رقابتی سالم ایجاد نشه همیشه همین باقی خواهد ماند :)
    وقتی این عملی میشه که یکی از جنس خودمون در کسوت ریاست این حوزه در بیاد ! والسلام :|

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام دوستان!
    مشکلات رو گردن این دسته و اون دسته و ... نیندازید. مشکل بزرگ تر از این حرفاس...
    این جا تو ایران، اهمیتی برای نرم افزار، کد و غیره قائل نیستن...
    این مشکل به خاطر من و تو نیست...
    یا به خاطر اون برنامه نویسی که Copy-Paste می کنه نیست...
    اون برنامه نویس اگه Copy-Paste نکنه، کی اهمیت می ده یا اگه بکنه کی جلوشو می گیره؟!
    ضمنا استفاده از کد بقیه طبق License شون هیچ مشکلی نداره... ولی این جا هیچ License ای وجود نداره!
    اگه یکی یه کار Open Source کرده و گفته هرگونه استفاده آزاده، چه مشکلی داره یکی واسه یه پروژه ی تجاری از اون استفاده کنه و پول به جیب بزنه؟!
    وقتی یکی یه کاری کرده و رایگان در اختیار بقیه گذاشته، چرا یکی باید پول بده تا همون پروژه دوباره انجام بشه؟ پس این باعث می شه سطح کار پروژه های پولی بالا بره...
    به نظرم مشکل در مورد حفاظت از حقوق برنامه نویس ها با توجه به Licence شون هست در ایران...
    دوستان بعضی کارها مثل تف سر بالا می مونه...
    تا وقتی که به نرم افزار های خارجی اون طور که باید پول بدن ندن، می آن به تولید داخلی می دن؟! اگر هم می دن لطف می کنن!
    ما باید مشکل رو از بالاتر حل کنیم...
    ما به یه نهادی نیاز داریم که به طور سفت و سخت با پایمال کردن حقوق برنامه نویس ها چه داخلی چه خارجی -گفتم که تف سربالا!- برخورد کنه...
    ما به قانون Copyright نیاز داریم...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    فرض کنید یکی یه کار غیرحرفه ای انجام می ده و پول کمی می گیره...
    اون یکی یه کار حرفه انجام می ده و پول بیش تری می خواد...
    حالا کارفرما عشق می کنه که کار نفر اول رو بپذیره! مشکل از کجاست؟! مگه شما می تونید زورکی جلوی کارفرما رو بگیرید؟! ...آقا توروخدا کار اون یکی رو قبول کن!
    تقصیر کیه؟! کارفرما فرضا نادونه... نمی دونه... اون یکی هم که جرمی نمی کنه داره پیشنهادش رو می ده... شاید مشکل از کارگزارهای حرفه ایه که کارفرما رو نمی تونن توجیه کنن... نمی تونن رقابت کنن... یا نمی تونن اطلاع رسانی کنن به کارفرماها...
    واقعا مشکل از کجاست؟

  8. #8

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    دلتون خوشه ها

    اینا قسمتیش برمیگرده به فرهنگ مردم
    فقط هم در حوزه نرم افزار نیست
    سمند خودروی کاملا ایرانی، گوشی های ایرانی GLX و ..
    خودرویی که پیچشم خودشون نساختن گوشی هه رو که هیچی

    ی سری تو تی وی درمورد سیستم عامل بومی که ساخته بودن داشت بحثی بود
    طوری حرف زدن که انگار کلا خودشون همه چیز رو نوشتم بعد که رفتم تو سایتشون و .. فهمیدم که این فقط یه توزیع ساده از لینوکسه الکی گندش کردن

    همین چند وقت پیش ی بازی دیدم به اسم عملیات .... که در مورد 8 سال جنگ تحمیلی بودش
    کپی برابر اصل

    اخه ما چی کار کنیم که بعضی ها جنبه ندارن

    طرف 2 هزار تومن میده یک ساندویچ می خره خیلی هم راضیه
    اما هزار تومن میده فلان برنامه رو می خره فکر می کنه زیادم داده
    اینطور به نظرشون می رسه که این ساندویچ کلی مخلفات (خیار شو، کاهو و..) داره ولی این برنامه که فقط یه تیکه پلاستیک هست هزار تومن هم زیادیشه
    عقل ادم تو چشمش باشه همین میشه دیگه

    حالا ازینا بگزریم تقصیر 2لتم هست . وای بحث 30یا30 شد
    با این وضع مردم اخه کی تو ایران پول داره برنامه اورجینال بخره
    الان اکثرا به فکر گندم و جو هستن
    توی کشور های اروپایی طرف 20 دلار راحت میده به یه بازی
    ولی من خودم بالای 6 هزارتومن بدم بدجوری بهم فشار میاد

    چاره این نیست
    من تنها کاری که به نظرم می رسه فهش دادنه


    این حرفا رو 2 سال پیشم شنیدم هیچ چیز درست بشو نیست
    بلکه بدتر بشو هم هست

    به راستی مشکل از کجاس؟
    ن پ ن همش تقصیر امریکای جنایت کار است

  9. #9

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    داداش پروژه میلیونی سفارش میگیری شاکی هم هستی؟؟

  10. #10

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    به نظر من مشکل در نقطه ی اول از خودمون هست ....
    وقتی ما برنامه نویس ها برای خودمون و کارمون ارزش قاعل نشیم چطوری انتظار داریم کسی برای کار ما ارزش قاعل بشه ... !
    ما باید اول به خودمون و کارمون ارزش بدیم و با هم و دست به دست هم بدیم تا مشکل حل بشه ... هرچند هم رو نشناسیم اما به نظر من باید یه تشکیلات خودگردان راه بندازیم بدون کمک هیچ نهادی و مقامی .... این میتونه خیلی کمک کنه ... یه تشکیلات که همه ی برنامه نویس ها داخلش شرکت کنن و از دستورات و قوانینش پیروی کنن ...

    بعد از تشکیل این شبکه کار فرماها کم کم با جلب اعتماد و ... به این تشکیلات جذب میشن و بر اساس قوانین این تشکیلات کار میکنن !

    اینطوری هم برنامه نویس ها و هم مشتری ها قوانین خواصی رو پیرو میشن و هر دو سود خودشونو میبرن ...
    این وسط همه سود میبرن و با دولت هم کاری نداریم !

    و اما نقطه ی دوم ...
    وقتی تشکیلات خودگردان چند هزار نفری از برنامه نویس ها تشکیل بشه دولت هم خود به خود موضف میشه که خواسته ی این تشکیلات رو قبول کنه و اولین خواسته ی این تشکیلات خودگردان تایین قانون کپی رایت هست ... دومین خواسته استفاده ی نهاد های دولتی از نرم افزار های بومی هست به دلیل همایت و ...
    جالب ترش این میشه که وقتی همه ی برنامه نویس ها عضوی از این تشکیلات بشن دولت و سازمان های دولتی مجبورن برای راه افتادن کارشون از این تشکیلات پیروی کنن و این میشه که کل دنیای برنامه نویسی در ایران در دست خود برنامه نویس ها قرار میگیره و هیچ کسی برای ما تایین سرنوشت نمیکنه و خود ما برای خودمون تصمیم میگیریم و نیازی نیست چشم انتظار مقامات و ... باشیم

    در مورد برنامه های رایگان هم باید بگم وقتی تشکیلات باشه تشکیلات برنامه نویس ها رو موضف میکنه که برنامه هاشون رو به صورت متن باز تحت لیسنس هایی مثل GPL یا LGPL و یا ... بیرون بدن اینطوری برنامه نویس های دیگه موضف میشن طبق قوانین این لیسنس ها کار کنن و یا میتونیم یه لیسنس مخصوص برنامه نویس های ایرانی تایین کنیم ...


    نقطه ی سوم ... بومی سازی برنامه های خارجی هست ... مثل مرورگر و آنتی ویروس و سیستم عامل و ...
    برای بومی سازی هم باز نیاز به دولت نیست .... و خود ما میتونیم این کار رو انجام بدیم و پول هم از این نرم افزار ها در بیاریم ... مثلا برای ساخت مرور گر مثل بنیاد موزیلا عمل میکنیم .... نگین نمیشه که من اعتقاد دارم چندین هزار برنامه نویس میتونن برنامه های بزرگ خارجی رو بومی سازی کنن و اینو باید بگم اگه آمریکایی ها تونستن چینی ها هم میتونن و اگه چینی ها هم تونستن ما هم میتونیم ...

    نظرتون در این مورد چیه ؟

    زیاد ننوشتم بتونید مطالعه کنید ... ادامه دارد ... !

  11. #11

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    آخه برادر وقتی ما خودمون میاییم از نرم افزارهاییکه حق کپی رایت دارن مفت مفت استفاده میکنیم دیگه چه انتظاری از بقیه داری ؟ این سوالارو میخوام رو راست جواب بدی : الان رو سیستم چه سیستم عاملی نصبه ؟ اگه ویندوزه آیا اورجیناله یا کرک شدست ؟ از کدوم آفیس استفاده میکنی ؟ اگه MS Offic هست آیا اورجیناله ؟ من خودم از Open Office استفاده میکنم ، از کدوم IDE استفاده میکنی اگه VS آیا نسخه Express هست یا نسخه ی Ultimate من از Express استفاده میکنم و اگه دومیه اورجینال خریدی ؟ از کدوم دانلود منیجری استفاده میکنی اگه IDM آیا خریدیش یا کرکه ؟ من خودم از FDM استفاده میکنم . از کدوم آنتی ویروس استفاده میکنی ، من خودم از Microsoft Essential استفاده میکنم ولی آیا برای تو هم رایگانه یا آیا براش پول دادی؟ برای روتوش عکس از چی استفاده میکنی من از Paint.NET استفاده میکنم ولی اگه از فوتوشاپ استفاده میکنی کرکه یا خریدیش ؟ از چه VMای استفاده میکنی اگه VM Ware هست آیا خریدیش یا کرکه من از VirtualBox اوراکل استفاده میکنم . خلاصه حاجی جان من خودم که خیلی وقته زدم تو کار Free Ware و خیلی ها رو هم کشوندم به سمتش خیلی ها هم مسخرم کردن ولی به عمل کار براید به سخن گفتن نیست . ما باید از خودمون شروع کنیم . اگه دوستمون گفت بیا برام آنتی ویروس نصب کن برنداریم ESET واسش نصب کنیم به جاش Avira Free نصب کنیم اگه یه گفت ویندوزمو عوض کن بگیم که من فقط ویندوز اورجینال نصب میکنم . این داستان واقعیه و قسم میخورم که خودم این کارو انجام دادم . چند وقت پیش تو دانشگاه گفتن که روی سیستم هامون آنتی ویروس نصب کن و من Avira Free یا AVG نصب کردم و بعد بهم گفتن 60 تا سی دی هست باید رایت کنی ،گفتم من نرم افزار رایت ندارم . یکی از مسئولین گفت من دارم فلشتو بده ، میخواست نرو رو برام کپی کنه ، گفتم من با نرم افزار کپی کار نمی کنم ، خلاصه مسئول دانشگاه رفت از مرکز استان یه سی دی نرو اورجینال گرفت و من رو سیستم نصب کردم و با اون کار انجام دادم . اگه ما خودمون منظورم بچه های کامپیوتر و برنامه نویس هست قانون کپی رایت رو رعایت کنیم کم کم همه چی درست میشه . باور کنید درست میشه. یاعلی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    به نظر من مشکل در نقطه ی اول از خودمون هست ....
    وقتی ما برنامه نویس ها برای خودمون و کارمون ارزش قاعل نشیم چطوری انتظار داریم کسی برای کار ما ارزش قاعل بشه ... !
    ما باید اول به خودمون و کارمون ارزش بدیم و با هم و دست به دست هم بدیم تا مشکل حل بشه ... هرچند هم رو نشناسیم اما به نظر من باید یه تشکیلات خودگردان راه بندازیم بدون کمک هیچ نهادی و مقامی .... این میتونه خیلی کمک کنه ... یه تشکیلات که همه ی برنامه نویس ها داخلش شرکت کنن و از دستورات و قوانینش پیروی کنن ...

    بعد از تشکیل این شبکه کار فرماها کم کم با جلب اعتماد و ... به این تشکیلات جذب میشن و بر اساس قوانین این تشکیلات کار میکنن !

    اینطوری هم برنامه نویس ها و هم مشتری ها قوانین خواصی رو پیرو میشن و هر دو سود خودشونو میبرن ...
    این وسط همه سود میبرن و با دولت هم کاری نداریم !

    و اما نقطه ی دوم ...
    وقتی تشکیلات خودگردان چند هزار نفری از برنامه نویس ها تشکیل بشه دولت هم خود به خود موضف میشه که خواسته ی این تشکیلات رو قبول کنه و اولین خواسته ی این تشکیلات خودگردان تایین قانون کپی رایت هست ... دومین خواسته استفاده ی نهاد های دولتی از نرم افزار های بومی هست به دلیل همایت و ...
    جالب ترش این میشه که وقتی همه ی برنامه نویس ها عضوی از این تشکیلات بشن دولت و سازمان های دولتی مجبورن برای راه افتادن کارشون از این تشکیلات پیروی کنن و این میشه که کل دنیای برنامه نویسی در ایران در دست خود برنامه نویس ها قرار میگیره و هیچ کسی برای ما تایین سرنوشت نمیکنه و خود ما برای خودمون تصمیم میگیریم و نیازی نیست چشم انتظار مقامات و ... باشیم

    در مورد برنامه های رایگان هم باید بگم وقتی تشکیلات باشه تشکیلات برنامه نویس ها رو موضف میکنه که برنامه هاشون رو به صورت متن باز تحت لیسنس هایی مثل GPL یا LGPL و یا ... بیرون بدن اینطوری برنامه نویس های دیگه موضف میشن طبق قوانین این لیسنس ها کار کنن و یا میتونیم یه لیسنس مخصوص برنامه نویس های ایرانی تایین کنیم ...


    نقطه ی سوم ... بومی سازی برنامه های خارجی هست ... مثل مرورگر و آنتی ویروس و سیستم عامل و ...
    برای بومی سازی هم باز نیاز به دولت نیست .... و خود ما میتونیم این کار رو انجام بدیم و پول هم از این نرم افزار ها در بیاریم ... مثلا برای ساخت مرور گر مثل بنیاد موزیلا عمل میکنیم .... نگین نمیشه که من اعتقاد دارم چندین هزار برنامه نویس میتونن برنامه های بزرگ خارجی رو بومی سازی کنن و اینو باید بگم اگه آمریکایی ها تونستن چینی ها هم میتونن و اگه چینی ها هم تونستن ما هم میتونیم ...

    نظرتون در این مورد چیه ؟

    زیاد ننوشتم بتونید مطالعه کنید ... ادامه دارد ... !
    خیلی عذر میخوام که در حضور شما بزرگان نظرم رو بیان کردم.من هنوز در اول راه برنامه نویسی هستم.اما به اینکار بسیار علاقه دارم.به نظر من هم تنها راهش ایجاد انجمن و حزب برنامه نویسان هستش اما این تایپک و حرفا به هیچ جایی نمیرسه تا وقتی که عمل کنیم من خودم این متن و کلا پاسخ های مفید این تایپک رو توی صفحه فیس بوگم نوشتم(هرچند که فقط 4 تا فرند دارم که 2 تاش اکانتای دیگم هستند )
    تا در حد و اندازه خودم کمکی کرده باشم.در ضمن اگه دوستان لطف کنن و توی پیج " من یک برنامه نویسم، با بقیه یکم فرق دارم. " پیامی در این باره ارسال کنند ممنون میشم .
    من خودم اطلاعات زیادی در باره نحوه ساختن کیجن ندارم ولی اگه ما برنامه نویسا موفق بشیم نرم افزاری بسازیم که دیگه کپی رایت نشه 50% مشکل حل میشه.
    با تشکر از همگی.

  13. #13

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    Arcsinos عزیز کاملا درست میگی ... خودم میخواستم در ادامه ی پست قبلیم این نکته رو اشاره کنم ... (پست قبلی منو کامل خوندین؟)

    سیستم عامل من ویندوز 8 کرک شده + لینوکس بک ترک = ویندوز(آفیس ندارم) + لینوکس(آفیس باز) - ویندوز(VSUltimate) و ویندوز و لینوکس(Qt Creator) - ویندوز(IDM استفاده میکنم) - ویندوز(Eset و آنتی ویروس خودم (Cyrus) استفاده میکنم) - از فوتوشاپ یا ... استفاده نمیکنم - ویندوز(VirtualBox استفاده میکم) ... دقیق جواب دادم ... ؟

    خب حالا ...

    تو مملکت ما ویندوز 2 هزار تومنه و نصب ویندوز 15 هزار تومن ... !
    ویندوزی که هزاران نفر چند سال درگیرش بودن 2 هزار تومن و نصب ویندوزی که 1 نفر رو درگیر میکنه و 15 دقیقه زمان میبره 15 هزار تومنه !

    جالبه که شاید باورتون نشه اخلاقیات من و شما تغریبا مثل همه !
    منم نرم افزار کرک شده تحویل کسی نمیدم و برای هر کس نرم افزار نصب میکنم رایگانش هست و اما در مور خودم من همیشه سعی دارم از نرم افزار های رایگان استفاده کنم تا کرک شده اما گاهی وقت ها نمیتونم این کار رو کنم چون به پولیش بیشتر نیاز دارم و از طرفی هم برای پولیش نمیتونم پول بدم ... چون یه سری به سافت 98 میزنم و همون نرم افزار رو با همون قابلیت ها و آخرین نسخشو به صورت رایگان دانلود میکنم ... پس چه دردیه که پول بدم ؟
    این مشکل من و همه هست که باید برای راه حلی در نظر گرفته میشه ... !

    هونطور که گفتم من از نرم افزار های رایگان در کنار نرم افزار های غیر رایگان استفاده میکنم ... و بیشتر از رایگان استفاده میکنم ... من شخصا به نرم افزار های متن باز و لینوکس علاقه دارم اما برای شغلم و ... به ویندوز و برنامه های متن بسته و غیر رایگن نیاز دارم ... مثلا من علاقه ی زیادی به زبان C#‎ ندارم اما این زبان رو بلد هستم چون 60 درصد درخواست های پروژه های ایران الان در مورد این زبانه و ...

    من یا علی میگم و برای حل این مشکل نیاز به یا علی همه هست ... ! (حرف نه عمل)
    Arcsinos عزیز من با حرف شما موافق هستم که میگین باید از خودمون شروع کنیم ...
    جالبه که بدونید حداقل 20 نفر از دوستانم هستند که نرم افزار از من میگیرن ... و من هرچی بگم نصب میکنن ... (من الان میتونم 21 نفر رو متحول کنم حساب کنید من 1 برنامه نویس هستم و ما هزاران برنامه نویس داریم)

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    38

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    با سلام.
    دوستان ارک سینوس و عباس نقدی عزیز دکمه تشکر نبود ازتون تشکر بکنم،خواستم بگم بنده هم یک مدتی هست که سعی میکنم از برنامه های رایگان استفاده کنم.
    این رو صرفا به خاطر این گفتم که شاید تاثیری مثبتی بر دوستان دیگه داشته باشه ،نکته ای که وجود داره استفاده از برنامه های رایگان به سود خود ما هم هست،الان این برنامه های کرک از کجا معلوم که خودشون تروجان نباشن،بعدشم اینکه وقتی از برنامه های رایگان استفاده می کنیم موقع آپدیت مشکل نداریم و نگران اینم نیستیم که حالا این برنامه ای که استفاده می کنیم با سرور سازندش ارتباط برقرار بکنه و مهمتر از همه وجدانمون راحت هست که داریم کارمون رو درست انجام میدیم؛ باید به دوستانی که از برنامه های کرک شده استفاده می کنن بگم که با یک سرچ در اینترنت می تونن یک جایگزین رایگان برای اکثر این برنامه ها پیدا بکنن،حال اگر ویندوزمون رو هم نمی تونیم اوریجنال داشته باشیم حداقل در کنارش سعی کنیم یه نسخه لینوکس هم داشته باشیم و تا حد امکان از اون استفاده بکنیم و با این کارمون سعی بکنیم یواش یواش این رو در جامعه جا بندازیم و با نتیجه هم کاری نداشته باشیم که حالا من رعایت کردم دیگران چی،شما خودت رعایت بکن و بدون خدا این سیستمشو جوری ساخته که هیچ کاری حتی یک قدم ریز توش بی نتیجه نمی مونه،
    من امیدوارم که روزی اخلاق حرفه ای در جامعه نهادینه بشه که اگر کرک بلدیم ،اگر هک بلدیم به اندازه دانشمون ظرفیت هم داشته باشیم و بی مورد به حقوق دیگران تجاوز نکنیم که این کار در وهله اول گریبان گیر خودمون خواهد شد.
    پیروز و کامروا باشید

  15. #15

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    من که به هیچ وجه کار زیر 2 میلیون رو قبول نمیکنم. اصلا به صرفه نیست. شده برم کلیمو بفروشم تن به حمالی نمیدم! وقتی فکرشو میکنم مثلا فلان پروژه 3 ماه زمانمو میگیره روزی 8 تا 12 ساعتم باید وقت بزارم .اگه بخوایم منصفانه قیمت بدیم (با ساعتی 8 تومن) میشه حدود 9 میلیون تومن . ولی مثلا خود من مجبور میشدم اینکارو با 1 سوم یا حتی 1 چهارم قیمت انجام بدم اخه چرا؟ بخدا زحمتش 10 برابر اون قیمتیه که میدیم.مخصوصا برا یکی مثل من که برا تک تک برنامه هاش سعی میکنه از جدیدترین و بهترین تکنولوژی های روز استفاده کنه و از بهترین تکنیک هاو معماری برنامه نویسی بهره ببره بخدا اصلا به صرفه نیست! من الان 1 ساله با وجود اینکه کلی کار پیشنهادی داشتم اما حتی 1 کارم انجام ندادم چون دیگه حاضر نیستم الکی جون بکنم و قیمت پایین بدم!کارفرما هم توی ایران به دلیل وجود برنامه نویس نماها قیمت اصلی رو نمیدونه و وقتی شما قیمتی رو بر اساس زحمت اصلی میدی از نظر کارفرما قیمت نجومیه! برادر من از من میشنوی اگه پارتی یا لابی خاصی نداری اصلا طرف پروژه خصوصی نرو.من الان چند وقته فکر ساخت نرم افزارهای عمومی و فروش توی مارکت سنترهای خارجیم ولی به همون دلایلی که خودتون هم بهش اشاره کردید هنوز موفق به انجامش نشدم! از طرفیم واقعا از این بی عدالتی خسته شدم و برای اینکه از این وضعیت خلاص بشم اصلا دیگه برام مهم نیست کاری که میکنم خلاف باشه یا گناه باشه یا هر کوفتی میخواد باشه! از قدیم گفتن حق دادنی نیست گرفتینه! حالا اگه حقمون رو نمیدن خودمون به زور میگیریم!

  16. #16

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    من یه پیشنهادی دارم برای تشویق بقیه برای استفاده از برنامه های فری در قبال برنامه های کرک شده.

    میگم یه تاپیک بزنیم و برنامه های رو معرفی کنیم من واقعیت خودم نمیدونستم به جای vmware میشه یه برنامه دیگه استفاده کرد. نه اینکه ندونما تا حالا بهش اصلا فک نکرده بودم .

    اگه دوستان موافق هستن یه تاپیک بزنیم واسش.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط M0TR!X مشاهده تاپیک
    من یه پیشنهادی دارم برای تشویق بقیه برای استفاده از برنامه های فری در قبال برنامه های کرک شده.

    میگم یه تاپیک بزنیم و برنامه های رو معرفی کنیم من واقعیت خودم نمیدونستم به جای vmware میشه یه برنامه دیگه استفاده کرد. نه اینکه ندونما تا حالا بهش اصلا فک نکرده بودم .

    اگه دوستان موافق هستن یه تاپیک بزنیم واسش.
    مشکل با این چیزا حل نمیشه.
    مشکل بزرگ تر از این حرفاست که ما بخواییم حلش کنیم.

  18. #18

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    اینه با این کار مشکل حل نمیشه که 100 %

    ولی حداقل هر چند نفر که در توان داریم نگرششون رو عوض میکنیم حتی اونا هم میتونن به دوستاشون انتقال بدن و ....

    الان واضع ما شده مثل اینکه انگار 100 نفر دارن تو اب غرق میشن و تو میخوای نجاتشون بدی :

    1_ با خودت میگی نمیشه این همه ادم رو نجات داد پس هیچ کدوم رو نجات نمیدم.
    2_با خودت میگی هر چند نفر که از دستم برمیاد رو نجات میدم. حتی حتی یه نفر.

    یه نفر هم خیلی خیلی ارزش داره.

  19. #19

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    مشکل بیشتر از این سایت های دانلود آب میخوره این سایت ها فقط به فکر درامد هستن و برای هم نوع خودشون (ایرانی ها) هیچ ارزشی قائل نیستن تا نرم افزارشون رو پخش بکنن!کل اینترنت رو بگردین 1 در هزار برنامه ایرانی پیدا میکنید.اونم معلوم نیست سازنده بابت منتشر شدنش هزینه داده یا ن؟

  20. #20

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    M0TR!X عزیز با پیشنهادی که دادی موافق هستم ... این میتونه یه کمکی برای همه باشه اما کمک زیادی به برنامه نویس های ایرانی انجام نمیده ... !

    مشکل فقط طوری حل میشه که یه تشکیلات خود گردان راه اندازی بشه ...

    ببینید سایت هایی مثل پارس کدرز و یا پونیشا و ... و قدم های بزرگی در رسیدن به این حدف انجام دادن !
    حالا فکر کنید فعالیت های این سایت ها عمیق تر باشه و همه ی برنامه نویس ها و مشتری ها در این سایت ها فعالیت کنن ... !

    من همین الان میتونم این تشکیلات رو راه بندازم اما مشکل جذب هست ... خیلی که جلو برم بتونم با حرف زدن و جلب رضایت و ... با برنامه نویسان بزرگ و ... 100 نفر رو جذب کنم ... و یا شاید بتونم بیشتر از این ها جذب کنم .... !
    اما چه دلیلی وجود داره که این افراد از قوانین رعایت کنن ؟

    این یه مشکلی هست که برای حل این مشکل یکم قدرت نیازه که من به تنهایی ندارم !
    پس باید چیکار کرد ؟
    اینجاست که هماسه میاد وسط ... !

    همه باید برای هم این کار رو انجام بدن نه یه نفر یا چند نفر برای همه ... !
    نظرر شما چیه ؟

  21. #21

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام به بچه های برنامه نویس گلم.
    میبنیم شما همتون از مثلی کپی رایت دارید رنج میبرید برای فروش برنامه هاتون . ولی حالا بیاد ببنید ما یه برنامه رو میخریم اورجینال 1میلیون تا اعلا آخر ولی این رو هم بگید خودمون به کل داریم از نرم افزار رایگان استفاده میکنیم. یه شرکت به نام لرد میاد 3000 نرم افزار رو میده 30 هزار تومان و یکی برنامه مینویسی یک میلیون خوردی خودم من میخوام یه نرم افزار استفاده کنم یا یه فیلم آموزشی رو ببنیم و مطالب زیادی یاد بگریم پول نمیدم برنامه میخوام اینترنت دانلود آموزش میخوام اینترنت دانلود . فوقش دانلود نمکنم 30 هزار تومان میدم به کینگ یا لرد رو میخرم تو کلی نرم افزار داره رایگان استفاده میکنم. حال که میبنیم خودمون اصل کپی رایت رو رعایت نمیکنیم من خود به شخصی فایل های آموزشی که کلی پول بابتش خورده رو رایگان میگریم و آنتی ویروسی که استفاده میکنم 7 میلیون پولش هستش ولی پولیش رو ندارم چیکار کنم میام از شرکت علمی پژوهشی ایران که همه چیز اورجینال از کمپانی میخریه میام از اون انتی ویروس 7 میلیون رو با 50 هزار تومان کپی شو میگرم و کار خودم رو راه میندازم . حالا بیا حساب کن ما یه شرکت داریم که کارش فقط کرک کردن برنامه ها هستش میاد 30 گیگ برنامه دانلود میکنه و برادر و خواهران زحمت کش رو میزاره سر برنامه فقط کرک کن برنامه رو تغیر دادن برنامه رو به نام خودشون ثبت میکنن و یک مجموعه نرم افزاری درست میکنن همه با کله میخرن طرف دیگه چی میخواد هرچی برنامه میخواد مجموعه که خریده داره طرف چی مریزی داری اینترنت دانلود منجیر که 50 هزار تومان قیمت اصلش هستش رو پول بده بخری 30 هزار تومان میده یه لرد میخره تمام اونها رو داشته باشه . ببنید وقتی کشور های خارجی زحمت میکشن برنامه مینویسن تا بفروشن ایران هم زحمت میکشه شرکت هاش برنامه رو دانلود میکنه و کرک میکنن و میفروشن وقتی با این شرکت ها بر خورد نمیشه به نظر شما با این افراد که برای خوش گزاری برنامه نویسی میکنن تا میبنن کسی سفارش برنامه گرفته با قیمت یک میلیون تومان طرف سری میاد مشتری طرف رو با 500 هزار تومان کمتر میکشه به سمت خودش . باید اول حساب این افراد مشتری دزد رو رسید که خوش شرینی میکنن برنامه رو مفت میفروشن . دوم یه کار اشتباه که انجام میدیم ما میایم بابت یه برنامه زحمت میکشیم و اون رو سورسش رو در اختیار مردم قرار میدیم یکی هم زحمت میکشه فایل رو دانلود و تغییر میده و به کل مردم میفروشه . اگه قرار به آموزش دادن به بچه های برنامه نویس هستش شما کد لازم اگه مربوط به ذخیره اطلاعات هستش شما همون کد ذخیره اطلاعات رو بزارید نیایید یه برنامه بنویسید بزارید برای آموزش یکی دیگه بیاد کامل ترش کنه و بگه خوب این نصف زحمت رو کشیده من نصف زحمت دیگه رو میکشم و میفروشم به نام خودم. اگه بتونیم برنامه های خودمون رو تحت یه سیستم بفروشیم که عمل کپی رایت براش نباشه و کداش رو با برنامی تغییر بدیم کسی دیگه زحمت نکشه بیاد برنامه تغییر بده و بفروشه.

  22. #22

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    والا به نظر منم مشکل نبود قانون محکم کپی رایت هست. ولی اینم باید دقت داشت که اگه مثلا توی ایران کپی رایت کاملا رعایت بشه کدوممون پول نرم افزار اورجینال داریم بدیم؟پس با شرایط دلار و تورم توی کشورمون اگه کپی رایت رعایت بشه مشکلات خیلی خیلی بیشتر میشه. میمونه 1 راه دیگه اونم فروش نرم افزار در مارکت های خارجیه: اگر جنبه تحریم رو در نظر نگیریم (فرض کنیم راهی پیدا کنیم که تحریم رو دور بزنیم), فروش نرم افزار در مارکت های خارجی به شدت پر سوده! چطور؟ اول اینکه با دلار میفروشید و با توجه به قیمت دلار توی ایران شما 2 برابر سود میکنید. دوم اینکه ارز وارد مملکت میشه (منظورم اینکه دلیل خوبی میتونه باشه که حتی دولت هم حمایت کنه) . و خیلی مزیت دیگه . من بررسی کردم تا اینجا فقط 1 مشکل بود اونم تحریم ایران ,اما شما اگه مثلا یکی از بستگانتون توی کشورهای مورد پوشش مارکت ها داشته باشید راحت میتونه کارهای مالیشو براتون انحام بده و هیچ مشکلی هم نیست.حالا اگه یه ارگان مثلا نقش همون بستگان رو بازی کنه ... فکر کنم منظورم رو فهمیدید! یعنی مثلا یه شرکت واسط (حامی) که مکانش هم خارج کشور هست کار فروش رو انجام بده و ما هم نرم افزار هارو به اون شرکت واسط بدیم برامون توی مارکت ها بفروشه. به همین راحتی فقط کمی حمایت لازمه با چاشنی اعتماد

  23. #23

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    تا الان چندین بار گفتم الان هم میگم ... جواب همه ی این مشکلات تشکیل شبکه از برنامه نویسان هست با قوانین خاص

    خب davidrobert عزیز و قتی این تشکیلات باشه و هزاران نفر عضو این تشکیلات باشن این تشکیلات دولت و مجلس و ... رو مجبور میکنه که این طور رفتار ها رو غییر قانونی بشناسه ...
    خب وقتیغییر قانونی باشه ... دیگه شرکت نماهایی مثل نوین پندار و ... مجموعه نرم افزاری کرک شده بیرون نمیدن و نیاز به برنامه ها تشدید میشه چون کار بر ها برنامه نیاز دارن ...
    وقتی سایت هایی مثل میهن دانلود یا سافات 98 نرم افزار کرک داخل سایت آپ نکنن خب ملن نرم افزار نیاز میشن و تنها راهشون یا خرید نرم افزار ها هست و یا دانلود اون از سایت های خارجی به صورت تریال ... که مشکلاتی داره ...

    بزارین عملی بهتون بگم ...

    یه نرم افزار هست به نام X
    1. این X دیگه داخل ایران کرک نمیشه چون غییر قانونی هستش
    2. این X نسخه ی تریالش 30 روزه هست و پایدار نسیت
    3. قیمت این X 50 هزار تومن هست
    4. مردم به این X نیاز دارن
    5. ایران این X رو به صورت ایرانی شبیه سازی میکنه و یا بهترشو میسازه
    6. به خواطر حمایت از مشتریان ایرانی این X ایرانی رو به قیمت 10 هزار تومن عرضه میکنن (به صرفه هست در مقابل نمونه ی خارجی)
    7. این X به کشور های دیگه هم صادر میشه به همون قیمت 50 هزار تومن

    و اما این وسط چی میشه ؟

    1.ایران در ساخت X خود کفا میشه
    2.برنامه نویسان ایرانی پولدار میشن
    3.مشتریان ایرانی به صورت قنونی دارای یک نرم افزار پایدار با پشتیبانی کامل و محلی میشن
    4.ایران از سوی شرکت های خارجی در مورد نرم افزار به رسمیت شناخته میشه (به خواطر کپی رایت)
    5. ایران به عنوان چند کشور تولید کننده ی برتر نرم افزار شناخته میشه+ یه کشور صادر کننده در این زمینه میشیم و میتونیم فرهنگ سازی هم کنیم (مثل بازی ها)
    6.دیگه منتظر نیستیم ببینیم ماکروسافت یا ... قراره برامون چه سرنوشتی تایین کنن !

    نظرتون چیه ؟

  24. #24

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام.
    به نظر من اگه ما هم شرکت بزرگی مثل ماکروسافت، گوگل، یاهوو...... در کشورمون داشته باشیم که بهترین هارو از سطح کشور استخدام کنه و هدفش انجام خدمت و دنیا و نشان دادن قابلیت خودشبه سطح دنیا باشه و بهترین امکانات و حقوق را به برنامه نویساش بده اونوقته که ایرانم در زمینه برنامه نویسی حرفی برای گفتن داره.
    متاسفانه اکثریت ایرانیا به این حرفه عشق نمیورزند فقط ازش درامدزایی میکنند و تمام.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام دوستان!
    اگه شما یه رفتار پسندیده ای رو داشته باشید، چه لزومی داره که حتما بقیه هم به اون رو بیارن؟!
    اگه شما از نرم افزار های کرک شده استفاده نکنی، اگه شما پول نرم افزار ها رو اون طور که باید بدی، اگه شما از نرم افزار های رایگان و قانونی استفاده کنی، اگه شما...، مگه مردمی که به خلاف عادت کردن میان به نام بشریت رفتار شما رو در پیش بگیرن؟!
    وقتی سایت های دانلود نرم افزارهای کرک شده جمع شدن، اون موقع بیاید خودتون رو درست کنید، چون اگه شما خودتون رو درست کنید ولی راه خلاف باز باشه، مردم خلاف نمی کنن؟!
    چرا خرید Windows به قیمت دو سه هزار تومن جرم محسوب نمی شه و جریمه نداره؟!
    چرا خرید نرم افزار های کرک شده ی خارجی از فروشگاه ها جرم محسوب نمی شه؟!
    چرا این قدر راحت یه بسته ی نرم افزاری با ارزش بسیار بالا رو به شما با قیمت 50 هزار تومن می فروشن و کسی جلوشون رو نمی گیره؟! تازه اگه شما بسته ی نرم افزاری شون رو کپی کنی ناراحت هم می شن!
    نکنه چون اون تولید کننده هاش مسلمون نیستن یا دشمن ما هستن...؟!
    آخه وقتی کاربر پول فلان نرم افزار خارجی رو نمی ده و مفت مفت ازش استفاده می کنه، می آد پول نمونه ی داخلی اش رو بده؟!
    حالا شما بیا از نرم افزار های کرک شده استفاده نکن! حالا شما بیا پول آنتی ویروست رو بده!
    جلوی این ها رو به این سادگی نمی شه گرفت... چماق و اسلحه می خواد... پیگرد قانونی می خواد... با دو تا قفل و سریال این مشکلات حل نشده تا حالا...
    این ها وظیفه ی پلیس و نهاد های دولتیه... نه وظیفه ی یه نهاد مردمی و خودگردان که اختیارات دستگاه های امنیتی رو نداره... البته این مردم می تونن پیشنهادش رو بدن... خواستشون رو بگن...
    اما چرا مردم رغبتی به قانون کپی رایت ندارن؟ چرا این خواسته رو ندارن؟
    شاید شما بگی عادت کردن... یه نهاد امنیتی باید جلوی این عادت به خلاف رو بگیره... قوم لوط هم به یه چیزی عادت کرده بودن!
    شاید شما بگی هزینه اش زیاده... اون موقع است که قدر نرم افزار های Open Source و Freeware و این جور چیزا رو می فهمن... اون موقع است که رغبت بیش تری به تولیدات داخلی نشون می دن وقتی که رقابت بین تولیدات داخل و خارج از نظر قیمت و کیفیت و... ایجاد بشه...
    از ماست که برماست!

  26. #26

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    تا الان چندین بار گفتم الان هم میگم ... جواب همه ی این مشکلات تشکیل شبکه از برنامه نویسان هست با قوانین خاص

    خب davidrobert عزیز و قتی این تشکیلات باشه و هزاران نفر عضو این تشکیلات باشن این تشکیلات دولت و مجلس و ... رو مجبور میکنه که این طور رفتار ها رو غییر قانونی بشناسه ...
    خب وقتیغییر قانونی باشه ... دیگه شرکت نماهایی مثل نوین پندار و ... مجموعه نرم افزاری کرک شده بیرون نمیدن و نیاز به برنامه ها تشدید میشه چون کار بر ها برنامه نیاز دارن ...
    وقتی سایت هایی مثل میهن دانلود یا سافات 98 نرم افزار کرک داخل سایت آپ نکنن خب ملن نرم افزار نیاز میشن و تنها راهشون یا خرید نرم افزار ها هست و یا دانلود اون از سایت های خارجی به صورت تریال ... که مشکلاتی داره ...

    بزارین عملی بهتون بگم ...

    یه نرم افزار هست به نام X
    1. این X دیگه داخل ایران کرک نمیشه چون غییر قانونی هستش
    2. این X نسخه ی تریالش 30 روزه هست و پایدار نسیت
    3. قیمت این X 50 هزار تومن هست
    4. مردم به این X نیاز دارن
    5. ایران این X رو به صورت ایرانی شبیه سازی میکنه و یا بهترشو میسازه
    6. به خواطر حمایت از مشتریان ایرانی این X ایرانی رو به قیمت 10 هزار تومن عرضه میکنن (به صرفه هست در مقابل نمونه ی خارجی)
    7. این X به کشور های دیگه هم صادر میشه به همون قیمت 50 هزار تومن

    و اما این وسط چی میشه ؟

    1.ایران در ساخت X خود کفا میشه
    2.برنامه نویسان ایرانی پولدار میشن
    3.مشتریان ایرانی به صورت قنونی دارای یک نرم افزار پایدار با پشتیبانی کامل و محلی میشن
    4.ایران از سوی شرکت های خارجی در مورد نرم افزار به رسمیت شناخته میشه (به خواطر کپی رایت)
    5. ایران به عنوان چند کشور تولید کننده ی برتر نرم افزار شناخته میشه+ یه کشور صادر کننده در این زمینه میشیم و میتونیم فرهنگ سازی هم کنیم (مثل بازی ها)
    6.دیگه منتظر نیستیم ببینیم ماکروسافت یا ... قراره برامون چه سرنوشتی تایین کنن !

    نظرتون چیه ؟
    برادر من عزیز من 1 ساعته دارم گل لگد میکنم؟
    والا به نظر منم مشکل نبود قانون محکم کپی رایت هست. ولی اینم باید دقت داشت که اگه مثلا توی ایران کپی رایت کاملا رعایت بشه کدوممون پول نرم افزار اورجینال داریم بدیم؟پس با شرایط دلار و تورم توی کشورمون اگه کپی رایت رعایت بشه مشکلات خیلی خیلی بیشتر میشه.
    شما چرا فقط 1 طرف قضیه رو نگاه میکنید؟شما خودتون هم نرم افزار های مورد نیازتون (برای ساخت نرم افزار ) رو به همین صورت کرک تهیه میکنید. هیچ فکر کردید اگه جلوی کرک اون ها گرفته بشه و مجبور بشید بصورت اوریجینال تهیه کنید چی میشه؟ این میشه همون مثل از چاله در بیایم بیفتیم تو چاه! خواهش میکنم قبل از دادن طرح حداقل یکم بهش فکر کنید!

    جواب همه ی این مشکلات تشکیل شبکه از برنامه نویسان هست با قوانین خاص
    اگه فقط پست قبلی منو میخوندید متوجه میشدید جوابو داده بودم!
    یه شرکت واسط (حامی) که مکانش هم خارج کشور هست کار فروش رو انجام بده و ما هم نرم افزار هارو به اون شرکت واسط بدیم برامون توی مارکت ها بفروشه
    اگه منظورم رو متوجه نشدید بزارید اینطوری بگم
    شرکت x که در واقع تحت پوشش دولت خودمونه در کشوری مثل کانادا ثبت میشه
    شرکت x یه حساب مثلا توی گوگل پلی میسازه (برای فروش app هاش)
    شرکت x یه وبسایت داره که از طریق اون ما میتونیم app های خودمون رو توش اپلود کنیم و اون شرکت هم اونا رو میگیره میزاره تو مارکت و به اسم خودش میفروشه
    ما توی وبسایت شرکت x یه حساب کاربری داریم که بر اساس تعداد فروش اون نرم افزار توی مارکت ها مقدار ریالیشو به حساب کاربری ما و در نهایت به حساب بانکی داخلی ما واریز میکنه

  27. #27

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    آخه رئیس شرکت سازنده نرم افزار ها ایران نیست که بری شکایت کنه و بگی این شرکت داره به من خیانت میکنه و نرم افزار من رو کپی میکنه و میفروشه پلیس هم میبینی شرکتی شاکی برنامش نیست مگیه حق کپی رایت آزاد و من که نمیبنیم رئیس میکروسفات بیاد از این شرکت شکایت کنه اون شرکت میگه به درک این ها کپی پست میکنن تو این کشور در عوض من 99 درصد کشور های جهان برنامه هاشون رو از من میگردن ایران رو ولش کن بره اینقدر کپی پست کنه تا روسش کشیده بشه. و از طرفی شرکت سازنده نرم افزار ها هم میترسه بیاد ایران که وقتی پاش ایران بریسه به جایی اینکه اونهای که نرم افزار رو کپی کردن برین زندان خود رئیس شرکت سازنده نرم افزار رو مامورای ایرانی میندازن زندان و میگن طرف جاسوس بود گرفتیم نمی یان بگن طرف شاکی بود که کلی شرکت میاد نرم افزارش رو کرک میکنه و کپی شو میفروشه. بلکه رئیس شرکت خارجی رو میندازن زندان. که بی اینجا داستن میریسیم این شرکت های کراکی که برنامه کرک میکنن شاکی ندارن و اونها هم با خونسردی به کاریشون میریسن. و اصراف نمیکنن به جایی اینکه یه برنامه اصل رو یه نفر استفاده کنه یه کپی میزنن ازش تا کل ایران استفاده.

  28. #28

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط hessam2003 مشاهده تاپیک
    سلام.
    به نظر من اگه ما هم شرکت بزرگی مثل ماکروسافت، گوگل، یاهوو...... در کشورمون داشته باشیم که بهترین هارو از سطح کشور استخدام کنه و هدفش انجام خدمت و دنیا و نشان دادن قابلیت خودشبه سطح دنیا باشه و بهترین امکانات و حقوق را به برنامه نویساش بده اونوقته که ایرانم در زمینه برنامه نویسی حرفی برای گفتن داره.
    متاسفانه اکثریت ایرانیا به این حرفه عشق نمیورزند فقط ازش درامدزایی میکنند و تمام.
    عزیزم چند سالته؟
    شما این حرفو که زدی جک بود یا ...؟
    امیدوارم شوخی کرده باشی, عزیز من الان 2 ساله یه پروژه بزرگ 170 میلیونی با کمک 2 شرکت برنامه نویسی برداشتم که حتی تا پای قرارداد هم پیش رفت اما بدلیل نبود بودجه به حالت تعلیق در اومد! شما چه فکری پیش خودتون کردید؟شما اصلا میدونی سرمایه و بودجه لازمه برای راه اندازی یه شرکت در اندازه 1 دهم گوگل چقدره؟شما بخش خصوصی توی ایران میشناسی که اینقدر بودجه داشته باشه؟(روی کمک دولت اصلا حساب نکن چون بودجه رو صرف کارای مهمتری میکنه مثل دادن وام 300 هزار میلیاردی به آقا زاده ها :|)

  29. #29

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    برادر من عزیز من 1 ساعته دارم گل لگد میکنم؟


    شما چرا فقط 1 طرف قضیه رو نگاه میکنید؟شما خودتون هم نرم افزار های مورد نیازتون (برای ساخت نرم افزار ) رو به همین صورت کرک تهیه میکنید. هیچ فکر کردید اگه جلوی کرک اون ها گرفته بشه و مجبور بشید بصورت اوریجینال تهیه کنید چی میشه؟ این میشه همون مثل از چاله در بیایم بیفتیم تو چاه! خواهش میکنم قبل از دادن طرح حداقل یکم بهش فکر کنید!


    اگه فقط پست قبلی منو میخوندید متوجه میشدید جوابو داده بودم!

    اگه منظورم رو متوجه نشدید بزارید اینطوری بگم
    شرکت x که در واقع تحت پوشش دولت خودمونه در کشوری مثل کانادا ثبت میشه
    شرکت x یه حساب مثلا توی گوگل پلی میسازه (برای فروش app هاش)
    شرکت x یه وبسایت داره که از طریق اون ما میتونیم app های خودمون رو توش اپلود کنیم و اون شرکت هم اونا رو میگیره میزاره تو مارکت و به اسم خودش میفروشه
    ما توی وبسایت شرکت x یه حساب کاربری داریم که بر اساس تعداد فروش اون نرم افزار توی مارکت ها مقدار ریالیشو به حساب کاربری ما و در نهایت به حساب بانکی داخلی ما واریز میکنه
    برادر من اگه ما باز نرم افزار رو بسازیم تو سایت سوپر ماکت برای فروش یکی میخره هم خودش استفاده میکنه و هم کپی شو میده کسی دیگه و نمیشه که قفل ایمین برنامه رو هم تو سوپر مارکت گذاشت طرف قفل اینم رو از سوپر مارکت بگیره و وصل کنه پشت کیس . به نظر شما جور در میاد.برنامه های که قفل ایمین دارن. چطور قفل ایمین رو بریسونیم. به طرف که فقط یه نفر استفاده کنه نه 100 نفر.

  30. #30

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر من اگه ما باز نرم افزار رو بسازیم تو سایت سوپر ماکت برای فروش یکی میخره هم خودش استفاده میکنه و هم کپی شو میده کسی دیگه و نمیشه که قفل ایمین برنامه رو هم تو سوپر مارکت گذاشت طرف قفل اینم رو از سوپر مارکت بگیره و وصل کنه پشت کیس . به نظر شما جور در میاد.برنامه های که قفل ایمین دارن. چطور قفل ایمین رو بریسونیم. به طرف که فقط یه نفر استفاده کنه نه 100 نفر.
    عزیزم شما باید نرم افزار بسازی برای مصرف خارج از کشور نه مصرف خارجی!ببین, ما توی کشورمون کپی رایت نداریم درست؟خوب میایم از این مزیت! برای خرید مفت نرم افزارهای اون اجنبی ها استفاده میکنیم! . حالا ما خودمون میخوایم از داخل تولید کننده باشیم که نباید بیایم توی کشوری که کپی رایت نداره بفروشیم! ما نرم افزار میسازیم بعدش میندازیم به همون اجنبی ها :D اونا هم خودشون هم قوانین کپی رایت دارن هم ساختار مناسب :)

  31. #31

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    اینجا ویرایش نداره؟
    این قسمت رو ویرایش میکنم
    شما باید نرم افزار بسازی برای مصرف خارج از کشور نه مصرف خارجی
    شما باید نرم افزار بسازی برای مصرف خارج از کشور نه مصرف داخلی

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار m.webgard
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    استان گلستان - شهرستان گرگان
    پست
    139

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام
    من موندم چه اصراریه که قانون کپی رایت اجرا بشه، این کلی دنگ و فنگ داره و بدون خواست مسئولین عملی نیست
    به نظرم اگرم مشکل حل شدنی باشه، با ایجاد اتحادیه برنامه نویسی حل میشه.
    طوری که قیمت های نرم افزارهایی که خودمون مینویسیم حساب و کتاب داشته باشه و برنامه نویس مجبور باشه تاییدیه ی نرم افزاری که تولید میکنه رو از این اتحادیه بگیره. اینطوری قبل از ارائه نرم افزار به مشتری، قیمتش در اتحادیه مورد بحث قرار میگیره.
    نه اینکه هرکی هرچی دلش خواست قیمت بده

  33. #33

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    بچه ها اگه اتحادی صورت نمیگیره خودمون بیام یه اتحادی بشیم هرکس با قیمت اصلی برنامه خودش رو بفروشه ولی این رو هم در ننظر داشته باشیم یکی دیگه از خودمون به هم مون ناره نزنه و مشتری که برای ما هستش رو با قیمت پایین ور داره برای خودش . به جای اینکه بی یایم پشت هم رو خالی کنیم تا میبنیم اون گرون میده بیام سری ارزون تر به اون سفارش بدیم خودمون بنویسیم و نان خودمون رو اجر کنیم و همین طور این رو هم در نظر بگرید که وقتی کسی سفارش برنامه میده میبینی طرف انجام میده فقط یه خورده منتظر ببینی سفارش برنامه با اون قیمت به گوشی کی رسیده وقتی فهمید به گوش کسی رسیده اون طرف هم سری زنگ میزنه سلام خوبی چرا پول مفت بابات نرم افزار اونقدر میدی بده من با قیمت پایین تر برات انجام میده . هچی به طرف زنگ بزن به گو منصرف شدم. خودم منویسیم اون 1 میلیون میگیره من 800 هزار تومان میگیریم اعل باقیش رو بزار تو جیبت .
    حالا بیاد ببنید وقتی از خودی که برنامه نویس خوب داریم نارو میخوریم چه بریسی به شرکت های کراکی. یا همان کرک . بچه ها اگه کسی پروژه رو میگیری یکی دیگه نامردی نکنه و خود شیرنی نکونه پروزه رو بگیره . و بگی شما به این شخص دادی و باید از همین شخص برنامه رو بخواهید اون موقع طرف مجبور میشه از همان شخص به همان قیمت بگیره وقتی مشتری های هم رو با قیمت پایین نگریم طرف هم خیالش راحت نمیشی و میبنی کارش پش طرف گیر هستش که باید برنامه رو از طرف بخره 1 میلیون چون کسی دیگه نمیاد سفارش اون رو بگیره . حالا وقتی طرف دید قضی این طوری هستش و برنامه نویس ها هوای هم رو دارن مطمئن باشید هرکس سفارش خودش رو میگیری به طور مستقیم نه یکی بگیری و بعد اون بیاد بگیره . وقتی یکی بگیره همان شخص هم میبنی کسی سری پروژش رو نگرفته اون پروژه کسی دیگه رو نمیگیری وقتی اون به من خنجیر نزده منم خنجیر نمیزنم و نانش رو آجر نمکنیم وقتی خودمون همچین اتحادی بشیم و برنامه های هم رو سری از هم نگریم مطمئن باشید دیگه کار ما بی ارزش نمیشه این طور هر کس که سفارش میده از همان شخص میگیری نه اینکه سفارش بدی به کسی و از کسی دیگه بگیره . از همان شخص اول طرف برنامه رو بده و سفارش رو بگیره و قرار داد هم بنویسی که در صورت لغو قرار داد طرف هزینش بر نمیگرده و جریمه داره چون بابت کاری که گفتی منصرف شده. وقتی پولیشون داده نشه میفهمن باید جریمه کار رو بدن که کسی رو اعلاف یه پورژه نکنن و بعد با قیمت پایین بدن به کسی دیگه. اون موقع که جریمه باشه حساب کار دستش میاد پروژه رو به همون شخصی که داده از همان شخص بگیره.

  34. #34
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    38

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    با سلام مجدد
    نقل قول نوشته شده توسط IamOverlord مشاهده تاپیک

    از ماست که برماست!
    با این جمله گنده ای که نوشتی موافقم اما بقیه گفته هاتون دقیقا در تضاد با این جملتون هست

    نقل قول نوشته شده توسط IamOverlord مشاهده تاپیک
    سلام دوستان!
    اگه شما یه رفتار پسندیده ای رو داشته باشید، چه لزومی داره که حتما بقیه هم به اون رو بیارن؟!
    اگه شما از نرم افزار های کرک شده استفاده نکنی، اگه شما پول نرم افزار ها رو اون طور که باید بدی، اگه شما از نرم افزار های رایگان و قانونی استفاده کنی، اگه شما...، مگه مردمی که به خلاف عادت کردن میان به نام بشریت رفتار شما رو در پیش بگیرن؟!
    وقتی سایت های دانلود نرم افزارهای کرک شده جمع شدن، اون موقع بیاید خودتون رو درست کنید، چون اگه شما خودتون رو درست کنید ولی راه خلاف باز باشه، مردم خلاف نمی کنن؟!

    .........................
    ..........................
    دوست عزیز،چرا ما نمیایم جمعی فکر بکنیم؟ چرا فقط خودمون رو می بینیم؟چرا نمی تونیم خودمون رو زیر مجموعه جامعه ای ببینیم که رفتارمون توش موثره؟
    قانون وقتی می تونه وضع و اجرا بشه که یک خواست عمومی به وجود بیاد،برخورد قانونی زمانی معنا میده که
    تخطی کنندگان در اقلیت باشند.
    من الان یک کاری که اومدم کردم جوری با آشنایانی که آشغال به زمین میندازند برخورد کردم که الان اگه بخوان آشغالی رو زمین بندازن این ور اون ور رو یه نگاهی میندازن که من اونجا نباشم!!
    نیومدم که بگیرم کتکشون بزنم،شما وقتی تو یه جمعی هستی می بینی آشغالو میندازن زمین شما بیا این کارو نکن ببین چه تاثیری میزاره.
    بنده یک چند وقت پیش با دوستم و دوستش که یک بازیگر سینما هست سوار ماشین بودیم،ما سه تا بستنی گرفته بودیم که اون آقاهه بعد از خوردنش ظرفش رو انداخت بیرون،من که تا اون لحظه احترام خواصی به ایشون قائل بودم دیگه از چشمم افتادن،یجورایی فهمیدم که این آدم نمی تونه الگویی برای من نوعی باشه،من یک نایلون گرفتم طرف دوستم و گفتم آشغال بندازه اونجا، و آشغال ها رو گذاشتم تو داشبورد که بعد بندازم آشغالی،بلافاصله اون یارو هه عکس العمل نشون داد که آقا منم همیشه آشغالو بیرون نمیندازم ولی ایندفعه نمیدونم...
    خوب حالا این فرد آیا بازم میاد از این کارا بکنه؟
    راستی حرف از بازیگر شد،خود ما ها چقدر حق کپی این فیلمای سینمایی یا فیلمای خانگی رو رعایت می کنیم؟ راستش من که دلم میسوزه واسه این مهران مدیری،بیچاره اینقد میاد خواهش می کنه که این فیلم ها رو کپی نکنید ولی کو گوش شنوا..
    من اگر برخیزم-تو اگر برخیزی-همه برمی خیزند
    من اگر بنشینم- تو اگر بنشینی-چه کسی برخیزد؟؟
    بعد هم یه لطفی بکن از این شکلکه کمتر استفاده بکن [--> <--]
    چون این به نظرم یجورایی توهین به شعور کسانی هست که تو این تاپیک شرکت کردند..

  35. #35

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    بچه ها تنها راهی جلوگیری از مفت فروشی اینکه کسی برنامه میگیره کسی دیگه نیاد برنامه رو ارزون بگیره وبگه شما به این شخص سفارش دادید و باید از همان شخص بگرید. وقتی این طوری خودمون حق هم رو رایت کنیم و طرف مجبور میشه برنامه رو به اون شخصی که سفارش داده بگیره دیگه این طوری تجمعی به وجود نمیاد وقتی کسی پروژه کسی رو نگیره اون موقع اونم پروژه اون رو نمیگیره همین طوری میبنن کسی نان اون یکی رو آجر نمیکنه اونم نان کسی دیگه رو آجر نمیکنه و اون مقعس که کار ما ارزش داره وگر نه کسی بیاد پروژه بگیره و یکی از خودم سری بیاد همان پروژه رو با قیمت پایین بگیره معلوم کار ما بی ارزش میشه. و طرف میگه کاری انجام نمیدن چند تا دکمه میزنن دیگه نمیگه طرف چشمش و چالیش در میاد بابت برنامه نویسی و بعضی موقع طرف بخاطر 2 کلمه کلی گیر میکنه این ها رو نمیگه خودم بعضی موقع بخاطر یه کلمه تا پروژم مثل خر گیر کردم چی کار کنم این درست کار کنه دیدم فقط برنامه یه N بزارم درست کار میکنه بعد از 3 روز . حالا وقتی کسی از خودمون از خودمون برای خودمون ارزش قائل نباشه و برنامه رو به صورت مفت از چنگیمون در بیاره و ارزون بسازه و بفروشه این طوری کار ما بی ارزش میشه . ولی وقتی کسی پروژه رو بگیره با قیمت اصلی و کسی دیگه نیاد پایین بگیره اون موقع کار ما بی ارزش نمیشه. باعث میشه کسی پروژه کسی رو نگیره و نان کسی هم آجر نشه هرکس هم پروژه خودش رو بگیره.

  36. #36

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    بازم سلام ... اگه بخوام جواب همه رو بدم خیلی طولانی میشه ... کلی میگم !

    بزارین یه چیزی بهتون بگم ... من با نظر hamidhws موافق هستم !
    یادمه چند ماه پیش یکی از دوستام میخواست یه شرکت داخل آلمان راه بندازه برای دور زدن تحریمات شرکت هایی مثل اپل و مایکرسافت ... (App Store و Win Store و ... )
    اما یه کار جالب دیگه هم میخواست انجام بده .... خب این شرکت تولیداتی خواهد داشت .... دوستم میخواست این تولیدات رو با نام کشور آلمان دست مردم دنیا بده .... اینطوری محصولات ایرانی با نام آلمانی به دست مردم میرسه ... این هم مشکل داشت و هم نه !
    مشکلاتش این بود که برنامه ای که ما با زحمت نوشتیم و یا خود اون شرکت با زحمت تولید کرده باید با نام کشور آلمان توزیع میشد ...
    و اما اینطوری میتونستیم تحریم ها رو دور بزنیم + در صنعت نرم افزار خودکفا باشیم (با فروشی که داشتیم حتما میتونستیم) + نرم افزار هامون کپی رایت داشتن و فروش میکردن + فرهنگ سازی میکردیم و ...
    البته من خودم چنتا دوست خارجی دارم که بعضی هاشون برنامه نویس هستن اما نمیتونم بهشون اعتماد کنم ... برای همینم هست دارم دنبال راه حلی در ایران میگردم .
    حالا من خودم این نظر رو دارم ... وقتی یه تشکییلات خود گردان تشکیل بشه میتونیم از آمریکا و ... درخواست کنیم که این بخش از تحریمات رو اعمال نکنه ... یا به ساز مان ملل بگیم ... چون صنعت نرم افزار یه صنعت جهانی هست .... الان دنیا تغییر کرده یه برنامه نویس داخل همون آمریکا مشکل براش پیش میاد تمام دنیا پشتش در میان حالا فکر کنید این تشکیلات با مشکل رو برو شه و ما درخواست کمک از برنامه نویس های دیگه کنیم ... خب مطمعن باشید برنامه نویس های دیگه در هر جای دنیا که باشن با ما خواهند بود مخصوصا برنامه نویس های آمریکایی ... همونایی رو میگم که از حقوق بشر حرف میزنن !

    به صد ها دلیل ما میتونیم آمریکا رو مجبور کنیم این حریمات رو از این بخش برداره .... اما تنها لازمش با هم بودنه !
    شنیدیت که در بخش قطعات کامپیوتر و فروش نرم افزار های خارجی تا الان تحریم بودیم و آمریکا این تحریمات رو برداشته !
    تنها دلیلش این بوده که ایرانی ها بتونن با خارج از کشور در رابطه باشن و بتونن آزادی بیان داشته باشن و ...

    این تا اینجا

    خیلی ساده براتون میگم ... تا الان کار بنایی کردین ... ؟
    بنا ها شاید اونقدر سواد نداشته باشن که اسم خودشونو بنویسن و یا اونقدر سواد دارن که عقلشون از ما بیشتره !

    فرضا شما میخوایید یه ساختمون بسازید و به یه معمار نیاز دارید ...
    خب پروژه رو به معمار میدین با قیمت 6 میلیون ... خب همون موقع که معمار دست به کار مشیشه میبینید که معماری دیکه پروژه رو 5 میلیون پیشنهاد میده ... و شما قبول میکنید و به بنای اول میگین و ردش میکنید .... خب چی میشه ... بنای دوم کار رو قبول نمیکنه ...
    این واقعیت داره ... من هنوز نتونستم بفهمم چی شده که اینطوری شدن ... مثل ما جمع نشدن و تصمیم نگرفتن ...

    به همین سادگی بنای دوم میگه کاری که نیمه رها شده رو تکمیل نمیکنه مگردر دو صورت
    1 بنای اول اجازه بده و راضی باشه
    2 بنای اول کاری خاصی کرده باشه که مشتری اونو رد کرده باشه

    چرا ما اینطوری نیستیم ... به نظرتون ما خیلی از بنا ها عقب تریم ؟

    البته این وسط بنا هایی هم هستند به به دلیل گرفتاری این قانون رو زیر پا میگذارن !.

    الان نظرتون چیه ؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام دوستان
    1-نمی دونم وقتی خود ما به هر دلیلی حاضر نیستم پول برای نرم افزار بدیم به چه دلیلی بقیه باید برای برنامه ما پول بدن
    2-یه سری به سایت کدپروجکت بزن ببین سورس گذاشتن یعنی چی
    3-بازار آزاد یعنی که هر کسی به هر قیمتی خواست برنامه خودشو بفروشه هیچ دولت و سازمانی هم نمیتونه برای نرم افزاری قیمت تعیین کنه قیمت نرم افزار در بازار آزاد مشخص میشه
    4-شماها کدومتون حاضرید پول بیشتری برای انجام یک کار مشخص اونم بدون هیچ دلیلی بدید که از بقیه توقع چنین کاری رو دارید
    5-حرف از تحریم می زنیم چند تا نرم افزار ایرانی هست که قابل ارائه در فروشگاه نرم افزار باشه (نرم افزاری که عمومی باشه نه نرم ازار مالی و... و یا نرم افزار های خاص زبان فارسی) توقع دارید یه نرم افزار که برای نوشتنش 4و5 ساعت وقت گذاشتین رو توی به چه قیمتی بفروشی اونم وقتی که نمونه های رایگانش توی اینترنت پر هست
    6-سطح برنامه نویسی ما پایینه کمتر تیم به دربخور ایرانی هست که برای نوشتن برنامه هایی غیر از سیستم های مالی جمع شده باشن و یا سایتهای فارسی (که معمولا" کپی سایتهای خارجی هست)
    7-مشکل اصلی اینه که فقط دنبال نوشتن هستیم هیچ وقت نمی شینیم فکر کنیم چی بنویسیم که نو باشه جدید باشه (نه صرفا" کپی نرم افزاری های خارجی) اونوقت میشه کاری کرد (یه تیم جمع کرد ... )
    در ضمن اگه کسی که کار دومش برنامه نویسی هست باعث بی کاری مامیشه همون بهتر که بشه....
    به نظر من مشکل اصلی اکثر برنامه نویسهای ایران کم سوادی و پرتوقع بودنه (شرمنده ولی نظر منه)

  38. #38

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    بازم سلام ... اگه بخوام جواب همه رو بدم خیلی طولانی میشه ... کلی میگم !

    بزارین یه چیزی بهتون بگم ... من با نظر hamidhws موافق هستم !
    یادمه چند ماه پیش یکی از دوستام میخواست یه شرکت داخل آلمان راه بندازه برای دور زدن تحریمات شرکت هایی مثل اپل و مایکرسافت ... (App Store و Win Store و ... )
    اما یه کار جالب دیگه هم میخواست انجام بده .... خب این شرکت تولیداتی خواهد داشت .... دوستم میخواست این تولیدات رو با نام کشور آلمان دست مردم دنیا بده .... اینطوری محصولات ایرانی با نام آلمانی به دست مردم میرسه ... این هم مشکل داشت و هم نه !
    مشکلاتش این بود که برنامه ای که ما با زحمت نوشتیم و یا خود اون شرکت با زحمت تولید کرده باید با نام کشور آلمان توزیع میشد ...
    و اما اینطوری میتونستیم تحریم ها رو دور بزنیم + در صنعت نرم افزار خودکفا باشیم (با فروشی که داشتیم حتما میتونستیم) + نرم افزار هامون کپی رایت داشتن و فروش میکردن + فرهنگ سازی میکردیم و ...
    البته من خودم چنتا دوست خارجی دارم که بعضی هاشون برنامه نویس هستن اما نمیتونم بهشون اعتماد کنم ... برای همینم هست دارم دنبال راه حلی در ایران میگردم .
    حالا من خودم این نظر رو دارم ... وقتی یه تشکییلات خود گردان تشکیل بشه میتونیم از آمریکا و ... درخواست کنیم که این بخش از تحریمات رو اعمال نکنه ... یا به ساز مان ملل بگیم ... چون صنعت نرم افزار یه صنعت جهانی هست .... الان دنیا تغییر کرده یه برنامه نویس داخل همون آمریکا مشکل براش پیش میاد تمام دنیا پشتش در میان حالا فکر کنید این تشکیلات با مشکل رو برو شه و ما درخواست کمک از برنامه نویس های دیگه کنیم ... خب مطمعن باشید برنامه نویس های دیگه در هر جای دنیا که باشن با ما خواهند بود مخصوصا برنامه نویس های آمریکایی ... همونایی رو میگم که از حقوق بشر حرف میزنن !

    به صد ها دلیل ما میتونیم آمریکا رو مجبور کنیم این حریمات رو از این بخش برداره .... اما تنها لازمش با هم بودنه !
    شنیدیت که در بخش قطعات کامپیوتر و فروش نرم افزار های خارجی تا الان تحریم بودیم و آمریکا این تحریمات رو برداشته !
    تنها دلیلش این بوده که ایرانی ها بتونن با خارج از کشور در رابطه باشن و بتونن آزادی بیان داشته باشن و ...

    این تا اینجا

    خیلی ساده براتون میگم ... تا الان کار بنایی کردین ... ؟
    بنا ها شاید اونقدر سواد نداشته باشن که اسم خودشونو بنویسن و یا اونقدر سواد دارن که عقلشون از ما بیشتره !

    فرضا شما میخوایید یه ساختمون بسازید و به یه معمار نیاز دارید ...
    خب پروژه رو به معمار میدین با قیمت 6 میلیون ... خب همون موقع که معمار دست به کار مشیشه میبینید که معماری دیکه پروژه رو 5 میلیون پیشنهاد میده ... و شما قبول میکنید و به بنای اول میگین و ردش میکنید .... خب چی میشه ... بنای دوم کار رو قبول نمیکنه ...
    این واقعیت داره ... من هنوز نتونستم بفهمم چی شده که اینطوری شدن ... مثل ما جمع نشدن و تصمیم نگرفتن ...

    به همین سادگی بنای دوم میگه کاری که نیمه رها شده رو تکمیل نمیکنه مگردر دو صورت
    1 بنای اول اجازه بده و راضی باشه
    2 بنای اول کاری خاصی کرده باشه که مشتری اونو رد کرده باشه

    چرا ما اینطوری نیستیم ... به نظرتون ما خیلی از بنا ها عقب تریم ؟

    البته این وسط بنا هایی هم هستند به به دلیل گرفتاری این قانون رو زیر پا میگذارن !.

    الان نظرتون چیه ؟
    سلام من فکر اونجاش رو کردم که چطور تحریم دور بزنیم برنامه فارسی رو به کشور های دیگه بفروشیم به نام ایران و دوم اینکه کسی نتونه برنامه رو بنویسی که به کار کسی نیاد و از یه طریقه به کار مردم بیاد و مردم مایل میشن اون رو به قیمت گفته شده بفروشن چون کسی نیست برنامه رو به همون نحوه بنویسی حتا با حساب های بانکی خودش تو بانک در ارتباط باشه با سیستم که کاریش راحت بیشه مجبور هستش برنامه من رو بگیره. چون نگیره درده سر های بانک هم میفته گردن ولی با سیستم حسابداری که با هاش کار میکنه بیشتر درده سر هاش کنار میری و با حساب بانکیش به طور مستقیم ارتباط داره تو بانک. ثبت اطلاعات براش راحت میشه که با گفتار فارسی اطلاعات رو ثبت و به زبان فارسی سیستم اطلاعات رو میخونه و میخوام پیاده کنم همچین چیزی رو روی برنامه تازه عمل کپی رایت روی برنامه جواب نمیده چون نرم افزار و سخت افزار با هم هستش و سخت افزار هم خراب بیشه هیچ کس نمی تونه درست کنه جز شرکت سازنده. و کسی هم سعی کنه باز کنه یه بمب کوچیک میزارم داخلیش وقتی دیدم زیاد داره ور میره باز کنه به هش هشدار میدیم سیستم رو میسوزنیم وقتی دیدیم طرف اهمیت نداد 30 ثانیه فقط میدیم از سیستم دور بیشه بعد سیستم رو میسوزونیم. و این طور میشه عمل کپی پست انجام نمیشه و اطلاعات طرف هم از بین میره که تا اون باشه به چیزی که نباید دسترسی پیدا کنه رو نباید دسترسی داشته باشه. تا اطلاعاتش از بین نره من ایدش رو دارم و میدونم برای ساختش چی ها میخواد وقتی برنامه تمام شد میخوام بسازیم سیستم رو با نرم افزار خودم کار کنه تا سیستم من برای بانک ها هستش و به برنامه من این امکان رو میده هر شخصی به حساب خودش دسترسی داشته باشه با نرم افزار. و سعی میکنم 99 درصد کار طرف چه خلافی و غیره رو بندازم جلو با برنامه و تمام حاب کتاب زندگیش هم بهش میدم.

  39. #39

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Boy_nn مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    1-نمی دونم وقتی خود ما به هر دلیلی حاضر نیستم پول برای نرم افزار بدیم به چه دلیلی بقیه باید برای برنامه ما پول بدن
    2-یه سری به سایت کدپروجکت بزن ببین سورس گذاشتن یعنی چی
    3-بازار آزاد یعنی که هر کسی به هر قیمتی خواست برنامه خودشو بفروشه هیچ دولت و سازمانی هم نمیتونه برای نرم افزاری قیمت تعیین کنه قیمت نرم افزار در بازار آزاد مشخص میشه
    4-شماها کدومتون حاضرید پول بیشتری برای انجام یک کار مشخص اونم بدون هیچ دلیلی بدید که از بقیه توقع چنین کاری رو دارید
    5-حرف از تحریم می زنیم چند تا نرم افزار ایرانی هست که قابل ارائه در فروشگاه نرم افزار باشه (نرم افزاری که عمومی باشه نه نرم ازار مالی و... و یا نرم افزار های خاص زبان فارسی) توقع دارید یه نرم افزار که برای نوشتنش 4و5 ساعت وقت گذاشتین رو توی به چه قیمتی بفروشی اونم وقتی که نمونه های رایگانش توی اینترنت پر هست
    6-سطح برنامه نویسی ما پایینه کمتر تیم به دربخور ایرانی هست که برای نوشتن برنامه هایی غیر از سیستم های مالی جمع شده باشن و یا سایتهای فارسی (که معمولا" کپی سایتهای خارجی هست)
    7-مشکل اصلی اینه که فقط دنبال نوشتن هستیم هیچ وقت نمی شینیم فکر کنیم چی بنویسیم که نو باشه جدید باشه (نه صرفا" کپی نرم افزاری های خارجی) اونوقت میشه کاری کرد (یه تیم جمع کرد ... )
    در ضمن اگه کسی که کار دومش برنامه نویسی هست باعث بی کاری مامیشه همون بهتر که بشه....
    به نظر من مشکل اصلی اکثر برنامه نویسهای ایران کم سوادی و پرتوقع بودنه (شرمنده ولی نظر منه)
    دمت گرم حرف دلم من رو زدی ما میگیم چرا پیشرفت نمیکنیم چون دنبال تکنولوژی جدید نمی ریم ولی خودم دونبال هوش مصنوعی برای پولدار شدن خودم هستش و میخوام تمام جوامع سود جو رو بندازم اون ور طرف بابت برنامه گران من مجبور بیشه پول بده و نتونه بره برنامه ارزون رو از کسی دیگه سفارش بده روی همین هم دارم کار میکنم تا بسازم. جداً اگه شرکت های خارجی نبودن بی قید و شرط ما هم نبودیم چون اونها بودن که کامپیوتر رو ساختن نه ما اونها بودن زبان برنامه نویسی رو ابدا کردن نه ما حالا بیا فکر کن برادر hamidhws که میایی به خارجی ها میگی اجنبی و داری توهین میکنی خودت به خودمون اگه اونها نبودن ما دیگه باید میرفتیم دونبال عمل بنای نه مهندسی کامپیوتر چون لونهل بودن زندگی رو برای مردم دنیا راحت کردن اگه به ایران بود نه اعلان 100 سال آینده هم کسی نمی فهمید کامپیوتر چی چی بریسی به برنامه نویسی من به اونها احترام بیشتری قائل هستم چون با وجود اونها ما پیشرفت کردیم و از دوره قاجار در امدیم اگه اونها نبودن باید اعلان عمل حساب کتاب رو طرف با دفتر دستک انجام میداد تازه حساب کتابیش ببینی درسا از امد در میاد یا نه. ولی از برنامه که ما مینویسیم که کمک آمریکاه بودش تا ما برنامه نویسی نرم افزاریشون رو یاد بگریم تا برنامه بنویسیم و بفروشیم تا کار مردم هم راه بیفته و تو این بین میای به هم جوار های خودمون هم کمک میکنیم تا برنامه نویسی رو مثل خودمون یاد بگرین حتا بهتر از ما . ولی ما یه سعی نمکنیم این هستش فراتر از اونها پیش بریم. اگه سعی کنیم پیشرفت کنیم اون موقع کی هستش که سیستم های ما رو نخره طرف میبنی ما ه میتونیم سیستم جدید بسازیم میاد میخره وقتی میبنی ما رو همان ذخیر ، ویرایش و حذف و چاپ خودمون پیش میریم طرف میگه این با قیمت پایین برام انجام نده میدم به کسی دیگه برام انجام بده ولی وقتی سیستم جدید بسازیم کسی نتونه استفاده کنه میگه طرف میتونه بره سراق کسی دیگه مجبور هستش از همان شخص سیستم جدید رو بگیره چون میدونه این شخص بلده هستش نه کسی دیگه. به جای اینکه بگیم چرا کپی رایت رایت نمیشی چرا نمگیم ما فقط تو یه نقطه گیر کردیم و نمی خواهیم پیشرفت کنیم. ما باید اول خودمون رو به روز کنیم تا مردم هم مجبور بیشن برای راحتی خودشون سیستم جدید رو بخرن دیده طرف میگی گران هستش نفروشید وایستید یه مدت ببنید طرف نمونه اون رو پیدا نمیکنی آخر سر مجبور بیاد بخره به همون قیمت چون چیزی رو مثل برای شما نستاختن اون موقع طرف مجبور برنامه شما رو بخره.

  40. #40

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    میایی به خارجی ها میگی اجنبی و داری توهین میکنی
    عزیز من توهین کجا بود! اجنبی به معنی خارجی و بیگانه هست!
    فکر اونجاش رو کردم که چطور تحریم دور بزنیم برنامه فارسی رو به کشور های دیگه بفروشیم
    اخه عزیز من برادر من اون بابای امریکایی یا انگلیسی برنامه فارسی منو تورو میخواد چیکار؟! الان قرن ارتباطاته شما باید جهانی فکر کنی محلی عمل کنی(گفته بیل گیتس) نه برعکس!در ضمن اگه فکر کردی میتونی برنامه ای بسازی که کسی نتونه بسازه و بخاطر این فروش میکنی سخت در اشتباهی!با یه مهندسی معکوس راحت تا ته برنامتو میکشن بیرون فرداش 100 تا کپی عین همون با 1 دهم قیمت میریزن جلوت :D
    به کشور های دیگه بفروشیم به نام ایران
    عزیزم ما 1 ساعت داریم خودمون رو جر میدیم (از بکار بردن این اصطلاح عذر میخوام) که کاری کنیم نفهمن ما ایرانی هستیم اونوقت شما میگی بفروشیم به خارج به اسم ایران ? :D عزیزم میفهمی تحریم یعنی چی؟یعنی اگه بفهمن داری به نفع ایران فعالیت تجاری میکنی بلافاصله بلاک میکنن و اصلا هم براشون مهم نیست چقدر اونجا حساب بانکی یا اعتبار داری!

    مردم مایل میشن اون رو به قیمت گفته شده بفروشن
    ما قراره برنامه بفروشیم به مردم نه مردم به ما

    و کسی هم سعی کنه باز کنه یه بمب کوچیک میزارم داخلیش وقتی دیدم زیاد داره ور میره باز کنه به هش هشدار میدیم سیستم رو میسوزنیم وقتی دیدیم طرف اهمیت نداد 30 ثانیه فقط میدیم از سیستم دور بیشه بعد سیستم رو میسوزونیم. و این طور میشه عمل کپی پست انجام نمیشه و اطلاعات طرف هم از بین میره که تا اون باشه به چیزی که نباید دسترسی پیدا کنه رو نباید دسترسی داشته باشه.
    کوتاه بیا نیازی به این همه خشونت نیست فکر کنم فیلم هندی زیاد میبینی
    من 1 ساعت دارم میگم نرم افزار میسازیم برای اون اجنبی ها بعدش خودشون با سیستم کپی رایتی که دارن مانع دسترسی غیر مجاز به نرم افزارامون میشن اونوقت شما میخوای بری برای بابای امریکایی نرم افزار فارسی طراحی کنی بعدش کادو کنی یه بمب هم بزاری توش براش پست کنی؟به اسم ایران اونم؟

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. چرا اینقدر JSON در بین برنامه نویسان ایرانی کمرنگ شده است؟
    نوشته شده توسط vahid4134 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 18:35 عصر
  2. کمک از برنامه نویسان این مشکل از چی هستش
    نوشته شده توسط padash در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 02:04 صبح
  3. نظر خواهی از برنامه نویسان عزیز ایرانی
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 23:17 عصر
  4. سال نو بر همه اعضای جامعه برنامه نویسان ایرانی مبارک :)
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 65
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 03:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •