نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

  1. #1

    Cool چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    سلام به همه. من مدت کوتاهیه که دارم سی شارپ کار میکنم و یه پروژه تحت عنوان ساختن یه نت پد درست مثل همین نت پد ساده ویندوز رو شروع کردم ولی یه مشکل کوچیک دارم.
    مشکل اینجاست که میخواهم بعد از اینکه برنامه رو اجرا کردم و از منویی که ساختم گزینه new رو زدم هر چیزی که تو نتپد نوشته بودم پاک شه و در واقع یه نت پد جدید باز شه و جای اون رو بگیره.درست مثل کاری که نتپد ویندوز انجام میده
    فک نکنم چیزه زیاد پیچیده ای باشه ولی ممنون میشم اگر کمک کنین و اون تکه کد رو بهم بگید
    اینم تیکه کدی که نوشتم ااما مشکل داره و خطا میده:

    private void newToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1 = ResetText();

    TextBox newtext = new TextBox();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    این که خیلی خیلی سادست .. !!!


    textBox1.Text="";

    من وقتی که برنامه نویسیو شروع کردم یه برنامه تکست ادیتور نوشتم که میتونه خیلی کمکت کنه ... خواستی بگو بهت بدم

  3. #3

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    آره مثل اینکه خیلی ساده بود !! :D
    میگن معما چو حل گردد آسان شود همینه! :)
    مرسی . ممنون میشم اگه برام برنامتو بزاری ببینم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    خواهش ... اینم لینکش :
    http://s2.picofile.com/file/78321541...ditor.rar.html

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    هر سوالی در مورد کدها داشتی ... تو همین تایپیک بگو ..... !!

  6. #6

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    بفرمائید این کد notepad با قابلیت new کردن صفحه جدید http://uplod.ir/k9cvbkqg4u0u/NotePad+.rar.htm
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    بهتره دو نوع جدید بگذارید
    1_ جدید در همین صفحه
    2_ جدید در صفحه جدید
    ممکنه کاربری اطلاعات این صفحه رو نیاز داشته باشه
    و احتیاج داشته باشه در صفحه ای دیگر اطلاعاتی رو یادداشت کنه

  8. #8

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    بهتره دو نوع جدید بگذارید
    1_ جدید در همین صفحه
    2_ جدید در صفحه جدید
    ممکنه کاربری اطلاعات این صفحه رو نیاز داشته باشه
    و احتیاج داشته باشه در صفحه ای دیگر اطلاعاتی رو یادداشت کنه
    برادر جان اون امکانی که مخواهید فایلی که گذاشتم برای شما داره.

  9. #9

    نقل قول: چگونگی تعریف دکمه new در برنامه notepad و ایجاد یک سفحه جدید!

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر جان اون امکانی که مخواهید فایلی که گذاشتم برای شما داره.
    اخوی
    من فایل رو ندیدم
    من چنین امکانی رو نمی خواستم پیشنهاد دادم دونوع جدید بگذارند بهتره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 10:25 صبح
  2. چگونگی تعریف یک InterFace در برنامه
    نوشته شده توسط Xcalivorse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 13:02 عصر
  3. نام کاربری در مسیر My Documents و چگونگی تعریف به برنامه!!
    نوشته شده توسط IISecurity.C در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 22:06 عصر
  4. تعریف آدرس در کد برنامه چگونه است؟
    نوشته شده توسط mohsenhami در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 12:55 عصر
  5. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •