نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پاک کردن اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    پاک کردن اطلاعات

    سلام دوستان .
    من چه طوری میتونم با نوشتن کد اطلاعات این 2 مرورگر رو حذف کنم.
    مثلا History , پسوردهاشو....
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    کسی نبود جواب ما رو بده ؟!!! ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    kernell
    پست
    106

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    System.Diagnostics.Process.Start("rundll32.exe", "InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 255")

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    من فقط میخام اطلاعات این دومرورگر پاک شه . یعنی با این کد فقط ماله firfox و chrome پاک میشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    داداش من میخام به صورت مخفی این کارو انجام بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    کسی نبود جواب بده؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    کسی نبود جواب بده؟
    جونم واسطون بگه که تا جاییکه من می دونم اطلاعات فعالیت کاربران یا همون History مرورگر chrome در یه فایل بانک SqLiteذخیره می شه و اگه شما از این لینک مخلفات مربوط به این بانک رو دریافت کنین با یه همچی دستوری می تونین هر کار خواستین با اون بکنین

    SQLiteConnection conn = new SQLiteConnection
    (@"Data Source=C:\Users\YourUserName\AppData\Local\Google\ Chrome\User Data\Default\History");
    conn.Open();
    SQLiteCommand cmd = new SQLiteCommand();
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "SELECT name FROM sqlite_master WHERE type='table' ORDER BY name;";
    // یا
    cmd.CommandText = "Select * From urls";
    SQLiteDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    //سایر دستورات
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    من میخام این کار وقتی انجام شه که وقتی فورم لود میشه هیچ کاری انجام نشه ولی به محض اینکه سیستم ریست شد وبالا اومد تمام اطلاعات پاک شده باشه و ((مهم:)میخام فقط یک بار این کارو انجام بده))
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    لطفا کمک کنید

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پاک کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    من میخام این کار وقتی انجام شه که وقتی فورم لود میشه هیچ کاری انجام نشه ولی به محض اینکه سیستم ریست شد وبالا اومد تمام اطلاعات پاک شده باشه و ((مهم:)میخام فقط یک بار این کارو انجام بده))
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    قبلا کد هوک ریستارت رو در اختیارتون قرار دادم با اون می تونید در موقع رستارت ترفند جناب khokhan رو پیاده سازی کنید(در ضمن برای اینکار یا باید برنامه دائما اجرا باشه یا از سرویس استفاده بشه)

    برای یکبار انجام شدن هم می تونی بعد از عملیات پارامتری رو روی حافظه یا رجیستری ثبت کنی و در load فرمت بخونیش که مثلا اگر true بود یعنی قبلا اجرا شده و دیگه انجام نده
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاک کردن اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 12:01 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 18:25 عصر
  3. سوال: پاک کردن اطلاعات از DataGridView
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1388, 12:25 عصر
  4. سوال: اشکال در پاک کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 19:57 عصر
  5. سوال: پاک کردن اطلاعات سلولهای DataGridView که به هیچجا Bind نیست ؟
    نوشته شده توسط masoodp666 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 14:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •