نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

  1. #1

    مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
    من در دیتاست بین دو تا دیتا تیبل ، رابطه ایجاد کردم وقتی اطلاعات را می خوام پر کنم به فیلدی که کلید خارجی هستش خطا می ده.
    چطوری این فیلد را پر کنم؟
    روش خواسی برای این کار وجود داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

    سلام دوست عزیز

    اگه میشه بگید چ خطایی هست تا اگه تونستیم کمکتون کنیم

    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

    دوست عزیز من از این تکه کد برای این کار استفاده کردم:
    DRReceipt["ReserveSpaceId"] as
    RefrigeratorDB.TB_ReserveSpaceRow

    ولی باز درست عمل نکرد در واقع مقدار این فیلد در دیتا تیبل به شکل زیر نمایش داده میشه:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

    سلام
    اگر می خواید به کلید خارجی مقدار بدید ابتدا باید جدول اصلی رو پر کنید و بعد مقدار کلید خارجی باید برابر مقدار کلید اصلی باشه
    مثلا اگر در جدول کلید اصلی فیلد code کلید اصلی بود و مقدارش 1 بود باید در جدول کلید خارجی هم 1 قرار بدید در غیر این صورت خطا میده
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پر کردن فیلدهای DataTable

    دوست عزیز گفته شما متین همان طور که شما گفتین من مقدار فیلد کلید خارجی را به کلید اصلی جدولی که با هم در ارتباط هستن اضافه کردم ولی باز همان خطا را برام داد.
    به نظر من این خطا از تبدیل نوع به وجود میاد!
    چون من قبلا بدون اینکه مقداری را به جدولی که کلید اصلی من در انجا هستش اضافه کنم کار کردم و اصلا هم خطا نداده اینم تکه کد من:
     CrystalReportLoadsDeliverTaken = new RefrigeratorDB.TB_DeliveryDetDataTable();
    DataTableReader DTR = new DataTableReader(DeliverTakens);
    CrystalReportLoadsDeliverTaken.Load(DTR);
    آخرین ویرایش به وسیله araz_pashazadeh : دوشنبه 17 تیر 1392 در 10:07 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اضافه کردن ردیف در datatable
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 22:17 عصر
  2. مشکل در به روز کردن فیلدهای خالی
    نوشته شده توسط farshi114 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 21:48 عصر
  3. مشکل در پر کردن DataTable
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1387, 01:42 صبح
  4. مشکل در مرتب کردن DataTable
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 08:01 صبح
  5. مشکل در فیلتر کردن فیلدهای عددی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •