نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال : آیا در شیر پوینت می توانید مقدار یک فیلد از لیست را فیلتر کرد و در یک فیلد مجزا بر روی صفحه..

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    135

    سوال : آیا در شیر پوینت می توانید مقدار یک فیلد از لیست را فیلتر کرد و در یک فیلد مجزا بر روی صفحه..

    من یک لیست ناهار دارم میخوام در صفحه داشبورد کاربرم بر حسب تاریخ روز فقط نوع غذا را نمایش دهم چه باید بکنم؟!؟؟!!؟


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نهران
    پست
    51

    نقل قول: سوال : آیا در شیر پوینت می توانید مقدار یک فیلد از لیست را فیلتر کرد و در یک فیلد مجزا بر ر

    صفحه داشبورد از چه نوعیه؟؟
    من برای صفحه ناهار شرکت یک custom page ASP نوشتم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    135

    Question نقل قول: سوال : آیا در شیر پوینت می توانید مقدار یک فیلد از لیست را فیلتر کرد و در یک فیلد مجزا بر ر

    نقل قول نوشته شده توسط BandeKHoda مشاهده تاپیک
    صفحه داشبورد از چه نوعیه؟؟
    من برای صفحه ناهار شرکت یک custom page ASP نوشتم
    ممنون فیلترینگ رو تو SP designer زدم.
    الان مشکل جدیدی دارم میخوام بین لیستهام relation وجود داشته باشه و به عنوان مثال : لیستی به نام موارد انضباطی دارم که فیلدهاش :
    مورد انضباطی،امتیاز منفی
    هستش و لیست دیگه ای به نام سوابق انضباطی دانش آموزان داریم که فیلدهاش :
    نام دانش آموز،نوع مورد انظباطی،امتیاز منفی
    توجه داشته باشید که مورد انظباطی و امتیاز منفی از لیستی دیگر خوانده می شود.حال من میخوام در فرم درج سوابق انضباطی دانش آموز به محض انتخاب مورد انظباطی امتیاز منفی آن مورد نیز به صورت اتوماتیک به این لیست اضافه شود.چیکار باید بکنم؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نهران
    پست
    51

    نقل قول: سوال : آیا در شیر پوینت می توانید مقدار یک فیلد از لیست را فیلتر کرد و در یک فیلد مجزا بر ر

    شبیه همون کار قبلیه
    از هردو لیست query بگیر که اطلاعات رو دریافت کنه، بعد فیلتر امتیاز منفی رو روی مورد انضباطی قرار بده
    این باید در هنگام تغییر مورد انظباطی اعمال بشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 08:32 صبح
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 11:19 صبح
  3. سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟
    نوشته شده توسط qanewaisi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 11:16 صبح
  4. سوال آیا امکان ایجاد تاپیک سیاسی در این موقعیت هست یا نه ؟
    نوشته شده توسط msoleiman در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 23:50 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •