نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل در تركيب جدول هش با ليست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    http://TranslateYar.ir
    پست
    109

    مشكل در تركيب جدول هش با ليست

    به نام خدا
    با سلام دوستان
    اميدوارم حالتون خوب باشه
    دوستان من در هر كليد از جدول هش بجاي يك مقدار، يك ليست قرار مي دم، حالا مي خوام ليست يك كليد خاص رو بازيابي كنم و به مقدارش چيز جديدي اضافه كنم و اون رو دوباره ذخيره كنم
    علما پيشنهادي دارند؟


    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: مشكل در تركيب جدول هش با ليست

    شبیه اندیس منتها به جای اندیس ، کلید رو بزارید تا object رو بهتون بده:

    Hashtable ht = new Hashtable();
    ht.Add("1", new List<int>() { 1, 2, 3 });
    ht.Add("2", new List<int>() { 3, 3 });


    List<int> lst = ht["2"] as List<int>;
    lst.Add(6);
    listBox1.DataSource = ht["2"] as List<int>;



    البته اگر از Dictionary استفاده کنید موقع گرفتن اطلاعات ، نیازی به type casting نیست و از طریق کلید مستقیما به لیست دسترسی دارید:

    Dictionary<string, List<int>> myDictionary = new Dictionary<string, List<int>>();
    myDictionary.Add("1", new List<int>() { 1, 2, 3 });
    myDictionary.Add("2", new List<int>() { 3, 3 });

    myDictionary["2"].Add(6);

    listBox1.DataSource = myDictionary["2"];

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل در اپديت جدول ها در SQL
    نوشته شده توسط Nima_Azx در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 03:49 صبح
  2. مشكل در طراحي جدول كالا و لينك آنها به يكديگر
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 11:43 صبح
  3. مشكل در تنظيم جدول بانك اطلاعاتي
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 21:22 عصر
  4. مشكل در تركيب پرس و جو در سرور و كلاينت باهم در dbisam
    نوشته شده توسط jalilmousavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 11:14 صبح
  5. سوال: مشكل در گزارشگيری ركوردهای خاصی از جدول
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1387, 16:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •