نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در ثبت اطلاعات

  1. #1

    ارور در ثبت اطلاعات

    سلام
    به کمک کامپونت آقای اسکندری (تقویم شمسی) می خواهم داده را درجدول مورد نظرم ثبت کنم که به ارور برخورد کرده ام لطفا کمک کنید
     using (SurplusItemsDataContext db = new SurplusItemsDataContext())
    {
    if (Convert.ToDateTime(dateTimePickerX1.Text) == DBNull.Value)
    Convert.ToDateTime(dateTimePickerX1.Text) = DateTime.Now;
    db.Ins_Sit_in(txtFName.Text, txtLName.Text, txtNPerssonel.Text,
    Convert.ToInt32(CbReason.SelectedValue) , Convert.ToInt32(CbOffiec.SelectedValue)
    , Convert.ToInt32(CbPost.SelectedValue),Convert.ToDa teTime(dateTimePickerX1.Text) );
    db.SubmitChanges();
    }

    ارور
    1)برای خط3
    Operator '==' cannot be applied to operands of type 'System.DateTime' and 'System.DBNull'
    2)برای خط4
    The left-hand side of an assignment must be a variable, property or indexer

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارور در ثبت اطلاعات

    Convert.ToDateTime(dateTimePickerX1.Text) == DBNull

  3. #3

    نقل قول: ارور در ثبت اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    Convert.ToDateTime(dateTimePickerX1.Text) == DBNull
    سلام
    کد شما هم درست کار نکرد
    کسی نیست کمکی کند

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور در ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 07:34 صبح
  2. سوال: دلیل ارور زیر موقع ثبت اطلاعات چیه
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 19:36 عصر
  3. سوال: ارور زمان ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط hadi_723 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 19:47 عصر
  4. مبتدی: دلیل این ارور موقع ثبت اطلاعات در دیتابیس چیست ؟
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 13:00 عصر
  5. اشکال در ثبت اطلاعات در بانک به صورت utf-8
    نوشته شده توسط mostafa1980 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •