نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

  1. #1

    جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    سلام دوستان

    چطور قسمتی از یک فایل تصویری را میتوان جدا کرد یا به اصطلاح Crop کرد و به عنوان یک فیل تصویری جدید ذخیره کرد ؟
    البته مشکل دیگه اینه که میخام این جدا سازی به انتخاب کاربر باشه. یعنی ناحیه مورد نظر توسط کاربر انتخاب بشه. در نتیجه نیاز به ابزاری دارم تا کاربر بتونه با اون ناحیه ای مستطیلی شکل از تصویر رو انتخاب کنه. همانند چیزی که در بعضی از نرم افزار های ویرایش تصویر هست مثل Paint که یک Selector داره .

    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    چهار تا مختصات را بگیر بعد با دو تا حلقه شروع کن گرفتن و set کردن پیکسل ها در یک pictureboxجدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan2589040 مشاهده تاپیک
    چهار تا مختصات را بگیر بعد با دو تا حلقه شروع کن گرفتن و set کردن پیکسل ها در یک pictureboxجدید
    اینطوری نمیشه ... مختصات خیلی کمتر از px است .... !!!!
    مثلا نهایت X برای PictureBox برابر با 2 باشه پیکسل 8 میشه ... !!!
    میشه با ظرب یه کارایی روش کرد ولی دقیق در نمیاد ... !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    اول اینو به کلاس فرمت اضافه کن :
    private static Image cropImage(Image img, Rectangle cropArea)
    {
    Bitmap bmpImage = new Bitmap(img);
    Bitmap bmpCrop = bmpImage.Clone(cropArea,
    bmpImage.PixelFormat);
    return (Image)(bmpCrop);
    }

    اینم طریق استفاده :
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox2.Image = cropImage(pictureBox1.Image, new Rectangle(10,10,100,100));
    }

    فقط تست نکردما ... تست کن اگر مشکلی داشت بگو برطرفش کنم .. !!!

  6. #6

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    با تشکر از همه دوستان

    اگه میشه در مورد ذخیره تصویر جدید هم توضیح بفرمایید. منظورم تصویر جدیدی هست که بعد از Crop کردن به دست میاد. ذخیره اون با فرمت JPG در کامپیوتر

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان

    اگه میشه در مورد ذخیره تصویر جدید هم توضیح بفرمایید. منظورم تصویر جدیدی هست که بعد از Crop کردن به دست میاد. ذخیره اون با فرمت JPG در کامپیوتر
    pictureBox1.Image.Save(@"c:\myPic.jpg",System.Draw  ing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان

    اگه میشه در مورد ذخیره تصویر جدید هم توضیح بفرمایید. منظورم تصویر جدیدی هست که بعد از Crop کردن به دست میاد. ذخیره اون با فرمت JPG در کامپیوتر
    PictureBox1.Image.Save(@"c:/test.jpg");

  9. #9

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    آیا کامپوننتی میشناسید که ابزارهایی مثل Selector در نرم افزار Paint داشته باشه. واسه انتخاب بخشی از تصویر بوسیله کاربر میخام؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    یعنی یه قسمت از تصویری که کاربر انتخاب میکنه رو کروپ کنه ... !!!!
    اگه اینه که خوب با 2 تا متغییر کارت راه میوفته ... !!!

  11. #11

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    یعنی یه قسمت از تصویری که کاربر انتخاب میکنه رو کروپ کنه ... !!!!
    اگه اینه که خوب با 2 تا متغییر کارت راه میوفته ... !!!
    منظورم از لحاظ نمایش گرافیکی و کاربر پسند هستش. مثلا بیاد یک مستطیل قرمز رنگ با درگ کردن موس دور بخش انتخابی بکشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    منظورم از لحاظ نمایش گرافیکی و کاربر پسند هستش. مثلا بیاد یک مستطیل قرمز رنگ با درگ کردن موس دور بخش انتخابی بکشه
    خب اینم کار راحتیه ... میتونی مختصاتو بخ دست بیاری و مستلطیل رسم کنی ... !!!
    مخواستی بگو سورس بزارم .. !!

  13. #13

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    خب اینم کار راحتیه ... میتونی مختصاتو بخ دست بیاری و مستلطیل رسم کنی ... !!!
    مخواستی بگو سورس بزارم .. !!
    بله اگه سورس دارید بذارید. اگر در مورد مقایسه 2 تصویر هم سورس دارید لطفا بذارید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    بله اگه سورس دارید بذارید. اگر در مورد مقایسه 2 تصویر هم سورس دارید لطفا بذارید
    فقط مختصاتش با موس خیلی دقیق نیست که خودت تنظیمش کن

            int x, y,x2,y2;
    bool state = false;
    private void pictureBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    state = true;
    x = e.X;
    y = e.Y;
    }

    private void pictureBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (state == true)
    {
    Graphics a = pictureBox1.CreateGraphics();
    pictureBox1.Refresh();
    a.DrawRectangle(Pens.Black, x, y, e.X, e.Y);
    }
    }

    private void pictureBox1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    state = false;
    }

  15. #15

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    خب اینم کار راحتیه ... میتونی مختصاتو بخ دست بیاری و مستلطیل رسم کنی ... !!!
    مخواستی بگو سورس بزارم .. !!
    بسیار ممنون از شما
    لطفا سورس جدا کردن قسمت بریده شده و سورس مقایسه رو هم بذارید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    بسیار ممنون از شما
    لطفا سورس جدا کردن قسمت بریده شده و سورس مقایسه رو هم بذارید
    سورس جدا کردنو که بالا گذاشتم ..... !!!
    و اما مقایسه ::
    من واس مقایسه پیسکل به پیسکل مقایسه میکنم ... یعنی ظریب حساسیت 100% ........ بدم بهت ؟؟؟

  17. #17

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    سورس جدا کردنو که بالا گذاشتم ..... !!!
    و اما مقایسه ::
    من واس مقایسه پیسکل به پیسکل مقایسه میکنم ... یعنی ظریب حساسیت 100% ........ بدم بهت ؟؟؟
    بسیار ممنون از راهنمایی شما
    سورس اولی فقط Select هست و Crop نداره.
    ولی یک مشکلی که با اون سورس دارم اینه که پس از انتخاب یک قسمت توسط کاربر میخام اون مستطیل سر جاش بمونه و از بین نره. یک کلید بذارم واسه Clear کردنش. فکر کنم باید رویداد MousUp رو دستکاری کرد.
    لطفا سورس مقایسه رو هم بدید. حساسیت 100% یعنی چی؟
    آیا میشه بعد از مقایسه میزان شباهت رو بر حسب درصد مشخص کرد؟
    ضمنا فکر کنم در روش شما ابتدا باید سایز دو تصویر رو یکی کرد. اگه سورس اونم دارید ممنون میشم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    بسیار ممنون از راهنمایی شما
    سورس اولی فقط Select هست و Crop نداره.
    ولی یک مشکلی که با اون سورس دارم اینه که پس از انتخاب یک قسمت توسط کاربر میخام اون مستطیل سر جاش بمونه و از بین نره. یک کلید بذارم واسه Clear کردنش. فکر کنم باید رویداد MousUp رو دستکاری کرد.
    لطفا سورس مقایسه رو هم بدید. حساسیت 100% یعنی چی؟
    آیا میشه بعد از مقایسه میزان شباهت رو بر حسب درصد مشخص کرد؟
    ضمنا فکر کنم در روش شما ابتدا باید سایز دو تصویر رو یکی کرد. اگه سورس اونم دارید ممنون میشم.
    این از بریدن عکس (البته مختصات خیلی دقیق نیست)

    int x, y, x2, y2;
    bool state = false;
    private void pictureBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    state = true;
    x = e.X;
    y = e.Y;
    }

    private void pictureBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (state == true)
    {
    Graphics a = pictureBox1.CreateGraphics();
    pictureBox1.Refresh();
    a.DrawRectangle(Pens.Red, x, y, e.X, e.Y);
    }
    }

    private static Image cropImage(Image img, Rectangle cropArea)
    {
    Bitmap bmpImage = new Bitmap(img);
    Bitmap bmpCrop = bmpImage.Clone(cropArea, bmpImage.PixelFormat);
    return (Image)(bmpCrop);
    }

    private void pictureBox1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    state = false;
    Graphics a = pictureBox1.CreateGraphics();
    pictureBox1.Refresh();
    System.Drawing.Drawing2D.HatchBrush Br = new System.Drawing.Drawing2D.HatchBrush(System.Drawing .Drawing2D.HatchStyle.Weave, Color.Red, Color.Transparent);
    a.FillRectangle(Br, x, y, e.X, e.Y);
    a.DrawRectangle(Pens.Blue, x, y, e.X, e.Y);
    pictureBox2.Image = cropImage(pictureBox1.Image, new Rectangle(x +36 , y + 100, e.X + 160, e.Y + 350));
    }


    اینم از مقایسه دوتا عکس :
                bool a = true;
    Bitmap pic1 = new Bitmap(pictureBox3.Image);
    Bitmap pic2 = new Bitmap(pictureBox4.Image);
    for (int i = 0; i <= pictureBox3.Width; i++)
    {
    for (int j = 0; j <= pictureBox3.Height; j++)
    {
    Color a1, a2;
    a1 = pic1.GetPixel(i, j);
    a2 = pic2.GetPixel(i, j);
    if (a1 != a2)
    {
    a = false;
    }
    }
    }
    if (a == false)
    {
    MessageBox.Show("یکی نیستند");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("یکی هستند");
    }

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    داداش برا کراپ کردن من کداتون رو وارد کردم وقتی روی عکس کلیک می کنی روی این خط ارور میده
    Bitmap bmpCrop = bmpImage.Clone(cropArea, bmpImage.PixelFormat);
    میزنه
    out of memory

  20. #20

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    سلام دوستان
    من میخوام یک مختصاتی از تصویر را بردارم و روی اون سگمنتیشن انجام بدم.مثلا یه شکل مستطیلی از تصویر را بردارم و قسمتای دیگه حذف بشه بدون اینکه این تصویر و قسمت مستطیلی شکل بخواد کیفیت یا gray scale هاش از بین بره.ممنون میشم راهنمایی کنید

  21. #21

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    سلام دوستان
    وقت بخیر
    حتما میدونید در اینستاگرام میشه در یک پست ۳ یا ۴ عکس داشته باشیم
    سوالم اینه با چه نرم افزاری میتونم یک عکس رو بصورت دقیق با دادن شماره پیکسل به ۳ یا ۴ عکس برش بزنم (برای پست کردن در اینستاگرام)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: جدا کردن قسمتی از یک تصویر و ذخیره آن در فایلی جدید

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_mousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    وقت بخیر
    حتما میدونید در اینستاگرام میشه در یک پست ۳ یا ۴ عکس داشته باشیم
    سوالم اینه با چه نرم افزاری میتونم یک عکس رو بصورت دقیق با دادن شماره پیکسل به ۳ یا ۴ عکس برش بزنم (برای پست کردن در اینستاگرام)
    سلام.
    مطمئناٌ فتوشاپ

تاپیک های مشابه

  1. دستور جدا کردن قسمتی از متن در اکسس؟
    نوشته شده توسط مریم _نرم افزار در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 19:20 عصر
  2. گفتگو: جدا کردن قسمتی از عکس با drag and drop
    نوشته شده توسط djscsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 02:55 صبح
  3. جدا کردن قسمتی از عکس
    نوشته شده توسط AbiriAmir در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 17:08 عصر
  4. جدا کردن قسمتی از برنامه
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 15:38 عصر
  5. جدا کردن قسمتی از صدا در دلفی
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 12:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •